Bokstavelig talt!
Min tante og onkel med sine to små har vært på ferie på Filippinene hos min tantes familie, og før de reiste tilbudte min tante seg å prøve å få lagd brudesko til meg der, siden jeg har litt problemer med å finne sko som passer meg både i lengde og bredde her hjemme.

Det var der jeg fikk laget skoene jeg brukte når jeg var forlover i hennes bryllup, og det er veldig gøy å ha noe som ingen andre har. Spesielt når det gjelder sko! Jeg sendte henne målene mine, og i helgen når vi var på besøk hos dem, fikk jeg hele 2 par!

De er ikke helt ferdige, de skal pyntes med små silkeroser oppover reima som går midt på foten/skoen (se bildene nedenfor). Halvparten av rosene er laget, og halvparten skal jeg prøve å lage selv, og så lime dem på med superlim etterpå.

Boksene med skoene!


Skoene i ivory, samme fargen som kjolen:

 

Skoene i lilla, en av fargene vi skal bruke:

Slik som skoene er nå er de fine, men særlig de lilla ser litt "tamme" ut. Men bare vent til jeg får laget slike roser som på bildet nedenfor i samme lilla stoffet som skoene er i, og får limt dem tett i tett oppover reima på midten av skoen. De skal dekke fra båndet over vrista og helt opp til der reima stopper.

Det aller beste er at disse er omtrent perfekte til mine føtter, de er passe lange, basse brede foran, og passe høye til kjolen så jeg ikke snubler i den! Fantastisk! Kan kanskje bli litt for glatt med strømpebukse, så må se litt hva jeg skal finne på der..Tusen takk tante Regie!!


 

Q: HVA SYNES DU OM SKOENE?

Q: OG IDEEN MED ROSENE?

Q: HVILKET PAR SYNES DU JEG SKAL BRUKE MEST PÅ BRYLLUPSDAGEN?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
Mays`hobbyside   Postet: 17.06.2011  kl:12:46
Å de var jo kjempe flotte og enda finere blir de jo med litt pynt, synts begge var fine jeg så hadde nok hatt litt vansker med og bestemme meg.... :) Jeg skal selv i bryluppet til min søster i sommer og kunne lett ha lyst til å bruke de hvite sånn de var nå... Blir jo litt mer brude sko når du pynter de mer.... :)
kristinesside   Postet: 17.06.2011  kl:12:51
Mays`hobbyside: Tusen takk! Jeg skal prøve å ha blomster på begge parene, er litt stilig hvis skoene gjør litt ut av seg, derfor jeg vurderer å ha de lilla til selve vielsen og på bilder, og kanskje skifte etterpå. Hadde vært stilig med lilla sko når andre detaljer mest sannsynlig blir lilla :)Og det aller beste er at jeg kan bruke begge parene igjen senere :)
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 17.06.2011  kl:13:33
Veldig søte og fine sko. Det var en veldig flott farge på det lilla paret og de blir sikkert ende bedre når du får pyntet dem :)
dahlidaa   Postet: 17.06.2011  kl:14:31
Så fine! Et lite tips når det gjelder strømpebukser i glatte sko: Spray hårspray i skoene. Det gjør det klissete, og strømpebuksa og foten fester seg litt bedre :)
Camilla   Postet: 17.06.2011  kl:15:36
Hvis det blir glatt med strømpebukser på, kan du bare kjøpe sånn antiskli til å legge i skoen. Funker kjempe bra:) Kjempe søte sko!
Thuy   Postet: 17.06.2011  kl:21:27
Å det blir kjempebra! Gleder meg til å se det helt ferdige resultatet
kristinesside   Postet: 17.06.2011  kl:23:27
Anita: Tusen takk :) Det er en sterk og klar litt dyp lilla farge, kanskje enda litt dypere enn det kom fram på bildet. Vil absolutt ikke ha noe lavendelaktig ;) Tror det blir veldig bra med pynten ja!!
kristinesside   Postet: 17.06.2011  kl:23:28
dahlidaa: Tusen takk for tips!! Det skal jeg absolutt prøve ut! :D
kristinesside   Postet: 17.06.2011  kl:23:29
Camilla: Tusen takk for tips! Det har jeg faktisk ikke tenkt på, selv om jeg har jobbet i skobutikk ;) Håper bare de ikke blir for trange da, absolutt verdt å prøve! :D
kristinesside   Postet: 17.06.2011  kl:23:31
Thuy: Ja det tror jeg også! Skal legge ut bilde med en gang jeg har fått det ordentlig til :D
brylluptips   Postet: 18.06.2011  kl:00:55
Jeg har svart på kommentarene dine på innleggene mine om telys, monogram og bokstaver :)
S   Postet: 18.06.2011  kl:11:22
De var nydelige begge to! Så utrolig stas å ha noe ingen andre har:D Heldige du!:)
kristinesside   Postet: 19.06.2011  kl:17:47
S: Tusen takk! Ja, det er det, det blir enda mer personlig også siden det var tanten min som fikk laget dem til meg :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits