Kommentarer: 6    Postet: 22.06.2011   Klokken: 18:12   Kategori: Hverdagsliv


Forrige helg var vi hjemme i dåpen til vår nydelige niese Tomine. Vi dekket til med langbord og rosa pynt hjemme hos henne, det ble god mat, mange bilder og gaver og alle koste seg. Her er noen bilder jeg tok fra dagen:Tomine og onkel Morten klar til å gå til kirka.Den lille familien og fadderne.Presten med familien.


Når vi kom hjem til festen ble det tatt en del bilder av de forskjellige gjestene med dåpsbarnet:FadderneTomines oldeforeldreTomines besteforeldreTomines tanter og onkler fra morens sideTomines tanter og onkler fra farens side4 generasjoner4 generasjonerDen søteste overraskelseskaka jeg har sett noen gang!
Se så nydelig lille Tomine er! Ei skikkelig søt lurejente :)Bordpynten ved min plass.
Og sist, men ikke minst; den nydelige prinsessen i sin nye prinsessekjole!
Hun fikk mange nydelige gaver, bla. smykker, armbånd, bilderammer, beholder til dåpsattest og smykkeskrin. Av oss fikk hun to små hjerteformede skrin til å legge den første tannen og den første hårlokken i, og et smykke "Min første diamant".

 

En skikkelig koselig dag, og Tomine smilte som sola omtrent hele tiden :D

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 6    Postet: 22.06.2011   Klokken: 18:12   Kategori: Hverdagsliv
Cetine   Postet: 22.06.2011  kl:18:15
fine bilder og en nydlig baby
Thuy   Postet: 26.06.2011  kl:00:24
Så søt jente :)
siljeogkenneth   Postet: 30.06.2011  kl:13:12
For ei nydelig lita jente :)

Sv: Vi hadde også problemer med skilte foreldre, men ba de vokse opp denne ene dagen fordi de tåler hverandre og lagte bare problemer for å lage problemer.. Eller, det var vel helst den nye fruen som lagte problemer.. Men nå får vi det som vi vil på våår dag!:)

Men det er nok ikke så dumt å sette dere på et bord med forloverne og ha foreldre og besteforeldre på et anna bord så det ikke skaper noen problemer.. Så lenge foreldrene deres vet om hvorfor de ikke sitter med dere så burde ikke det være noe problem :D I USA er det mest vanlig at forloverne sitter med brudeparet, så er jo bare å si en tok en amerikansk vri ;) Tror nok det ordner seg til det beste :D Men et lite tips; ikke snakk med for mange om bordplasseringen.. ALLE har meninger og de er stort sett forskjellige.. blir ofte mer forvirra enn klok ;) hehe
kristinesside   Postet: 30.06.2011  kl:20:46
siljeogkenneth: Så greit det ordnet seg for dere da! :D Vi får ta en liten amerikansk vri da ;) Og takk for tips, vi skal prøve å holde bordplasseringen oss to imellom. Vi kjenner jo tross alt begge hver vår familie, så vi skal nok få det til. Men må si jeg ser på det som en utfordring! :)
Marie Gabrielsen Jørstad   Postet: 10.07.2011  kl:20:32
Sv: Det har eg ikkje tenkt på idag nei. hehe.. Men takk for tipåsene uansett :)
Jane Teland   Postet: 12.07.2011  kl:03:54
niice :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits