Denne melodien her er den nydeligste. Kanskje den blir med i bryllupet vårt?

 

 

 

Q: SYNES DU DENNE SANGEN HAR BLITT VANLIG I BRYLLUP?

Q: HVILKE ANDRE SANGER SYNES DU KAN BRUKES?

 

 

Signatur
Si din mening!
Camilla   Postet: 29.04.2011  kl:09:13
Anne Line spilte den i kirka i bryllupet vårt. Den er så vanvittig nydelig!
kristinesside   Postet: 29.04.2011  kl:13:45
Camilla: Åh, knallfin! Spilte hun den som et innslag, eller som preludium/postludium?
Elisabet   Postet: 29.04.2011  kl:21:55
Den sangen er KJEMPEFIN! Jeg synes absolutt dere burde ha den i bryllupet!

Jeg har lyst at du skal høre en annen sang. Den heter Ordinary Miracle av Sarah McLachlan
kristinesside   Postet: 30.04.2011  kl:08:15
Elisabet: Den skal jeg finne!!
Camilla   Postet: 30.04.2011  kl:10:01
Hun spilte den som et innslag i kirka:) Veldig glad for at vi tok det som et innslag og ikke som preludium/postludium faktisk. Fordi folk er så opptatt av brudeparet da, og da legger ikke folk merke til den fine sangen!

Ei venninne av meg giftet seg tre uker før oss, og de hadde en nydelig sang som postludium, MEN ingen la egentlig merke til den, for alle er så opptatt av å se på brudeparet, og komme seg ut av kirka selv.

Vi fikk masse tilbakemeldinger på at det var et nydelig innslag:)
kristinesside   Postet: 30.04.2011  kl:20:17
Camilla: Det var et genialt tips! Det er jo bare oss som vet på forhånd hvilken sang som kommer, som legger merke til den egentlig! Det skal jeg ta med meg :) Heller ha slike viktige sanger som et innslag, og ha andre, men også fine sanger til opst- og preludium :) Tusen takk! :)
Maria Volpe   Postet: 02.05.2011  kl:22:40
Awww det sangen er så nyderlig ! hørte på den hele tia før, jeg veit hvem sang jeg kommer til å høre på i helekveld x) Den sangen er jo helt perfekt til ett bryllup også !

Hvis jeg noen gang skulle gifta meg så tror jeg kansje jeg ville ha den, eller en sang fra howard shore ringenes herre sound tracket ^^, other than that ville jeg hatt noe totalt utradisjonelt, punk/rock/metal eller noe egentlig (A)
kristinesside   Postet: 02.05.2011  kl:23:19
Maria Ducati: Den er dødsfin!! Og jeg har også lyst til å ha noe litt annerledes i vårt bryllup, noe som er litt mer oss! Gleder meg til å planlegge enda mer framover :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits