For noen uker siden kom jeg helt tilfeldigvis over et fantastisk undertøyssett på Gina Tricot! Det hadde blondedetaljer, små knapper og litt smårysjete i stoffet, og med en gang jeg så det tenkte jeg på brudekjolen! (Det er mulig de matcher litt mer enn bare på fargen..) De som jobbet i butikken fant heldigvis min bh-størrelse på lageret, og dermed ble dette settet med meg hjem! Det ligger enda i skapet med merkelappen på og skal ikke brukes før selve dagen. Jeg har prøvd kjolen min med bhen under, og den gir perfekt passform, og den synes ikke siden det er en balconette-bh med passelig lavt snitt foran.

Jeg har lest flere steder at bruder har brukt et sett undertøy til kjolen som gir perfekt passform i fohold til den, uten at det trenger å være superfint, og at de heller skifter til et litt annerledes og mer utfordrende undertøy til bryllupsnatten som kanskje ikke hadde passet til å bli brukt under kjolen.

Det er enda usikkert om dette settet blir undertøyet for bryllupsnatten også, men nå har jeg iallefall det mest basic jeg trenger å ha under kjolen, og det til en billig penge også! HURRA!
 

 

Q: HVA SYNES DU?

Q: HAR DU FUNNET UNDERTØYET DU SKAL HA UNDER KJOLEN?

Q: KOMMER DU TIL Å SKIFTE UNDERTØY TIL BRYLLUPSNATTEN?

 

 

Signatur
Si din mening!
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 30.03.2011  kl:11:17
Det var jo et kjempesøtt sett du hadde funnet. Veldig fint og klassisk.
Je kan ikke ha på meg bh under korsettet mitt det blir litt smør på flesk, men jeg har funnet en sexy teddy blonder sak og en fin truse til som jeg bare kan putte i håndvesken min og ta fram når jeg trenger den:P
kristinesside   Postet: 30.03.2011  kl:11:32
Anita: Takk :) Hadde lyst på litt søtt og romantisk :) Jeg tror jeg kan velge om jeg vil ha bh under kjolen eller ikke, har sånn strikkorsett i overdelen av kjolen som holder det meste på plass, men siden kjolen er litt stor i overdelen, så tror jeg den blir mer passelig med bhen under. Ellers så tar jeg den også bare i veska ;)
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 30.03.2011  kl:12:28
svar: Takk skal du ha, det var virkelig en prøvelse å holde seg unna den kaka :p
Jeg har sett at mange brudekjoler uten stropper har en tendens til å være litt store på toppen og da er jeg enig med det du sier. Det er sikkert lurt med en bh under så det ikke ser ut som om kjolen er for stor for deg.
siljeogkenneth   Postet: 30.03.2011  kl:12:48
Så nydelig!:) Jeg har funnet undertøy til bryllupsnatta som absolutt ikke passer til å ha under kjolen, hehe.. Så jeg må finne noe anna der :) Men de i brudesalongen sa at jeg ikke trengte BH under, så får se hva jeg gjør :) Tror jeg skal prøve både med og uten og se hva jeg føler meg mest komfortabel med ;)
Madzilla   Postet: 30.03.2011  kl:13:15
Kjempefint! Jeg vet ikke hva jeg skal ha enda.. Kanskje et korsett med en skikkelig fin g-streng.. Og ingen strømpebukse! Kjempefin blogg :-)
kristinesside   Postet: 30.03.2011  kl:15:16
siljeogkenneth: Jeg skal se om jeg ikke finner noe skikkelig fint jeg kan bruke på bryllupsnatta, så gjør det ingenting om det ikke passer til kjolen :) Jeg trenger egentlig ikke bh under jeg heller, men jeg vil bruke det fordi toppen er litt stor, så da fyller bhen litt mer ut så det ikke ser så stygt ut. Da er jeg sikret at de ikke velter ut, eller at man ser et stort tomrom når ejg bøyer meg og slikt. Og kjolen vil sitte bedre oppe og ikke detter ned :) Men det er lurt å prøve kjolen med begge deler bare for å se hva du liker :)
kristinesside   Postet: 30.03.2011  kl:15:21
Madzilla: Tusen takk!

Jeg har et korsett inni kjolen, så kan ikke ha to korsett, det blir litt vel trangt, hehe. Men jeg har litt lyst til å ha noe slikt til bryllupsnatta kanskje? Og jeg har egentlig ikke lyst til å ha strømpebukse jeg heller! Da sitter skoene bedre og beina ser finere ut, og man føler seg finere under kjolen, men en holdin strømpebukse fungerer veldig bra til min type kjole, så jeg klarer ikke helt bestemme meg.
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 30.03.2011  kl:19:40
svar: Tusen takk ^^
Susanne - gifter seg i mai 2012:)   Postet: 30.03.2011  kl:21:58
Så kjempesøtt ut - kanskje jeg rett og slett må ta turen til Gina jeg også!

Har funnet noe på victorias secret, men har ikke bestilt, og er litt usikker på størrelser og slikt, så jeg får se hva som skjer;)

Tenkte uansett å ha to sett - et komfortabelt til å ha under kjolen, og ett noe mer fancy til bryllupsnatta kanskje...?
kristinesside   Postet: 30.03.2011  kl:22:41
Susanne: Ja, det er sant. Jeg har faktisk sett en knallfin bh der som jeg har lyst på, kanskje ikke til bryllupsnatta, men i hvetebrødsdagene ;) Men jeg er også litt usikker på størrelser og slikt, så må finne ut av det først :)

Men uansett, jeg er veldig fornøyd med dette undertøysettet! Et av de beste ejg har. Jeg ville ikke vise alt tydelig på bloggen, litt overraskelser må det bli underveis men du ser det fort. Det eneste der nå med silke , blonder og knapper. Finnes i hvitt, beige, lys rosa og mørk lilla. Jeg har har i alle fargene utenom den beige, de hadde ikke min str. Men de er knallfine å se på, knallfine på, og sitter bra :)
Kathrine-stolt mamma og vordende brud :D   Postet: 31.03.2011  kl:19:05
Jeg har funnet undertøy, men kommer også til å skifte ;)
kristinesside   Postet: 31.03.2011  kl:23:34
Kathrine: Har du funnet begge settene? Har du tips til butikker eller nettsider for å finne settet til selve bryllupsnatten? :)
Stine   Postet: 02.04.2011  kl:01:08
Tro meg.. Man føler seg ikke særlig fresh i undertøyet man har gått rundt i hele bryllupsdagen.. Det er helt nødvendig å skifte for bryllupsnatta.. Ingen vil ha en svett halvsexy brud..;p
kristinesside   Postet: 03.04.2011  kl:00:34
Stine: Haha, flott synspunkt! Da skal jeg jakte på et skift til. Takk! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits