Et slikt strømpebånd skulle jeg likt å hatt råd til! De er nydelige, vintage og annerledes! Elsker dem! Men de fleste koster rundt $70, og det er ikke rom for slike "småsummer" i vårt budsjett, så jeg må nok finne et annet til en rimeligere penge.

Sjekk ut flere typer på denne nettsiden HER.

 

 

 

 

 

Q: HVA SYNES DU OM DISSE?

Q: HVA SLAGS STRØMPEBÅND SKAL DU HA?


 

Signatur
Si din mening!
Line Merethe   Postet: 06.04.2011  kl:15:25
Åhh, de var kjempe flotte!

Selv skal jeg ha ett hvitt med "something blue". Ser for meg blå sløyfe på båndet. :)

Når skal dere gifte dere?:)
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 06.04.2011  kl:15:45
svar: Jeg skal være ærlig å si at vi har vært litt heldige da. Vi har en venn som er fotograf som skal fikse bildene til en slikk og ingenting, og den ene brudepiken min er frisør så jeg håper hun får hjulpet meg dersom hun får fri fra jobben sin og slikt. Vielsen kosterjo ingenting og lokalet vi leier koster bare 4000 kr. Vi har en begrenset bar meny og pappaen til Ole er tidligere cateringkokk og skal hjelpe litt til med å styre med maten. Siden jeg er illustratør så går det jo fort å lage egne invitasjoner og bordkort og slikt, og en av bestemødrene mine og min mamma jobber med blomster :P Det handler rett og slett om å bruke alle kontaktene man har.
P.S. det var veldig flotte strømpebånd, og med en snartur på panduro kan du nok sikkert lage et like flott ett selv tror jeg :P Litt elastiske bånd, noen fjær og noen fine steiner det er vel alt du trenger det ^^
kristinesside   Postet: 06.04.2011  kl:16:09
Line Merethe: Jeg har også tenkt å få inn "something blue" i strømpebåndet, en grei plass egentlig! Men jeg er ennå usikker, hadde så lyst på disse her helt til jeg så prisen. Æsj..

Vi skal gifte oss 14 juli 2012, sankhansaften :D
kristinesside   Postet: 06.04.2011  kl:16:19
Anita: Åh, så heldige dere er ja! Vi har noen få kontakter vi også, men ikke til alt som koster mye. Jeg har lyst til å prøve å lage buketten og blomsterpynten selv, bare kjøpe inn blomster til å lage det. Vi kjenner en som tar litt bilder på fritiden, men jeg vil gjerne ha en ordentlig fotograf også, så jeg vet det blir gode bilder, så da må jeg ut med 4000 der, billigste oog beste jeg fant :) Vi skal få all maten lagd og servert av kokker, men betaler ikke for lokalet eller alt av utstyr der. Det får vi inkludert. Invitasjonene skal jeg lage for hånd, bare materialet som koster litt der, mens hår og sminke kjenner jeg ingen som kan, så det blir frisør på meg foreløpig. Hvis jeg ikke blir en racer på hår innin den tid ;) Kaken håper jeg at jeg kan få hjelp til å lage av min mor og søstre, så da sparer vi litt der også :) Vi har ikke regnet skikkelig på det enda, men vi leter alltid etter de billigste løsningene, så vi skal nok få det til på et vis :D

Og tusen takk for tips! Jeg har faktisk ikke tenkt på at jeg kan lage det selv, selv om jeg skal lage mye annet fra scratch. Hjertelig takk:D
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 06.04.2011  kl:16:45
Ja litt flaks må man jo få lov til å ha en gang i blant. Det høres ut som vi planlegger på stort sett samme måte da. Man finner det rimeligste og beste man kan. Da blir budsjettet litt mindre ihvertfall. Det er jo litt morsomt å sitte å jakte på gode tilbud, det er som en liten seier hver gang du sparer noen kroner ^^
Og værsågod for tipset :p Du hadde nok sikkert kommet på det selv etterhvert da :p
kristinesside   Postet: 06.04.2011  kl:16:50
Anita: Ja, det er veldig gøy når jeg finner noe genialt til en liten brøkdel av en mer "vanlig" pris. Det lønner seg ofte å snu litt på krona når det gjelder slike store summer. Da får man til slutt mye for pengene!

Nå må jeg snart ta turen på Panduro eller en annen hobbybutikk igjen og kikke;)
Bruden   Postet: 06.04.2011  kl:17:12
Det første med rosa var vakkert. Skal ha et fra Victoria Secrets:)
Regine   Postet: 06.04.2011  kl:18:35
Oh, kjempe lekre! Eg har et nydelig strømpeband, kjøpte det på La Senza, har du sjekka den butikken? :)
kristinesside   Postet: 06.04.2011  kl:21:19
Bruden: Åh, gøy! Men har du bestilt over nettet? Trodde ikke de kunne sende til norge, har noe der jeg også har lyst på!
kristinesside   Postet: 06.04.2011  kl:21:26
Regine: Sjekket den på nettet nå :) Det var noen fione der ja, men jeg har lyst på et enda litt mer spesielt et. Lurer på om jeg skal prøve å lage et selv ;)
kristinesside   Postet: 06.04.2011  kl:21:50
Bruden: Stemmer jo at de kan sende til norge fra Victorias Secret, men det er tollen jeg er litt bekymret for. Måtte du betale mye?
siljeogkenneth   Postet: 07.04.2011  kl:10:58
Veldig fine ;D Men tror du kan finne strømpebånd som er minst like fine til en rimeligere penge :)
kristinesside   Postet: 07.04.2011  kl:23:04
siljeogkenneth: Jeg har bestemt meg for å prøve å lage et strømpebånd selv :) Må snart innom en hobbybutikk igjen og se hva jeg finner av søte ting :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits