Har du ikke bestemt deg for hva slags kortholdere du vil bruke til bryllup, konfirmasjon, dåp, jubilantfest eller lignende, så kan du jo vurdere denne geniale løsningen her!

vintage fork wedding place card


Du kan bruke gamle gafler til å enkelt og elegant holde på plass et enkelt bordkort. Slike gafler kan du finne på loppemarkeder, Fretex, eller kanskje noen eldre i familien har noen liggende som ikke blir brukt til noe lenger.

Disse kan også brukes til å holde på plass menyer, drikkekart eller liknende om du ikke har så mange gafler at det er nok til at hver enkelt gjest kan få en hver.

 

vintage fork place card holder


Til å lage bordkortholderne trenger du kun gamle gafler (helst sølvbelagte, for de er enklere å bøye) og en tang til å bøye dem med.

vintage silver fork card holderFørst bøyer du de ytterste tennene på gaffelen framover med tangen så de er nærme å være i 90 graders vinkel fra selve gaffelen.

Så bøyer du de midterste taggene på faffelen bakover med tangen, så de også er omtrent 90 grader i forhold til gaffenel. Lirk litt på taggene til du får gaffelen til å stå stødig.

Til slutt lager du en liten, eller stor bøy på de ytterste og fremoverbøyde taggene på gaffelen, slik at bordkortet har noe å støtte seg til. Da vil ikke bordkortet skli ned fra gaffelen og ligge på bordet.


vintage fork wedding place card

 

 

 

Q: HVA SYNES DU OM TIPSET?

 

Kilde: Ruffled

 

Signatur
Si din mening!
Fucoc   Postet: 01.06.2011  kl:23:09
neeei, ødelegge den fine gaffelen sånn :'/
kristinesside   Postet: 01.06.2011  kl:23:35
Fucoc: Ser den egentlig! Men stilig da hvis man ikke er interessert i å spare på dem da :)
Trine-Marie   Postet: 03.06.2011  kl:11:43
Denne synes jeg var skikkelig stilig. Hvis man har noen gamle gafler liggende da :P
gitas   Postet: 14.06.2011  kl:14:54
Det var jammen kreativt! :-) Kjempe stilig! :-D
siljeogkenneth   Postet: 14.06.2011  kl:17:26
Kjempestilig variant :) SKal jeg huske på hvis jeg noengang skal planlegge dåp/konfirmasjon;)
   Postet: 14.06.2011  kl:21:42
Veldig artig ide! Både kjæresten min og jeg er kokker begge to, så kanskje det hadde vært morsomt å brukt i vårt bryllup.


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits