Kommentarer: 4    Postet: 15.07.2011   Klokken: 10:45   Kategori: Kreativt


Forrige uke kunne jeg trippe glad hjem fra Sandnes Sysenter med min kjære etter å ha shoppet en Singer Symaskin for noe av feriepengene! Det ble en helt annen maskin enn den jeg opprinnelig hadde tenkt meg, men det var igrunnen flaks for meg at de ikke hadde den jeg ville ha. Denne er mye bedre! Den har bedre plass, mer utstyr, 12 sømmer/elastiske sømmer, er oljefri og har et litt retroaktig preg i forhold til de aller fleste andre som er hvite og er omtrent like som de mødrene våre har stående fra langt tilbake i tid. Dessuten kostet den ikke mye mer enn den andre jeg hadde sett på heller. Modellen var faktisk 2011, og har 5 års garanti.

 

Jeg måtte ta fram instruksjonsboka for å finne ut hvordan jeg spolte opp tråd og hvordan jeg skulle tre maskinen. Jeg har jo det berømte symaskinsertifikatet fra 2. klasse på barneskolen, og jeg har vel sydd et eller annet på ungdomsskolen, men jeg er langt fra en ekspert. Så nå, etter å ha satt meg litt mer inn i fastheten på tråden, forskjellige sømmer og lengden/bredden på dem, er jeg i gang med mitt første syprosjekt! Det kommer jeg tilbake til senere :)

Nå må jeg da lære meg noen små husmoregenskaper som å sy hull i klær, på eller utenfor sømmer, og knapper og glidlåser. Det burde da ikke være så vanskelig å få til? Symaskinen var en grei investering iallefall!

 

 

Q: HAR DU SYMASKIN?

Q: TIPS TIL PROSJEKTER JEG KAN PRØVE MEG PÅ?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 4    Postet: 15.07.2011   Klokken: 10:45   Kategori: Kreativt
Josefine    Postet: 15.07.2011  kl:11:18
Gratulerer :)
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 15.07.2011  kl:14:30
svar: Ja det var litt kjedelig. Vi hadde klart å spare 30 000 kr som hadde vært nok for oss, men siden vi skal flytte tilbake til Norge så blir jo depositum på leilighet å koste oss en formue så der forsvinner alle sparepengene våre. Men men kanskje man får spart opp nok til neste år, man får se det an. Hvis ikke må man nok omstrukturere ting.
P.S. Jeg er verdens verste med symskin, kan såvidt tre tråden :P
kristinesside   Postet: 15.07.2011  kl:23:46
Anita: Åh, ja, depositum og div. her i Norge er mye dyrere enn det burde være!! Jeg håper det ordner seg!! Og jeg har dessuten nettopp lært meg å sy fram og tilbake. Ikke så flink med noe annet. Men jeg håper at det stemmer at øvelse gjør mester ;)
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 16.07.2011  kl:14:38
svar: ja det er kriminelt hvor mye folk krever i depositum. 30 000 kr for en liten leilighet på 45kvm liksom.Det ordner seg sikkert da. Jeg er evig optimist.
Du får ha lykke til med å lære deg å bruke symaskin, du klarer det nok :p


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits