Jeg har lett en god stund nå etter et strømpebånd som er litt mer min smak enn de helt hvite i silke med små sløyfer på som du lett finner til en billig penge. Jeg har lyst på et litt annerledes et, kanskje litt mer romantisk og vintage, og har funnet ut at jeg kanskje skal prøve å lage et selv!

Jeg søkte litt rundt på nettet, og for en stund siden fant jeg en bildeguide med enkle forklaringer til hvert bilde, der en kommende brud selv har laget et strømpebånd. Jeg er ikke veldig flink med nål og tråd, men så snart jeg får meg en symaskin og finner fine materialer skal jeg prøve meg på dette her! Siden hvor jeg fant guiden, samt teksten til guiden har forsvunnet fra min pc, men bildene forklarer enkelt det meste.

En vesentlig ting jeg husker fra guiden var at når strikken syes på selve båndet kan det være lurt å dra ut strikken litt mens en syr det fast. Da får man en litt rynkete effekt på strømpebåndet, istedet for at stoffene blir helt glatte.
 

 

Q: HVA SLAGS STIL LIKER DU PÅ STRØMPEBÅND?

Q: KUNNE DU TENKT DEG Å PRØVE Å LAGE ET SELV?

 Signatur
Si din mening!
dahlidaa   Postet: 15.06.2011  kl:19:38
Åh, det strømpebåndet der var jo kjempesøtt! Litt moro med et man har laget selv også da :)
kristinesside   Postet: 15.06.2011  kl:19:45
dahlidaa: Ja, det er nettopp det! Et knallfint minne :D Tenkte å lage 2, et hoved, og et litt mindre til å kaste ;)
Trine-Marie   Postet: 15.06.2011  kl:22:15
Aww, så utrolig søtt :)
Julie og lille Oliver    Postet: 19.06.2011  kl:12:49
Så fint! Jeg fant et kjempefint et i London, noe jeg tror er det tryggeste, for det spørs om jeg hadde klart å lage et selv.
kristinesside   Postet: 19.06.2011  kl:17:48
Julie og baby Oliver: Hadde jeg funnet et jeg likte knallgodt, kunne jeg heller kjøpt det ferdig, men til nå har jeg ikke det.. Så skal få tak i en symaskin, og prøve meg fram. Det kan jo ikke være grusomt vanskelig om jeg bare får til symaskinen tenker jeg :)
Da to blir til tre - Vi prøver å få barn <3   Postet: 25.06.2011  kl:23:21
Syns det var kjempe fint! Hvis jeg skal gifte meg en gang så vil jeg lage et selv, da kan jenter i familien bruke det senere, kan bli en kjempe fin ting som man holder i familien! :)
kristinesside   Postet: 25.06.2011  kl:23:58
Da to blir til tre: Ja, det har jeg ikke tenkt på! At det kan gå i arv! Stilig, tusen takk for tipset!! :D
Mia    Postet: 05.07.2011  kl:17:41
ahh, for en god ide :) tror jeg skal prøve å lage mitt selv, etter inspirasjon fra deg.
kristinesside   Postet: 05.07.2011  kl:23:22
couldhavebeenvegasbaby: Åh, så gøy!! Du må si fra hvordan det går, spent! Jeg skal få meg symaskin, og deretter er jeg også klar til å prøve :)
kristinesside   Postet: 05.07.2011  kl:23:37
couldhavebeenvegasbaby: Åh, så gøy!! Du må si fra hvordan det går, spent! Jeg skal få meg symaskin, og deretter er jeg også klar til å prøve :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits