Vi har ikke vært og sett på noen ringer ennå, men vi har jo enda en stund på oss. Heldigvis ingen hast. Jeg trodde jeg visste hvilken type ring jeg ville ha, men akkurat nå har jeg ingen peiling. Jeg håper vi kanskje finner ulike ringer som matcher bra sammen, og som likner litt, for de skal jo høre sammen. Vi er forskjellige pesoner selv om vi skal bli ett, så det hadde vært gøy å hatt et litt persolig preg på dem, samtidig som de er litt forskjellige. Men vi får se ;)

Wedding rings


Men hva skal stå inni dem?

 • Bryllupsdato?
 • Din "navn"?
 • "navn" "hjerte" "navn"?
 • Et bibelvers?
 • En sangstrofe?
 • Utdrag av et dikt?
 • "Jeg elsker deg"
 • En blanding av disse?
 • Eller noe helt annet?

 

Dette er ikke noe vi har diskutert ennå siden vi ikke har sett på ringer ennå, men jeg ville bare lufte spørsmålet for å se om jeg fikk noen gode forslag!

 

 

Q: HVA HAR DU VALGT?

Q: HVA VILLE DU HATT?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
lindevegen   Postet: 31.03.2011  kl:15:04
eg ville kansje valgt noen som er spesielt for dere:) kansje dere har noe dere kaller hverandre?:) :) ha en flott dag.

-klem fra silje-
kristinesside   Postet: 31.03.2011  kl:15:14
lindevegen: Ja, det var en genial idé! Men jeg kommer ikke på noe typisk oss i farta. Men den skal jeg tenke litt til på! Takk for ideer! :D
Madelein   Postet: 31.03.2011  kl:15:45
I våre står det ganske standard... Skal skrive inn dato når vi gifter oss, for datoen når vi gifter oss.. Skal bruke samme ringene som forlovelsesringene.

I min står det; din elskede Erik

og i hans står det: din elskede Madelein

=)
kristinesside   Postet: 31.03.2011  kl:15:57
Madelein: Vi har ikke forlovelsesringer, men jeg har en frierring som jeg har lyst til å gravere inn datoen han fridde, som er den samme datoen som vi ble sammen. Men hva som skal stå i gifteringene er et mysterium enda :)
lindevegen   Postet: 31.03.2011  kl:17:00
jo berre hyggelig du:):) eg syns det er kjekt å ha noe litt "utradisjonet":):) så folk kansje lurer på hva det skal bety, men svaret veit berre du og din elskede:):) hihi litt son mystisk men romantisk:):) ønsker deg masse lykke til:d

-klem fra silje-
line   Postet: 31.03.2011  kl:20:52
det der synes jeg også er kjempevanskelig! jeg har frierring, også har vi begge forlovelsesringer som vi også skal bruke som gifteringer. det er ikke så stor rplass i min, siden den er ganske smal, så jeg synes det er utrolig vanskelig å vite hva jeg vil at vi skal ha i dem. jeg følger med på tipsene du får. ;)
kristinesside   Postet: 31.03.2011  kl:23:33
lindevegen: Tusen takk! Ja, det høres skikkelig romantisk ut! Ser for meg barn og barnebarn som lurer på hva det betyr. Knallgod idé, nå må vi bare finne noe fint som passer! :D
kristinesside   Postet: 31.03.2011  kl:23:36
line: Det er godt det ikke bare er meg som er helt rådvill om dette her. Jeg vet ikke helt ennå om vi skal ha forlovelsesringer som gifteringer, for jeg synes det er litt spesielt når man får helt nye ringer på bryllupsdagen, så jeg har veldig lyst til å spare dem til det når vi først finner noen. Satser på at det kommer noen gode tips etterhvert! Finner jeg noen skal jeg legge det ut her iallefall ;)
silje predosin   Postet: 01.04.2011  kl:15:27
vi har ikke din også navn, vi har MIN :) også skal vi ta bryllupsdaton. men i frykt for at noe skal gå galt venter vi til etter bryllupet med det :p
kristinesside   Postet: 01.04.2011  kl:16:15
silje predosin: Ja, det var veldig fint med *min* :) Og jeg ville også ventet med å gravere inn dagen, det blir jo mer spesielt å gjøre det etterpå uansett. For dere er jo ikke gift ennå :)
Fru. Silje Hunstad Predosin   Postet: 01.04.2011  kl:23:51
hvorfor kom kommentaren din opp som "voe" som avsender på bloggen min? :p
kristinesside   Postet: 03.04.2011  kl:00:32
Silje Predosin: Hmm! Merkelig! Har noen tullet med pcen jeg var på kanskje? Jaja, jeg mente det iallefall ikke :)
Susanne - gifter seg i Mai 2012!   Postet: 04.04.2011  kl:09:15
Selv står jeg mellom "din susanne" og motsatt, men jeg lurer også på om vi skal ha noe vi kaller hverandre for. Lurte også på om vi skulle ha tittelen på sangen vår... hehe :)
Men jeg så du holder til i Stavanger, Norges deiligste by, hvor var det du fant undertøyet til kjolen? Byen, kvadrat, madla? Tenkte jeg skulle ha meg en tur i løpet av uka og titte litt ;)
Gleder meg til neste innlegg! Må du få ei finfin uke:)
kristinesside   Postet: 04.04.2011  kl:23:48
Susanne:Så koselig med en sang også da :) Jeg fant undertøyet på Madlasenteret, rettere sagt på Gina Tricot, etter å ha funnet ut at dyrere undertøy ikke satt like bra på under kjolen :) Og de har det nok på alle Gina butikkene, vet at de fikk settet inn i januar :) Men har enda til gode å finne undertøyet for natta :) Så ser du noe veldig stilig et annet sted på runden din, så kan du få lov å tipse meg ;) Hehe!

Så gøy du liker å lese om alt mitt rare! ;) Takketakk, og i like måte!
Fremtidige fru   Postet: 05.04.2011  kl:08:29
Hei! Tusen takk for kommentar:)

Du trenger ikke skrive "save the date" om det er bare til norske gjester - da syns jeg kanskje at "sett av dagen" er bedre:) Du kan jo også bare skrive: "Vi gifter oss" og dato og sted - etterfulgt av "invitasjon kommer senere".

Jeg anbefaler å sende slike UANSETT - vi sendte det bare til våre utenlandske gjester da vi trodde vi hadde varslet de norske godt gjennom muntlig beskjed. Det er likevel slik at det er lett å glemme:) Derfor er mitt tips å sende det til alle gjester - det er jo uansett en hyggelig beskjed å få, og slikt kan ikke fortelles for ofte! Bare å spørre mer om det er noe du lurer på:)

Om ønskelig kan jeg gjerne lage et innleggg til om "save the dates" - det er bare moro!
kristinesside   Postet: 05.04.2011  kl:12:01
Fremtidige fru: Tusen takk for svar!! Jeg tror jeg skal gjøre det, det er koselig å sende ut en preinvitasjon til de du kjenner og har lyst til å be, og så e det greiere for folk å huske å sette av datoen da! Det er så sant :)

Når er det vanlig å sende ut slike? Vi gifter oss i juli neste år :) Og jatakk, jeg vil gjerne lese et innlegg om "save-the-dates"! :D


Designet er laget av Silje Lien.
 • Profilbilde 24, Stavanger
  Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits