Vil du ha litt vintage stil i bryllupet ditt, er dette en genial idé som ikke koster mye, og som ikke tar lang tid å få til!

Du kan lage invitasjoner, bordkort eller bordnummer, og generell dekorasjon og pynt, eller du kan lage vintage rammer som du kan dekorere med hjemme hos deg selv! Første steget er å gå på jakt etter fint slitte bokcovers hos Fretex eller på loppemarkeder .

 

DIY vintage book frames wedding favors


Riv ut alle sidene, print ut det eventuelle navnet eller annen dekorasjon på en av boksidene, lim sammen endene på baksiden med dobbelsidig tape så arket danner en sylinder, fest med et bånd eller blonder, og vips så har du et bordkort eller en gave!


DIY vintage book frames wedding favors


For å lage stilige rammer kan du printe ut bilder i ønsket størrelse og lime dem rett inn på innsiden av omslaget, og deretter lime en ramme i tykt papir du kan skjære til i ønsket størrelse over bildet.

Du kan også bruke disse omslagene til å lage bursdagskort eller liknende. Det har jeg planer om å prøve å få til noe senere. La omslaget være selve kortet, og pynte på forsiden og inni som på et vanlig kort. Da blir det enda stiligere å få, og enda vanskeligere å rydde bort med andre vanlige bursdagskort ;) Neida, hehe!

 

 

 

Q: HVA SYNES DU OM IDEEN?

Q: KOMMER DU TIL Å PRØVE DETTE TIPSET PÅ EN ELLER ANNEN MÅTE?

 

 Kilde: Ruffled

Signatur
Si din mening!
Tielto   Postet: 26.05.2011  kl:17:57
så kreativ du er, du er sikkelig flink! :D
Christine - 20 år og gift med verdens beste prins!   Postet: 26.05.2011  kl:18:32
Utrolig kult, mange fine ideer du!

Sv: Jøss, det hørtes jo kjempe bra ut! Må nok dra til frisøren ja, kommer aldri til å klare alt det der sjøl :P Får bare håpe at det ikke blir steindyrt.. Isåfall må jeg bare få ordnet det på noen måte selv :) Jeg vil også kjøpe masse pynt på ebay, men har gavekort på 1500 på Stem og strøm som jeg må bruke opp først, om ikke jeg får solgt de :P
kristinesside   Postet: 26.05.2011  kl:18:59
Christine: Takk ^^,

Jeg hørte med en frisør i hjembyen min, og de tok 3500 for sminking, hår, prøvetime og hjelp til påkledning så jeg kunne dra rett til kirka. Men skal høre på et par steder til.. Skulle ønske det kunne bli gjort for en del mindre, men slike pakkepriser til bryllup er kanskje litt standard dyre. Vet ikke hvordan prisene er ellers i landet, mulig det er litt dyrere i større byer :/
Christine - 20 år og gift med verdens beste prins!   Postet: 26.05.2011  kl:19:06
Sv: Har faktisk ikke hørt så mye rundt om priser. Eneste jeg vet at på det ene stedet var det 1000 kr timen. Og det er ikke billig. Jeg vil ha fastpris istedetfor at de skynder seg for at det skal bli billig :/
kristinesside   Postet: 26.05.2011  kl:19:12
Christine: Ja, fastpris er mye bedre. Så har du god tid! Men de fleste regner med at det tar 4 timer, at man da har god tid. Det er iallefall det jeg har hørt. Så bruker du ikke så lang tid kan det lønne seg, men er kjedelig hvis man har et budsjett, og så bruker frisøren mye lengre tid. Men som regel så avtaler man å komme x antall timer i forveien, og så har de jo en tidsfrist for å bli ferdige, for du må jo rekke ditt eget bryllup. Så da ha de et press på seg likevel. Men er lurt å høre litt rundt, for mange frisører er allerede opptatte til bryllup en god stund framover.


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits