Hjelpemeg. Jeg vet ikke om det var feberfantasier eller om det var mareritt jeg hadde i natt, men jeg drømte iallefall masse rart om brylupet vårt!

Plutselig var dagen der, og jeg var ikke forberedt. Ingen hadde fine nok klær, håret mitt ble ikke noe bra, jeg så rett og slett fæl ut, og sminke hadde jeg glemt. Fotografen var forsinket, så det ble ikke tatt bider av vielsen, og etter vielsen så fikk jeg blackout så jeg husket ingenting. Jeg kunne ikke huske at vi hadde sagt ja engang! Så jeg måtte se på kameraet til noen som hadde filmet, og det var skikkelig teit, hele vielsen. Vi hadde bare mumlet, og ingenting av det vi hadde planlagt skulle skje var tatt med. Ingen av oss hadde smilt, og alt skjedde så altfor fort. Festlokalet var ikke der, maten ble pølser og det var null underholdning og fest. Skikkelig grusomt.

Det eneste som stemte var at jeg hadde på meg kjolen min. Så jeg så fin ut, foruten hodet og håret som var et eneste kaos. De hadde pyntet meg litt gammel dame med store skinnende krøller, æsj. Jeg vet iallefall at jeg skal sy på en hempe bak på kjolen så slepet kan bli holdt oppe. For det som var mest irriterende i drømmen var at alle tråkket på slepet og det revnet og ble skittent av å bli dratt etter meg. Det var et skikkelig irritasjonsmoment i hele drømmen. Så jeg har iallefall fått noe nyttig ut av drømmen. Hempe til å henge slepet på!

Jeg har ikka hatt slike drømmer etter at vi ble forlovet og planleggingen begynte for fullt, men for ca et år siden hadde jeg mange slike drømmer. Men jeg aner ikke hvorfor. Vi hadde kanskje, eller jeg hadde kanskje begynt å drømme litt om bryllup, men ingenting var bestemt, det var bare løst snakk..

Første gangen drømte jeg at pappa aldri dukket opp. Vielsen skjedde aldri, og festen var en simpel hestesko i et simpelt lite grendehus uten noenting pynt, og med bare Mortens familie tilstede. Kjolen jeg hadde var en sommerkjole, og ingen hadde fine klær. Det var fulstendig krise. Det var helt grusomt,

Den drømmen sitter ennå fast, så jeg skal planlegge alt til punkt og prikke slik at veldig få ting kan skjære seg på den store dagen.

  

Q: HAR DU HATT SLIKE DRØMMER?

 

 

Signatur
Si din mening!
KB   Postet: 23.02.2011  kl:15:41
<3
May Linn   Postet: 23.02.2011  kl:16:14
Heia Kristine=)

Villa bare si at du har utrolig mye gøy på bloggen din. Elsker når du legger ut tips om sminke metoder og gode produkter=)

Ville også bare fortelle deg at jeg har hørt mange som har hatt mareritt om bryllupet sitt, inkludert jeg. Begynte å få de når all planleggingen begynnte. men for min del gikk alt veldig fint, akkurat som planlagt. Men er viktig å planlegge godt for da kan du kose deg fult ut på selveste bryllups dagen =)

Masse lykke til videre i forberedelsene;)
kristinesside   Postet: 23.02.2011  kl:16:18
May Linn: Så gøy å høre da! Selv om det blir mye bryllup her for tiden, hehe! Skal prøve å variere litt, men er ikke så lett når jeg blir hekta på noe ;)

Jeg har skjønt at god planlegging og delegering av oppgaver må til for at jeg kan slappe av og nyte dagen litt mer, så det skal absolutt planlegges bra! Godt det ikke bare er jeg som har mareritt, hehe.

Tusen takk! Og har du noen tips, om hva som helst, sier jeg tusen takk! Har kun vært i et, eller 2 bryllup siden jeg var liten, så har ikke så mye å sammenligne med. Står litt på bar bakke .. :)
ces   Postet: 24.02.2011  kl:00:27
AKKURAT sånn er det med meg å vettu ;) hihi, drømmer helt syke drømmer om dagen, altid noe som går galt :O Kjolen revner, håret er feil, skoene er grønne eller plutselig blir kjolen om til en elvisdrakt lissom!

Men er vel dette som kalles nerver :P?
kristinesside   Postet: 24.02.2011  kl:00:29
ces: Jo, helt sikkert nervene som begynner å snike seg innpå, men jeg har jo halvannet år igjen, synes det var litt tidlig for disse nervene da, men men. Ikke noe å gjøre med det :)
Lene   Postet: 24.02.2011  kl:03:12
huff,godt det bare var en drøm...

Ja, jeg har hatt lignende drøm... en venninne stakk på sightseeing på dagen min, og overlot sønnen hennes til meg, og jeg skulle være barnevakt... det snødde (bryllupet skal være på hawaii) og kjolen min var forsvunnet i flyet på veien ned... gjett om jeg var glad da jeg våknet...
kristinesside   Postet: 24.02.2011  kl:12:33
Lene: Huff! Det er godt vi våkner sier jeg bare! Av og til er drømmer så virkelige at jeg ikke klarer helt å skjønne om jeg drømmer eller er våken. Men når jeg begynner å lure på det, regner jeg igrunnen med at jeg drømmer ;)

Det går nok helt sikkert kjempefint for oss begge på selve dagen! Satser iallefall på det :)
Julia Fredrikke   Postet: 17.09.2014  kl:12:46
å gurimeg. fant denne "tråden" nå. Jeg skal gifte meg i juni neste år, og i natt hade jeg tidenes mareritt... Jeg var på "reise" på bryllupsdagen, på ColorLine, satt fast i heisen, fikk kraftig mensen, og så plutselig.. I bryllupsfestlokalet. Bordkortene som jeg satt med i går kveld og ikke fikk gjort ferdig skulle påvirke drømmen så veldig; svigermor hadde dandert de utover; i uferdig tilstand, sånn i siste liten - style - kjempeharry - ingen av de små vasene var blitt satt utover; istedet ble markblomster bare kastet rundt på bordet; altså: de bare lå vilt rundt; så var klokka blitt 11.30; og vielsen skal starte 14.15; jeg var ikke begynt å pynte meg; mannen valset rundt i rommet kjolen hang, han hade pyntet seg og så helt J*VLIG ut, fett hår; mørkeblå bukse og grå, paisleymønstret jakke, med et belte til ei morrakåpe rundt livet..... Gjestene begynte å bli masete, jeg hilste i hverdagsklær; så skulle jeg til byen og handle inn ting som jeg skulle pynte med. og kom på at jeg hadde glemt både underskjørt og frisøren... brudepikene kaklet om at de ikke hadde fine kjoler, og mødrene deres hadde overlatt de til bruden... (!) så våknet jeg. DAMN
kristinesside   Postet: 30.09.2014  kl:12:34
Julia Fredrikke: Åherlighet!! Det er godt slike ting alltid kun skjer i drømmer! Du må ha masse lykke til og vare å spørre om ting underveis om du har spørsmål! Dagen kommer til å bli magisk uansett hva som skjer! ????


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 26, Farsund
    Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits