Vi (les: jeg) har bestemt oss (les: meg) for at vi skal ha litt innslag av dyp lilla i bryllupet vårt (altså ikke lavendel!), og lekte med tanken om hvilke andre farger som passer sammen, for å bryte opp det lilla mot det hvite. Og grått (eller sølv) er en fin, myk, vanlig og veldig anvendelig farge! Tenk så nydelig det kan bli sammen! Her har jeg funnet noen få bilder til inspirasjon:

 

purple and grey wedding colours

 

 

purple-grey-inspiration-board-dessypurple-gray-mood-board-dessy

 

 

 

Q: HVA SYNES DU?

Q: HA DU ANDRE FARGEFORSLAG?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
Line Merethe   Postet: 30.05.2011  kl:14:09
Kjempe fint ;) Jeg ville først også ha dyp lilla, men jeg syntes det er så vanskelig å finne like farger i alt jeg trenger. Da gikk jeg for lavendel, sølv og hvit ;)
Jeanette   Postet: 30.05.2011  kl:15:48
awsome!

søsteren min hadde dyplilla brudekjole :)

prikk lik denne faktisk:

www.stylefrizz.com/200802/jessica-alba-in-marchesa-at-the-80th-oscar-ceremony/
kristinesside   Postet: 30.05.2011  kl:23:06
Jeanette: Den var dødspen da!! Har alltid hatt lyst til å gifte meg i hvitt, så blir nok det på meg, men denne kunnejeg lett hatt fordi om til noe annet! Den var dødslekker!!
kristinesside   Postet: 30.05.2011  kl:23:09
Line Merethe: Det er så sant. Jeg leter og leter åp ebay og mange andre steder, og lager mye selv for at det skal passe sammen. Så blir det litt forskjell på lillafargene, så bare plasserer jeg dem med litt mellomrom så ikke folk ser forskjell. Liker ikke pastellfarger og sånt så godt jeg. Så håper det blir bra :)
SIA - fotografi og hverdag   Postet: 16.06.2011  kl:19:58
Så nettopp ei mørkelilla bryllupskake... Kjempefin :)
kristinesside   Postet: 16.06.2011  kl:20:24
SIA: Åh, det hadde vært skikkelig stilig! Brukt sukkerfondant som lokk, og farget den lilla med konditorfarge! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits