Kommentarer: 8    Postet: 02.03.2011   Klokken: 17:34   Kategori: Hverdagsliv


Søndag hadde Morten bursdag, og jeg lå syk hjemme og snekret sammen ei kake, muffins (med himmelske sjokoladekremer som kommer i et senere innlegg) og et hjemmelagd kort til ham. Det tok meg hele dagen siden jeg var så trøtt, men det var verdt det. På kvelden før han kom hjem fra jobb, inviterte jeg bort et vennepar og vi overrasket ham med pakke og middag, og koste oss senere med film og snacks.

Rett før filmen, en god stund etter den første pakken, gav jeg ham et kort og en ny pakke han ikke hadde forventet. Det var en boks med bilder fra London, sammen med en bekreftelse på bestilt reise for oss to. Jeg tror ikke han skjønte med en gang at jeg hadde bestilt tur, det tok noen sekunder før han fikk det med seg, og flere minutter før det gikk helt opp for ham. Han ble ganske så taus, men veldig glad, så nå gleder jeg meg til ei helg med opplevelser og avkobling! Vi har lenge snakket om å reise et sted uten å måtte bruke så mange penger, så når jeg først fikk ideen om å overraske ham, så måtte jeg gjennomføre det.

Det er også deilig å slippe å passe på hva jeg sier og gjør. Hater å ha hemmeligheter, jeg må bare fortelle enkelte ting, særlig noe så gøy, og særlig til ham. Jeg er sikker på at jeg holdt på å røpe meg mange ganger fra jeg hadde bestilt turen til han fikk vite det. Men han som vanligvis pleier å gjette sånne ting, hadde ikke den minste anelse! Herlig!

Nedenfor er fremsiden av kortet jeg lagde til ham. Har samme bakgrunnen inni også, med noen fine ord på :)

 

 

Q: HVA SYNES DU OM KORTET?

Q: LIKER DU Å BLI OVERRASKET?

Q: HAR DU STEDER Å ANBEFALE I LONDON?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 8    Postet: 02.03.2011   Klokken: 17:34   Kategori: Hverdagsliv
Hannah Sandberg - Never give up on the things that make you smile   Postet: 02.03.2011  kl:17:39
Så utrolig søtt :)
Marie Gabrielsen Jørstad   Postet: 02.03.2011  kl:17:41
Så utrolig fint kort..

Heldig han var..

Når reiser dere? :)
Caroline Andreassen   Postet: 02.03.2011  kl:18:02
Dere kommer til å elske London! Jeg anbefaler Primark (super billig klesbutikk, med mye fin! Billigere enn H&M), New Look (omtrent som H&M) og Camden Town (masse boder og forskjellig). Gled dere! Og forresten så bør dere ta turen innom og se en musikal! Kjempe gøy! Kan anbelfale Dirty Dancing! :) Kos dere masse! <3
kristinesside   Postet: 02.03.2011  kl:18:07
Caroline Andreassen: Åh, tusen takk!!! Skal undersøke litt rundt, har hørt at det er lurt å bestille musikaler på forhånd :) Gøy med tips, skal skrive liste over alle stedene :D
veronikala   Postet: 02.03.2011  kl:20:09
Kjempe fint kort :)

London er fantastisk! shopping er alltid bra i oxford street, litt folksomt men med masse bra butikker, hvis dere begynner oppe ved marble arch så er det bare å jobbe seg nedover, greit å være tidlig ute :) alternativt er Westfield et kjempe stort kjøpesenter som har ALT :)

Camden marked er en av mine favoritter, det er mye gøy å se på, både av mennesker/klær/bygninger, der finner dere mange boder med klær, tilbehør, bilder, kunst osv, og mye god mat, så spis gjerne lunsj der :) Ellers er markedet i portobello road også veldig koselig :)

God tur, er veldig misunnelig!! :)
kristinesside   Postet: 02.03.2011  kl:22:38
veronikala: Tusen takk for tips! Skal absolutt sette dette opp på lista! :D
Elisabet   Postet: 05.03.2011  kl:21:31
Kortet var kjempefint! Skulle ønske jeg kunne lage så fine kort!
kristinesside   Postet: 06.03.2011  kl:02:15
Elisabet: Øvelse gjør mester! Jeg er en liten nybegynner, skal legge ut et par bilder til av kort jeg lagde før helga :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits