Kommentarer: 11    Postet: 10.03.2011   Klokken: 18:24   Kategori: Kreativt


Om en liten uke skal min tante og mine to små søskenbarn reise til Filippinene for å besøke familie og venner, og jeg skal sende med dem dette kortet til ei jeg traff der i 2005 når jeg var i tante og onkel sitt bryllup. Snakker med henne av og til, og hun syntes det var så synd at jeg ikke skulle reise ned sammen med dem, så da skal hun få dette kortet istedenfor som en liten trøst :)


 

 

 

Q: HVA SYNES DU?

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 11    Postet: 10.03.2011   Klokken: 18:24   Kategori: Kreativt
Karin Cecilia♥   Postet: 10.03.2011  kl:18:26
Det var super nydelig. Hvor henter du inspirasjon fra? Og hvor kjøper du det du trenger til kortet ? :-)
kristinesside   Postet: 10.03.2011  kl:19:19
Karin Cecilia: Tuusen takk! Gøy å høre :) Jeg ser litt på bilder av kort som finnes på diverse blogger eller rett og slett bare på google! Så hermer jeg litt, og trikser litt, prøver litt nytt, og så blir det sånn tålig til slutt, hehe. Jeg har kjøpt ark på både panduro, biltema og diverse bokhandlere, elsker den dobbelsidige tapen på biltema, den bruker jeg til alt! Og dill og pynt har jeg kjøpt litt på panduro, bokhandlere, nille, osv. Hvor enn jeg finner noe dill jeg tror jeg kan bruke :) Ofte har man liggende knapper, blonder, tøystykker eller annet stæsj rundt forbi, og ofte kan det brukes på kort! Bare å bruke fantasien, min er iallefall under opplæring ;)
teresealbertsen   Postet: 15.03.2011  kl:11:01
Kjempefint! :)
S   Postet: 15.03.2011  kl:19:06
Nydelig :D
kristinesside   Postet: 16.03.2011  kl:01:02
S: Tusen takk! :)
Madelein   Postet: 16.03.2011  kl:14:04
Tusen takk for kjempe fint svar!!!

Hørtes veldig interessant ut!:)

Jeg har ikke rødt hår - så da skal ivory gå uansett kanskje?

Er en som selger sin brukte på finn.no :) passer perfekt for student som skal ha budsjettbryllup!:D hehe...

Og shit; du er god å lage kort!!!:) kjempe imponerende, nesten så jeg blir flau over det jeg har spikket sammen av bordkort og gaveeskemuligheter XD :) hehe
kristinesside   Postet: 16.03.2011  kl:14:17
Madelein: Værsågod :):)

Det er de som har blondt hår og rosa hud som må passe seg litt for ivory. Fargen på kjolen vil gå litt i ett med huden, og virke livløs. Men skal man ha en ivory kjole og har blondt hår, bør man ha et perlehalsbånd for å live opp litt, og gjerne andre farger. Ellers kan det bli veldig kjedelig og blast. Men ut i fra bildet ditt, og du har mørkt hår på bryllupsdagen, så skal ivory gå veldig bra :) Ren hvit farge passer til alle hudtyper :)

Jeg skal ha en ivoryfarget kjole (også kjøpt på finn! Ingen vet eller kan se at den er brukt, og jeg fikk den for halv pris. Hva er vel bedre for en student?!?), for jeg ble veldig bleik i en helt hvit, siden jeg er ganske lys fra før av :)

Tusen takk! Jeg har akkurat begynt så smått å prøve meg fram til folk som har bursdager og slikt, er veldig gøy da, selv om jeg sjeldent blir forbøyd, og bruker mange timer bare på et lite kort, hehe! Jeg har lyst til å lage alt selv av invitasjoner, bordkort, menyer, kirkeprogram og takkekort, og litt i denne stilen her, bare litt enklere. For ellers vil det ta år og dag å få alle ferdige! Hehe ;)

Men vi får se hva det blir til ;)
Madelein   Postet: 16.03.2011  kl:15:27
Det høres bra ut!:)

Har planer om å oppholde meg 2-3 uker i syden også sammen med forloveren min en mnd før bryllupet så kan enten hende jeg ender opp som rosa, eller gyllen hvis jeg er heldig!:) HEhehe

Ser du skal ha kjole fra samme merke og kolleksjon som meg da, hvis jeg går for den.. Har ikke fått bekreftet svar fra damen som selger den enda..!:) Men den er godkjent av forlover og jeg har syerske som kan fikse den ut eller forhåpentligvis om den skal syes inn!:) hehee...

Jeg har planer om å lage dem selv, og nesten bestemt meg for hvordan de skal være!=) Kan ta bilde og legge ut på bloggen, så ser du hvor "enkelt" mitt blir i stil... Men så er jeg nybegynner på å LAGE ting selv da! Men blir da i allefall personlig!!:)
kristinesside   Postet: 16.03.2011  kl:15:40
Madelein: Lurt! Jeg må også få bittelitt fage på kroppen før bryllupet, er skikkelig bleik og har mørkt, nesten svart hår.. hehe!

De har sinnsykt mange fine kjoler i det merket! Blir helt gal, kunne hatt mange av de, giftet meg flere ganger ;)

Det er det som er så bra med å lage ting selv! Uansett hvordan resultatet blir, så er det hjemmelaget og personlig! Det skal ikke se ut som om noen andre har laget det, det skal se ut som deres verk, det er jo tross alt dere som skal gifte dere, ikke noen andre. Jeg er veldig gira åp å gjøre vårt bryllup personlig, slik vi vil ha det, uansett hva andre måtte mene. Det er det som er så bra. Dere trenger ikke gjøre noe for alle de andre, ut fra hva de synes og mener, det er deres dag og deres regler :D
Bruden   Postet: 16.03.2011  kl:17:58
Så flink du er! Skal du lage invitasjonene til bryllupet selv?
kristinesside   Postet: 16.03.2011  kl:21:31
Bruden: Tusen hjertelig!! Ja, det er planen! Det er enda en stund til jeg skal lage dem, og jeg har ikke bestemt meg for hvordan jeg skal ha de, men så detaljerte som slike kort kan de ikke bli. Da blir jeg aldri ferdig ;) For hvis jeg først skal lage invitasjonene så skal jeg lage kirkeprogram, bordkort, meny og hefter og takkekort i samme stilen. Det blir en del ;)

Hvordan er deres invitasjoner?


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits