Kommentarer: 6    Postet: 21.03.2011   Klokken: 14:45   Kategori: Kreativt


På lørdag hadde svigermor Grete bursdag, og desverre hadde vi ikke muligheten til å ta turen hjemover for å være med å gi gave og spise kake og sånt. Men neste gang vi tar turen hjem skal hun få et forsinket bursdagskort iallefall!

Tenkte å bare legge ut et lite sneek peek, men jeg satser på at det ikke gjør noe om hun sniker seg inn her og får sett litt av kortet før hun får det. Hun får det jo til slutt uansett :)
Q: HVA SYNES DU?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 6    Postet: 21.03.2011   Klokken: 14:45   Kategori: Kreativt
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 21.03.2011  kl:15:00
Kjempeflott kort. Du er blitt ganske flink altså ^^
kristinesside   Postet: 21.03.2011  kl:23:07
Anita: Hehe, tusen takk :) Det er veldig koselig, selv om ejg er i nygebynnerfasen :) Gir alle vekk, så kan jeg heller beholde noen når kortene blir kjempefine, om leeenge til ;)
Madelein   Postet: 21.03.2011  kl:23:40
Så fint kort! heldig svigermor!!:)

Jeg kjøpte kjolen brukt.. Den er blue by enzoni (skrives det slik)!.... :)

Men den er som ny - virkelig, ikke noe jeg bare sier.. men man ser ikke at den er brukt... men den er veldig veldig VELDIG FIN!:) !

Kanskje det er samme som du har XD hehehehe

- men jeg satser på at den passer i midterste hakk, mistenker at den er finest da!! For den er liksom helt såvidt på ytterste... :) Men det blir bra!!!<3

Greit å ha det "Viktigste" i boks!:D hehehe
kristinesside   Postet: 22.03.2011  kl:15:06
Madelein: Tusen takk, gøy du likte det!

Jeg har også kjøpt kjolen min brukt, og det er også blue by enzoani!! :D Man kan heller ikke se at min er brukt, og jeg bryr meg faktisk veldig lite om den er brukt når jeg har funnet drømmekjolen! :D Kan jeg spørre om det er litt blonder på den? Uten å røpe noe som helst? ;)
Bruden   Postet: 22.03.2011  kl:21:30
Kjempe fint! Kanskje du kan lage en step-by-step bildeserie + forklaring på hvordan du lager noen av kortene? Flinka!
kristinesside   Postet: 22.03.2011  kl:22:44
Bruden: Tuusen takk!! Ja! Det kan jeg jop gjøre vet du, hvorfor jeg aldri har tenkt på det egentlig? :) Neste gang det dukker opp en bursdag eller noe skal jeg legge ut en step-by-step! :) Genial du er!!


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits