Kommentarer: 2    Postet: 06.04.2011   Klokken: 14:06   Kategori: Kreativt


I helga var det to venninner som hadde bursdag, så da lagde jeg et kort til dem hver. Dette er to kort jeg har vist på bloggen tidligere, men jeg har pyntet enda mer på dem og så skrev en hilsen i dem til begge to før de fikk dem.

 


Her er kortet og gaven til Elisabeth
På dette kortet limte jeg på ekstra blonder i to rosafarger, og en sommerfugl med rosa perler på forsiden.Inni lommen på kortet la jeg en mindre lapp med ei snor (jeg husker ikke hva det kalles for noe) og pyntet den, og skrev en hilsen på arket til høyre inni kortet.Her er kortet til Silje.
Inni dette kortet lagde jeg også en slik lapp med ei snor på, pyntet, skrev en hilsen og la den oppi lommen på kortet, og så limte jeg inn et ark som jeg svertet med lilla blekk rundt kantene, og skrev en hilsen der. 

Q: HVA SYNES DU?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 2    Postet: 06.04.2011   Klokken: 14:06   Kategori: Kreativt
Silje Johnsen   Postet: 07.04.2011  kl:22:19
Kjempefine! hihi
kristinesside   Postet: 07.04.2011  kl:22:25
Silje Johnsen: ^^,


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits