Da var jeg endelig i boks med alle "Save The Date" kortene jeg skulle lage. Men foreløpig blir det bare en liten sniktitt her, for jeg vil helst at alle gjestene skal få dem før jeg legger ut bilde. Noen er sendt av sted i posten, andre mangler vi riktig adresse til, og resten skal leveres på døra når vi tar en tur hjemover på sommerferie :)

 

 

Q: HVA SYNES DU OM Å SENDE UT "SAVE THE DATES"?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
mammagirl   Postet: 14.07.2011  kl:10:57
Så smart:) dere sender sånne kort nå da, også invitasjoner senere?
kristinesside   Postet: 14.07.2011  kl:16:43
mammagirl: Ja, vi sender ut slike nå til alle gjestene sånn at de kan holde av dagen og ikke bestiller sommerferie eller noe akkurat da, og så er det greit for de som vi har tenkt å invitere at de har fått med seg at vi skal gifte oss, og ca når tid det er :) :) Så kommer invitasjonene om et halvt års tid omtrent tipper jeg :)
Frøken Ana   Postet: 14.07.2011  kl:21:40
Er kjæresten din utenlandsk? :)

Har bare lest om slike save the date kort i utenlandske bryllupsblogger :)
mammagirl   Postet: 14.07.2011  kl:22:05
kjempe smart, tror jeg jammen vi skal gjøre også:)
kristinesside   Postet: 15.07.2011  kl:00:10
Frøken Ana: Neida, han er ikke det, men jeg snapper opp ideer fra mange steder, og jeg likte veldig godt denne, så da bryr jeg meg ikke så veldig om det er tradisjon her i norge eller ikke :)
Camilla   Postet: 04.03.2014  kl:12:31
For en fantastisk inspirerende blogg du har:):) Bare lurer på om du sendte ut slike kort til både middagsgjester og kaffegjester?
kristinesside   Postet: 04.03.2014  kl:16:34
Camilla: tusen takk, så hyggelig å høre!! Jeg sendte ut akkurat like Save The Dates til både middagsgjester og kaffegjester :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 25, Farsund
    Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits