Det er enda 10 mnd til bryllupet vårt, men jeg har fra dag én hatt irriterende drømmer og mareritt om bryllupet periodevis! Som regel kommer drømmene etter en periode der jeg har vært litt mer fokusert på bryllupet enn vanlig, og da følger den neste uken med drømmer iallefall annenhver natt, og av og til hver natt etterhverandre.

Det som går igjen i drømmene er at jeg har glemt noe. I begynnelsen var det en gjenganger at lokalet ikke var det samme, at jeg hadde fått feil kjole, at noen hadde glemt å sminke meg og fikse håret mitt. En gang hadde ingen pytet lokalet i det hele tatt, og det var ingen struktur og ingen feststemning. Men aller verst var den gangen bare halve familien kom, og de trodde det var en bursdag..

 

5985499388_47fe55dff3_z_large

 

For et par uker siden drømte jeg igjen og igjen at jeg stod klar på kirketrappa og at jeg hadde glemt å gjøre ferdig skoene og strømpebåndet. Skoene skulle jeg lage pynt til som jeg skulle lime på, og strømpebåndet skulle jeg også lage fra bunnen av. Så en ledig dag satte jeg meg ned og gjorde iallefall skoene ferdig. Etter det har jeg ikke drømt om at de ikke er ferdige, bare at jeg ikke finner dem..

Denne siste uken har jeg også drømt at jeg har glemt strømpebukse, smykker, og å fikse skyss til kirken. Så i natt syklet jeg i kjolen, og kom svett ned til kirken med flokete hår og rennende sminke.. Og den verste drømmen så langt hadde jeg natt til i går. Brudgommen hadde blitt byttet ut, og alle prøvde å overtale meg til å gjennomføre vielsen likevel. Det endte med at jeg stod over, heldigvis, men alt jeg bekymret meg for var at vielsen da måtte skje sommeren 2013 istedenfor sommeren 2012, og det passet meg ikke så bra. Gjestene og min egentlige forlovede tenkte jeg ikke så mye på.

Jeg håper virkelig det blir færre drømmer etterhvert som det nærmer seg bryllupet, men jeg tviler egentlig på det. Jeg bruker altfor mye energi til å bekymre meg om og å tenke på bryllupet i våken tilstand også. Men litt har jeg lært av disse drømmene. Jeg skal legge alt klart i bunker og esker flere dager i forveien, og iallefall alt jeg skal ha på meg og med meg hele dagen. Jeg skal passe på at alt er ferdig organisert, og at alle som skal få oppgaver vet hva de skal gjøre og når. Jeg må ha kontroll på alt for at jeg skal slippe å bekymre meg selve dagen.

God planlegging bør gjøre susen!

 

 

DRØMMER DU OGSÅ MYE?

 

 

Signatur
Si din mening!
MASHE   Postet: 16.09.2011  kl:13:18
Har ikke hatt noen sånne drømmer i det hele tatt, men jeg tror ikke du trenger å bekymre deg for de; drømming er rett og slett noe hjernen driver med for at vi skal kunne forberede kroppen på ting som KAN skje! Eneste jeg har opplevd i det siste er drømmer om Utøyahendelsen..
kristinesside   Postet: 16.09.2011  kl:14:16
MASHE: Det er bra for deg! Absolutt :) Men det er sant, jeg lærer iallefall en del av disse drømmene :) Så satser jeg på at alt som skjer i drømmene er utelukket for virkeligheten etterpå:) Det er jo ofte tanker som surrer bakerst i hodet og ting du tenker mye på som kommer til live i drømmene.
mammagirl   Postet: 16.09.2011  kl:15:18
uff, heldigvis ikke hatt sånne drømmer nei! bare gleder meg jeg:)
line   Postet: 16.09.2011  kl:15:23
jeg hadde masse sånne drømmer! og gjerne om ting jeg hadde glemt å fikse. selvfølgelig var alt klart til den store dagen, og alle er veldig hjelpsomme, så bruden slipper å bekymre seg for noen ting. det kommer til å gå knirkefritt, men det vet du sikkert. drømmene mine ga seg ikke før det var over, desverre. ;)
kristinesside   Postet: 16.09.2011  kl:23:56
mammagirl: Heldige du!! Jeg gleder meg veldig jeg også, tror jeg bare bekymrer meg litt for mye. Jeg må fokusere mer på det positive!! :)
kristinesside   Postet: 16.09.2011  kl:23:58
line: Det er godt det ikke kun er meg som har så sykt med slike drømmer, men det går nok greit ja :) Tipper de fleste vet at jeg vil ha alt ordentlig, så de kommer helt sikkert til å stille opp og hjelpe slik jeg vil om jeg spør. Om drømmene blir hos meg til det er over, så får jeg heller bare utnytte dem til å unngå at det jeg drømmer om skal skje i virkeligheten :) :)
Silje J   Postet: 17.09.2011  kl:00:25
Så må du huske å ta med deg Morten, så du ikke står der med en annen brudgom;-)
mammagirl   Postet: 17.09.2011  kl:07:58
ja, prøv på det:) er jo fortsatt lenge igjen da, så skal jo ikke se bort i fra at jeg begynner å bekymre meg etterhvert jeg også.. har du kommet langt i planlegginga da?
kristinesside   Postet: 17.09.2011  kl:14:18
Silje J: Hehehe!! Så absolutt!! Hadde vært dumt å glemme ham midt oppi alt sammen! ;)
kristinesside   Postet: 17.09.2011  kl:14:20
mammagirl: Håper du holder deg litt vekke fra det jeg :) :)

Ja, vi har kommet litt i gang. Vi har dato, lokale, kirke, fotograf, toastmaster, forlovere, frisør og jeg har kjole. Og så har vi sendt ut Save The Dates. Så har jeg ideer i hodet mitt om hvordan pynten og stemningen skal være, men det er ikke så lett å komme i gang med slikt så tidlig. Men jeg samler på syltetøyglass og liknende da :) :)

Har du kommet godt i gang?


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits