Det er ennå en stund til den store dagen, men det er igrunnen veldig lurt å begynne å tenke seg litt om allerede nå hva slags stil man ønsker å ha på bryllupsdagen, så kan jeg heller forandre meningen min etterhvert.

For en uke siden siden hadde jeg time hos en frisør litt nærmere hjemme for å kjenne litt på om jeg ville ha dem til å fikse håret mitt selve dagen. Mens jeg fikk stusset og fikset håret akkurat slik jeg ville, ble jeg fortalt om nyttige ting i forhold til slør og høyde på håret om jeg ville ha det oppsatt, hva som passet supert til mitt mørke hår, og nytten av å spare på lengden. Jeg kom ut derfra mye klokere, men også litt mer forvirret enn da jeg kom inn. Og den salongen ligger nå ganske høyt på listen i forhold til hvor jeg skal tilbringe mine første timer på bryllupsdagen! Skikkelig service, mye råd og tips, de var interesserte i meg og hva jeg ønsket meg, de var nøye og brukte god tid, og jeg slappet skikkelig av. Var ikke bekymret for håret mitt et sekund. Jeg var faktisk så opptatt av å suge til meg nyttige tips at jeg ikke skjønte at jeg var ferdig klippet ;) Deilig!


Jeg pleier som regel å ha håret mitt løst ned, og det kan være lurt å ikke gjøre noe voldsomt annerledes i forhold til hvordan man pleier å se ut selve dagen. Man vil jo at brudgom, familie og venner skal se deg slik de kjenne deg, bare enda vakrere, og ikke en nesten fremmed hollywoodprinsesse gående ned midtgangen..

Men likevel har jeg nå en knapp på å ha alt håret opp, så jeg slipper å bekymre meg og buste og ta i håret utover kvelden, redd for at det mister volum og fasong. Jeg har helt rett hår, og vil absolutt ikke ha krøller om jeg skal ha det ned. Og det kan lett bli litt kjedelig, iallefall med min kreativitet. Men jeg vil heller ikke ha en voldsom oppsats med masse detaljer og pynt. Jeg vil ha det litt enkelt, men fint og søtt.

Under er noen bilder av noe jeg kanskje kunne ha tenkt meg, per dags dato:
Hair, Makeup, Wedding, Bride, Photography, Artist, Updos, Asian, Hairstyles, Beauty, Styles by ann
Hair


Hair, Updo


Hair, Pulled back


Jeg likte aller best den første frisyren,
og jeg likte veldig godt høyden på knuten. Hos frisøren lærte jeg at hvis man vil ha sløret festet over knuten så kan man ha knuten ganske lavt i nakken, slik jeg synes er finest. Men da dekker sløret den eventuelle pynten jeg har lyst til å pynte opp håret mitt bak eller på siden! Jeg kan selvfølgelig ta av sløret utover kvelden, så folk kan se pynten da, men det er ikke helt det samme. Skal man feste sløret under knuten, anbefalte frisøren å ha en litt høyere knute, midt bak på hodet, eller enda høyere opp. Da skjuler ikke sløret eventuell pynt, men jeg synes ikke en slik knute er like fint.

Dilemma!
Q: HVILKEN FRISYRE LIKTE DU BEST?

Q: HAR DU EN FAVORITTFRISØR DU STOLER PÅ?

Q: HVA SYNES DU ER FINEST? HØY ELLER LAV KNUTE, OG SLØR OVER ELLER UNDER KNUTEN?

Signatur
Si din mening!
Mays`hobbyside   Postet: 23.05.2011  kl:16:05
Hei...

De var jo flotte...

Hadde dråpeformet sveis og bukket jeg..

Så festet jeg sløtet over sveisen, men syntes godt for det... :)

Hadde ganske langt og tungt slør så måtte ha det langt opp... :)

Kan se om jeg får lagt ut noen bilder på Bloggen en dag viss du vill se... :)

Jeg har noen venninner som er frisører og hun ene fikset meg, sminket oxo.. Var i salongen siden det var best for oss begge... :)
kristinesside   Postet: 23.05.2011  kl:21:36
Mays`hobbyside: Ja, jeg vil gjerne se bilder fra bryllupet ditt, elsker alt av inspirasjon!
Veronika Nilsen's blogg   Postet: 24.05.2011  kl:08:16
Jeg likte best bilde en og to for det synes jeg vil passe best deg.

jeg synes også når det gjelder slør at du bare må prøve deg fram og se om det blir finest over eller under, men jeg tror det vil bli finest under på det første bilde og over på det andre.

jeg synes Frisør Renee var veldig flink men jeg liker også salong royal i Lyngdal. det skader jo aldri å prøve men jeg har kanskje en følelse av at Renee er hakket bedre, men jeg vet ikke, der må man bare prøve seg fram :)
kristinesside   Postet: 24.05.2011  kl:13:31
Veronika Nilsen's blogg: Jeg er helt enig, og jeg har lyst til å ha sløret under, men det blir ikke fint på de to første frisyrene. Da ser det ut som om det henger i nakken, og det er ikke særlig mye å feste sløret i.. Men det finner jeg mer ut av senere tipper jeg :)

Har tenkt å prøve Royal senere i sommer, stusse litt og sånt :) Så må prøve litt mer rundt, høre om priser osv :)
ulrikke levorsen gundersen   Postet: 24.05.2011  kl:22:11
1, 2 eller 3 :)
Christine - 20 år og gift med verdens beste prins!   Postet: 26.05.2011  kl:11:15
Jeg skal ha håret ned i krøller, hvor skal jeg få plassert sløret egentlig? Noen aning? :P

Sv: Jeg har kjøpt de fra ebay, så sinnsykt mye fint der! Kan ta opp til over en måned med frakten, så vær tidlig ute isåfall :) Det tok ikke så lang tid når jeg kjøpte de, men det er ikke umulig. De har så utrolig mye forskjellig der at det er vanskelig å få bestemt seg! :P Må også si at prisen heller ikke er uoverkommelig, hele 175 kr stk! Røverkjøp :D
kristinesside   Postet: 26.05.2011  kl:14:58
Christine: Hvis du skal til en frisør for å fikse håret ditt, kan de få til det meste. Min frisør sa at de pleide å ta bort selve kamen på sløret (ikke ødelegge, bare montere den av) og feste sløret rett i håret. Har du en spenne eller litt pynt bak, er det lett å feste selv, og vil du ikke ha noe bak kan frisøren enkelt få festet sløret med noen triks likevel tror jeg :) Eventuell litt tupering på undersiden så kammen får feste, og et par usynlige lusespenner duer sikkert :)

Jeg har blitt helt forelsket i ebay selv! Har allerede bestilt flere ting derfra som jeg skal bruke til å lage pynt med. Bestemmer ejg meg for matchende kjoler som dine, så skal jeg absolutt kikke der!


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits