Kommentarer: 4    Postet: 23.05.2011   Klokken: 00:13   Kategori: Kreativt


De siste ukene har det ikke blitt særlig med blogging på meg, selv om jeg har en haug av ting som jeg lett kan skrive om. Det er rett og slett skole og jobb som har kommet først for tiden, men når eksamenstiden er over om et par, tre uker til, så skal jeg komme enda mer tilbake til hverdags- og bryllupsblogging. Jeg savner det rett og slett! :)

Forrige helg var vi i konfirmasjon til Emilie, min kusine. Dette "trekkspillkortet" lagde jeg til henne, og hun ble superfornøyd med det! Det gikk over all forventning, så det var skikkelig koselig :)Hun var knallskjønn i ny bunad og stilig ny hårklipp (som jeg er misunnelig på..), men jeg fant ikke noe bilde av henne fra dagen i farten, men jeg brukte noen bilder av henne til kortet.Ei skikkelig pen og søt jente som elsker å bli tatt bilde av. Det liker vi! Hentet fram disse bildene fra arkivet mitt, og bildet på forsiden av kortet fra facebookprofilen hennes.

 

 

Q: HVA SYNES DU?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 4    Postet: 23.05.2011   Klokken: 00:13   Kategori: Kreativt
Mays`hobbyside   Postet: 23.05.2011  kl:10:56
Dette likte jeg, det var ordentlig stilig... Har du lyst til å legge ut mal av kortet???
kristinesside   Postet: 23.05.2011  kl:12:42
Mays`hobbyside: Det kan jeg prøve på ja :)
Mays`hobbyside   Postet: 23.05.2011  kl:12:45
Det er flott, jeg liker prøve lage ting jeg ser kan bli så flott... :)
kristinesside   Postet: 23.05.2011  kl:12:50
Mays`hobbyside: Tusen takk for komplimentet! Det var bare noe jeg prøvde på, så kan sikkert gjøres på en enklere måte, men skal se om jeg kan få forklart det greit :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits