På fredag hadde jeg en liten shoppingrunde med meg selv, og var bl.a. innom Libris for å kjøpe noe jeg vil ha som en del av noe dekorasjon i bryllupet. Det er kanskje litt tidlig, men har var det godt at jeg spurte nå. Det jeg skulle kjøpe hadde de ikke mer igjen av, og tok det heller ikke inn igjen, men kunne bestille det til meg via en annen butikk heldigvis. Så i går etter skolen og før jobb kjørte jeg innom der igjen og fikk hentet pynten.

Det er egentlig dekorasjon til scrapping og slikt, men jeg skal bruke det på en litt annen måte. Hva det er til kommer jeg tilbake til med tiden. Vurderer å feste dem med superlim eller knappenåler!


 

Q: HVA TROR DU JEG SKAL BRUKE DEM TIL?

 

 

Signatur
Si din mening!
Fremtidige fru   Postet: 05.04.2011  kl:14:28
Bare hyggelig:)

Tidspunktet syns jeg kommer litt an på om det er mange som skal reise langt for å komme i bryllupet - i så fall er det fint å si fra så fort som mulig, slik at de har mulighet til å planlegge. Det er greit å ha i tankene at juli er en stor feriemåned, så på den måten er det jo også fint å være ute i god tid.

Vselv gifter vi oss i slutten av juni, og vi sendte ut våre ca 9 mnd før bryllupet - vil tro dette er mer enn nok for dere også:)

Da skal jeg lage et innlegg om save-the-dates om ikke lenge:)
Bruden   Postet: 05.04.2011  kl:15:09
Dekorasjon på kubbelys:)
Fucoc   Postet: 05.04.2011  kl:15:37
kubbelys?
kristinesside   Postet: 05.04.2011  kl:23:04
Fucoc: Mye mulig :)
kristinesside   Postet: 05.04.2011  kl:23:08
Fremtidige fru: Vi har de aller flste gjestene boende ikke langt fra feststedet, så sånn sett trenger vi ikke å si fra lenge før. Men pga planlegging av sommerferie som for mange skjer i vinterhalvåret, så tror jeg 9 måneder hørtes greit ut. Vi kan sende de ut på høsten, så er alle klar over hvilken helg de ikke skal bestille reise til :)

Gleder meg til å lese ;)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits