Det er mange som bruker såpebobler som ikke lager flekker på klærne istedet for ris til å kaste på brudeparet. Da slipper man å måtte feie opp all risen etterpå så ikke fuglene skal ta skade av det. Det finnes også "fuglesikker" ris som jeg har laget et innlegg om tidligere HER, og man kan også bruke roseblader, fuglefrø eller konfetti til å kaste over brudeparet etter vielsen.

Men har du tenkt på å kanskje bruke "Ribbon Wands"?

 

Ribbon Wands - Bryllupsstave

 

Enkle staver du kan lage av sugerør, tape og oppklippet gavepapir i de fargene og i den lengden du vil ha. Lange strimler gir et mer elegant uttrykk i vinden, mens korte strimler gir et mer lekende uttrykk.

 

 

Q: HAR DU SETT DETTE I BRYLLUP FØR?

Q: KUNNE DU TENKT DEG Å HA DET I DITT BRYLLUP?

 

 

Signatur
Si din mening!
siljeogkenneth   Postet: 09.04.2011  kl:11:42
De var kule! Vi har tenkt litt på såpebobler.. Men så finnes det jo også fuglevennlig ris :) Jeg bare lurte på hvor mange gjester dere er? Og hvor mange kaker tror du at dere skal ha? Sånn ca.. Jeg blir helt stressa av dette kakegreiene ;) Redd for å ha for lite..
kristinesside   Postet: 09.04.2011  kl:11:54
siljeogkenneth: Jeg ville i utgangspunktet ha såpebobler, men Morten vil ha ris ;) Så kanskje det blir begge deler, eller kanskje vi bytter ut både boblene og risen med disse ribbon wandsene :)

Vi har ikke skrevet den endelige gjestelisten ennå, for det er ennå et år til bryllupet. Men vi skal ha ca 50 gjester til middag, og kanskje 20 som kommer til festen etterpå. Så ca 70 kanskje?

Antall kaker kan du beregne litt grovt, for det blir alltid igjen masse kaker, det sr jeg alltid. Har gjestene fått mye mat til middagen slik at de er forholdsvis mette hele kvelden? Eller er det lenge mellom kakene og middagen, og blir det nattmat?

Kanskje jeg ville beregnet 3-4 kakestykker per person, da er du sikker på at det ikke blir for lite. Det kommer helt an på hvor sultne gjestene er på kake, og det er mange som ikke spiser mer enn et par stykker før de er mette. Så når jeg regner grovt på at det er 16 kakestykker i en kake, og alle 75 gjestene vil ha 3 stykker hver, da går det ca 14 kaker.. Som jeg tviler på. Så 8-10 holder sikkert plenty :)

Men det må dere se litt an, det går jo an å ha masse kakebesøk i de følgende dagene, eller levere kake ut til gjestene idet de skal til å gå hjem for kvelden :)
siljeogkenneth   Postet: 09.04.2011  kl:19:38
Ja, jeg tenker at jeg heller vil ha for mye kake enn for lite. Er jo gørrflaut hvis det blir tomt og folk fortsatt har lyst på kake.. Men konditoren vi har regner STORE kakestykker.. Så i bryllupskaka er det egentlig to "normale" stykker til hver. Pluss at vi skal ha to skåler med sitronfromage, to-tre skåler med dronning maud-pudding og sjokolademousse stående på kakebordet. Så blir liksom iallefall to kaker i det.. Uff, nei.. Synes det er vanskelig ;) Derfor jeg må høre med litt andre :D Og takk for at du svarer ;) Og det er som du sier, er alltid noen som kommer på besøk i ettertid eller noen som har lyst på litt med hjem, så blir nok kvitt det..


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits