Nå er det 10 måneder igjen til vår store dag, og vi har allerede væt forlovet i 8 måneder, så det nærmer seg allerede halvveis i forberedelsestiden! Det er faktisk litt småskummelt, for vi har ikke fått gjort så veldig mye av alt som må gjøres. Vi er i gang, men enkelte ting er litt mer utfordrende å planlegge i veldig god tid. Men jeg har hodet fullt av mange ideer, det er bare det å bestemme seg..

 

Det vi har i boks til nå er:

 

Dato:  14 Juli 2012

Lokale: Et nydelig sted i Farsund

Kirke: Farsund Kirke

Prest: Sendt forespørsel

Forlovere: To av våre veldig gode venner

Toastmaster: En kompis av Morten

Gjesteliste: Omtrent 70 tilsammen

Fotograf: Ei dame fra Mandal

Kameramann: En kjempesnill slektning

Save The Dates: Ferdige, og sendt ut i sommer. Se HER for bilder og mal

Frisør: Booket i Lyngdal

Brudekjole: Kjøpt, og henger hos mamma og pappa. Se sneek peek HER

Sko: Fått av min tante fra Filippinene, håndlaget, og jeg pyntet dem med roser jeg lagde. Se HER, HER og HER

Slør: Fulgte med brudekjolen, enkelt og nydelig

Strømpebånd: Ferdig laget, men ikke pyntet. Se HER for en oppskrift

Tema: Romantisk og Vintage

Farger: Ivory, lilla og grå/sølv

 

 

Det som står øverst på listen fra nå av er:

 

Ønskeliste: Vi må finne ut hva vi ønsker oss før vi sender ut invitasjoner

Rammer: Rundt dagen, når ting skal skje. Det må vi ha med i invitasjonene

Invitasjonsbilder: Skal bli tatt i oktober en gang

Invitasjoner: Må lages, skrives og sendes

Ringer: Vi må finne noen vi liker, og bestille. Ofte flere måneders leveringstid

Dress: Morten må ha en finstas til den store dagen

 

 

 

Q: ER DET NOE ANNET VI HAR GLEMT

AV DET SOM MÅ GJØRES SÅ TIDLIG SOM MULIG?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
camilla   Postet: 21.09.2011  kl:23:04
Oboy. Du har jo stålkontroll, må jo bare bli perfekt :) er det lisbeth finsådal dere skal ha til fotograf? Hun er kjempeflink! Ønskelister er kanskje litt tidlig å ha klare? Men husk på å lage kjøreplan. Viktig for toasmaster, catering osv. En ting til. Lurt å skrive navn på toastmaster og tlf i invitasjonene :) gled deg til dagen <3
kristinesside   Postet: 22.09.2011  kl:07:25
camilla: Så bra du synes det! Jeg bare prøver meg fram ;) Det er Lisbeth vi skal ha ja, gleder meg! :D Vi hadde tenkt å legge ved visittkort til ønskelistene i invitasjonene, derfor jeg er litt tidlig ute med å iallefall prøve å finne ut hvilke butikker vi skal legge inn liste hos. Men sånn sett haster det ikke så veldig ennå :) Kjøreplan er også viktig ja! Den må vi begynne på snart siden vi må ha litt ca informasjon i invitasjonene for de som ikke skal komme til middagen. Og jeg tenker at de som tenker å delta med noe skal ta kontakt med toastmasteren, så han må skrives opp ja :)

Jeg gleder meg veldig, men akkurat nå kjenner jeg at det er litt småstressende. Heldigvis en god del måneder igjen, men det er så mye å gjøre! :)
camilla   Postet: 22.09.2011  kl:08:56
Ikke vær stresset! Du har jo alt under kontroll. Du hadde jo flere ting klart enn meg når det kun var 3 mnd til min store dag :P hehe. Så det er ikke noe å tenke på. En ting til: Husk å sende inn papirene i gooood tid!!!! Mange som glemmer det og da kan det fort bli litt krise :P
Symi   Postet: 22.09.2011  kl:19:45
Oj, så langt du har kommet:) Vi skal gifte oss i aug neste år, frem til nå har vi bestilt kirke, lokalet, og skal ta bilder til invitasjonen i neste uke, samt funnet oss forlovere:) Jeg er dårlig til å planlegge, så er litt spent på når jeg kommer skikkelig i gang:)

Jeg blir inspirert av bloggen din, du er så flink:)
kristinesside   Postet: 23.09.2011  kl:17:35
camilla:Ja, de hadde jeg nesten glemt litt! Takk, det skal jeg skrive ned så vi fpr gjort det i god tid :)
kristinesside   Postet: 23.09.2011  kl:17:42
Symi: Så bra du synes det da, jeg føler ikke vi har gjort noe særlig ennå. Men det skjer jo mer etterhvert da, og når det nærmer seg mer er det lettere å se hvordan man vil ha det :) Og tusen takk, så gøy å høre! :D
emilie   Postet: 23.09.2011  kl:18:25
Heisan, du har kommet kjempe godt igang :-) HAr du tenkt på skyss, jeg tenker at når jeg skal gifte meg så skal jeg sitte i hest og skjerre ( vet ikke helt hvordan det staves ) men har du tenkt på det egentlig ? Stor klem Emilie <3
kristinesside   Postet: 23.09.2011  kl:20:36
emilie: Ja, jeg har tenkt litt på det, og jeg har en mening, og Morten en annen. Men siden han er litt mer gira på biler enn meg, så skal han få lov til å (nesten) bestemme hvilken bil vi skal ha ;)

Men det blir nok en bil, men aller helst ville jeg hatt en gammel amerikansk veteranbil med et sånt bredt sofasete bak, med GOD plass til hele brudekjolen ;)
Helene   Postet: 25.09.2011  kl:23:22
Hei Kristine! Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Du ser ut til å ha alt under kontroll til den store dagen deres da! Husk å slappe av å kose deg med planlegginga! (Men det tror jeg du gjør også) Hilsen Helene
kristinesside   Postet: 26.09.2011  kl:11:41
Helene: Hei! Jo, jeg koser meg også, jeg gjør det, for jeg elsker å dille med ting! Av og til kjenner jeg panikken tar et lite tak i meg. Men jeg vet det går bra til slutt :)
Barnelykke   Postet: 29.09.2011  kl:11:59
Dere har nå det meste under kontroll, bare kos igjen :) Synes dere hadde fått mye på plass jeg !

B I R T E
kristinesside   Postet: 29.09.2011  kl:12:30
barnelykke: Ja, det er veldig deilig :) Det surrer likevel en del i hodet, men skal prøve å legge det litt fra meg, vi har god tid :)
Siri   Postet: 30.09.2011  kl:20:23
Det er forresten loppemarked på Gosen skole og Madlamark kirke i morgen. Så vet du det;)
weddingbee   Postet: 01.10.2011  kl:09:27
Ser ut som om vi er på samme sted i planleggingen, bortsett fra at jeg har invitasjoner og ringer klart =D vi var jo på 4-ukers tur til Vietnam i sommer, så når vi først var der for å ordne kjole (som sjæ'sten ikke vet noe om annet enn at den har blonder og ermer) var det like greit å få ordnet andre bryllupsting.. alt var så utrolig billig der, til og med når man fikk ting laget etter egne ønsker!
kristinesside   Postet: 01.10.2011  kl:14:23
Siri: Herlig! Tusen takk for tips :) Fikk det med meg i siste liten! Og jeg fikk faktisk med meg noen skatter derfra! Skal legge ut noen bilder litt senere :) Var du der? :)
kristinesside   Postet: 01.10.2011  kl:14:33
weddingbee: Så gøy da! Alt blir enda bedre om du kan få det som du vil, samtidig som det er biillig :) Nå har vi faktisk fått kjøpt den ene ringen (min <3), og invitasjonene holder jeg på å knekke ut en god plan på. Så da er det ikke så mye av det viktigste som gjenstår! :) Heldigvis :)
Siri   Postet: 01.10.2011  kl:20:03
SV: Gleder meg til å se hva du har kjøpt:) Jeg skulle egentlig dra, men fikk ikke tid og det var litt dumt:/
Jane   Postet: 02.10.2011  kl:11:11
Så flott blogg :D Takk for at du tittet innom min og la igjen et lite spor! Du har en blogg jeg ønsker å følge videre! Skal selv gifte meg neste sommer og du kommer med masse inspirasjon! Digger din kreativitet :) Tusen takk :) Jeg synes ideen om Save det date var utrolig genial! Takk for at du delte den. Kan hende vi låner ideen din ;)
kristinesside   Postet: 02.10.2011  kl:13:28
Jane: Tusen takk! Så utrolig gøy å høre! :) Spennende at det er flere som skal gifte seg neste sommer, det er gøy å kunne dele ideer med andre! Jeg har kikket litt rundt på nettet i flere måneder etter at vi ble forlovet for å finne ut hvilken stil vi skulle ha på bryllupet for at det skulle reflektere mest mulig av oss to som et par. Dermed blir det en del selvlaget og litt annerledes, med et hint av det amerikanske innimellom :) Og jeg koser meg med det! Jeg skal prøve å få laget bryllupeinnlegg når jeg styrer med noe mer til bryllupet, men akkurat nå har jeg en liten "pause" med skole og oppgaver og slikt. Men det kommer mer etterhvert, så du er veldig velkommen til å følge med videre! :D Det liker jeg :) Og ideer er absolutt til for å lånes! Værsågod!! :D
Jane   Postet: 02.10.2011  kl:14:57
SV: Ja, veldig ålreit å kunne lese om andre som skal gifte seg også, og dele erfaringer, idéer og løsninger! Herlig :) Blir nok litt deling her også etterhvert, bare vi kommer skikkelig i gang med planleggingen. Så bra at dere kjører deres egen stil på bryllupet! Er så viktig at det blir personlig og ikke en kopi av alle andres bryllup. Vi også har enkelte løsninger som speiler oss to, og oss som par. Synes det er veldig ålreit. Jeg er selv egentlig en kreativ person, men det med strømpebåndet hadde jeg faktisk ikke klart å tenke ut selv :p hehe.. Så den idéen kommer jeg nok helt sikkert til å adoptere! :o) Har nemlig en idé om hvordan det skal se ut, men har ikke kommet så langt at jeg vet om det finnes en gang. Nå kan jeg jo lage det selv :D Tusen takk for at jeg kan få låne noen av idéene dine og utbrodere de til å bli mer personlige. Det setter jeg stor pris på :D
kristinesside   Postet: 02.10.2011  kl:15:04
Jane: Så gøy da! Jeg kan være kreativ hvis jeg vil, men må som regel bli inspirert av andre først ;) Jeg gleder meg til å se glimt av ting dere skal gjøre for å få deres bryllup mer personlig også! Det er så spennende med ting man kan lage helt selv! :) Og det er det som er så greit, at finner du ikke det du skulle ønske deg, så er det alltid store muligheteer for at du kan lage det selv, med en stor dose kreativitet :) Og værsågod! :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits