Skal du ha såpebobler i bryllupet ditt? Eller har du lyst til å gjøre noe litt ekstra med serviettene eller noe annet? Du kan lage tags og skrive/printe på noen fine ord, før du knytter dem til flaskene med bobler eller til servietter, bestikk eller noe annet, slik at hver enkelt person får hver sin tag.

Her er det bilder av tags som er laget til å henge på såpeboblene som eventuelt skal deles ut i kirken eller etter seremonien slik at gjestene kan blåse bobler på de nygifte.

Jeg har veldig lyst til å lage et slikt vers som passer veldig bra til å knyte til såpeboblene, men da ville jeg helst hatt det på norsk. Og å oversette et av versene her direkte, blir ikke bra. Så hyl gjerne ut om du har et forslag til hva det kan stå på norsk istedet for verset på engelsk:

 

More Bubble Tags!... : wedding teal blue pink ivory inspiration ceremony diy 20110307 33


"Their Love Will Grow

With Each Bubble You Blow,
So Blow Warm Wishes
To The New Mr. And Mrs."

 

 

More Bubble Tags!... : wedding teal blue pink ivory inspiration ceremony diy 20110402 3

Her har de brukt 3 ordtak eller sitater som går igjen på alle, så det går jo også an. Men likte det første bildet her best. Skikkelig stilig med et slikt ordtak så absolutt alle skjønner hva de skal gjøre med boblene!

 

 

 

Q: HAR DU FORSLAG TIL ET SLIKT VERS PÅ NORSK?

Q: ELLER ET ANNET FORSLAG TIL HVA SOM KAN STÅ PÅ TAGSENE?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
Line - Mamma og gifteklar brud.   Postet: 02.06.2011  kl:23:25
Så en utrolig flott idè! Jeg hadde tenkt å knyte en sløyfe på bare, men nå fikk jeg lyst til dette også ;D
kristinesside   Postet: 02.06.2011  kl:23:31
Line: Det er sånne små ting som gjør alt litt mer spennende og koselig!
Barnelykke   Postet: 04.06.2011  kl:21:25
God ide :) Lysten på litt bobler her også, blir magiske bilder utav det :) Og særs kjekt for barna som kommer :)

B I R T E
kristinesside   Postet: 05.06.2011  kl:14:11
Barnelykke: Det er så sant begge deler. Fine bilder og gøy for store og små :)
siljeogkenneth   Postet: 14.06.2011  kl:17:24
Så utrolig stilig! Sånn har jeg også lyst å gjøre hvis jeg får tid :D Begynner plutselig å nærme seg veldig for oss, så får se hva vi klarer ;) Skal du ha såpebobler til alle gjestene eller bare til noen få?
kristinesside   Postet: 14.06.2011  kl:23:20
siljeogkenneth: Ser den, tida går nok veldig fort på slutten! Blir bobler til noen få bare, kommer sikkert flere i kirka enn inviterte gjester, og det er ikke alle som er interesserte i å ha heller. Så blir bare noen til de som kanskje er mest gira. og kanskje litt ris i tillegg :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits