Kommentarer: 0    Postet: 24.04.2011   Klokken: 20:17   Kategori: Kreativt


Denne her ønsker jeg meg til bursdagen min!

Da kan jeg endelig få sydd alle hullene i klærne våre, lage putetrekk jeg har drømt om lenge, bruke sting på hjemmelagde kort og flere andre ting! Jeg må bare lære meg å bruke en symaskin først..

 

Denne symaskinen er av et bra merke (tror jeg), og det er ikke noen fancy krimskramserier og funkjsoner som jeg aldri kommer til å lære meg å bruke. Den har de viktigste funksjonene som rettsøm, sikksakk, blindsøm, kantavslutningssømmer og knapphull. (Det står iallefall på nettsiden at dette er de viktigste funksjonene, hehe!)

Dessuten synes jeg den er fin, rett og slett stilig at den er svart, og med et lekkert blomstermotiv blir den med en gang litt feminin. Den er liten og tar ikke voldsomt med plass (som er fint i vår lille leilighet), og illustrasjonene av funksjonene på maskinen ser oversiktelige ut. Bare av å se litt på bildet av symaskinen tror jeg at jeg fort kan skjønne hvordan den fungerer.

Sist gang jeg brukte en symaskin var når jeg lagde et kleopatrakostyme på ungdomsskolen som skulle være med i kulturmønstringen, og de sømmene der var absolutt ikke fine. Jeg har et symaskinsertifikat liggende hjemme hos foreldrene mine på loftet i en eller annen eske, men jeg tror ikke jeg fortjente den. Jeg vet at jeg var en av de siste som fikk sertifikatet i klassen, så jeg tror de bare ville få det overstått. Jeg fikk det sikkert bare av mangel på tålmodighet fra lærerne mine.

Så om venner og familie går i et spleiselag for en symaskin til meg, da bør det ligge et gavekort på opplæringstid på symaskinen i tillegg. Ellers blir den lett stående etter mislykkede forsøk ;)

 

 

Q: HAR DU ERFARINGER ELLER TIPS OM SYMASKINER?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 0    Postet: 24.04.2011   Klokken: 20:17   Kategori: Kreativt


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits