Kommentarer: 4    Postet: 06.04.2011   Klokken: 21:27   Kategori: Kreativt


På shoppingrunden min på fredag fikk jeg med meg hjem noen hobbyting til kortlagingen min.For meg med liten tålmodighet når det kommer til limtørking i kortlaging, kjøpte jeg en ny tube med superlim. Kjempegreit om det er noe som skal limes på som ikke holder seg på plass der du vil ha det pga tyngdekraften. Da holder du det i noen sekunder mens superlimen tørker, og så sitter det der du vil ha det.

Jeg fant en liten pakke med 4 forskjellige typer blonder også i søte farger. Blonder er veldig dyrt, så kjøpte heller denne lilla pakken med forskjellige, istedenfor meter på meter med vanlige blonder.

Nå begynner jeg å få noen ark som ligger og slenger overalt, og akkurat nå midt på spisebordet. Derfor kjøpte jeg en arkmappe som ejg kan ha alle arkene i, og sortere dem etter farge og mønster om jeg vil, siden det er flere mapper inni mappen. Noen flere ark måtte til i samlingen også fordi vi fikk invitasjoner til konfirmasjoner. Da må jeg sette i gang og lage flere kort :)På Kremmerhuset fant jeg disse små rullene med bånd til en grei penge. Supersøte, og de pynter opp et kort på null komme niks, akkurat som blonder.


Jeg kjøpte også disse serviettene, knallfine vintageinspirert! Skal se om jeg klarer å få noe hobbyglede ut av disse, selv om det kan være de blir brukt til matservering en gang senere også :)

 

 

Q: HAR DU TIPS TIL DEKORASJONER JEG KAN BRUKE PÅ KORT?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 4    Postet: 06.04.2011   Klokken: 21:27   Kategori: Kreativt
Susanne - gifter seg i mai 2012:)   Postet: 06.04.2011  kl:22:07
Du er da iallefall i gang med kortlagingen! Og det virker som du har litt ideer og jobbe med. Misunner deg kjempemasse!! heh

Jeg er helt i startfasen, og vet ikke en gang om jeg skal lage selv. Lider av mangel på kreativitet på det området, og er derfor veldig usikker.

Vi forlovet oss i Paris, i Eiffeltårnet, og synes det hadde vært superkjekt om jeg klarte få til noe bordkort med inspirasjon derfra men jeg er helt tom for ideer..

Jeg får ta et cafebesøk og gruble litt! :)
   Postet: 06.04.2011  kl:22:17
Klipp ut servietten og lag lpynt av dem på lys! Fst med skje, som står litt i kokende vann!
kristinesside   Postet: 06.04.2011  kl:22:24
Susanne: Jeg har prøvd meg litt fram med kortlaging i ca en måned nå :) Kun sett på nettet og i blader og prøvd å herme litt ;) Jeg synes hjemmelaget er veldig gøy, selv om det kanskje ikke alltid blir like fint som ferdiglaget, så jeg skal prøve å lage alt av trykksaker selv :) Hadde vært veldig gøy om jeg hadde fått det til!

I Paris, så romantisk! Du kan finne et stempel av eiffeltårnet, eller et bilde, og ha sånn halvveis gjemt bak et bilde av deg og han på invitasjonene, f eks :) Det kunne vært stilig :)
kristinesside   Postet: 06.04.2011  kl:22:25
Anonym: Stilig, har aldri tenkt på at det går an å bare smelte inn bildet i lyset. Tenkte kanskje å prøve med decoupagelim, men dette skal jeg iallefall teste ut!


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits