Jeg har fått utrolig mye inspirasjon til bryllupet på nettet og på andres bryllupsblogger, men også fra forskjellige bryllupsmagasin! Jeg liker at jeg har noe fast jeg kan holde i hendene pg bla opp, tegne, lage ringer rundt, og det å kunne slippe og lete etter en link jeg aldri husket å lagre..
Jeg anbefaler slike magasiner!


Disse to magasinene har jeg til nå:

 


Dette magasinet "Wedding" er på engelsk, og har veldig mange inspirasjonsbilder, både til brudekjoler og fest og pynting. Flere forskjellige artikler også, og akkurat denne utgaven har fokus på bryllupsfrisyren. Dette magasinet kommer ut nesten hver måned tror jeg, for dette er februar/mars utgaven fra 2011. Det finnes flere slike utgaver fra forskjellige leverandører som kommer ut hver måned. Gå til nærmeste Narvesen for å kikke. :)
Dette magasinet "Ditt Bryllup" er et norsk magasin, og blir utgitt kun én gang i året, men med over 340 sider! Det nye for 2011 kommer ut nå i slutten av februar, men jeg ville også få tak i 2010 utgaven for å få mest mulig inspirasjon. Og fordi jeg uansett ikke kom til å få råd til en kjole fra 2011 kolleksjonene. Jeg bestilte det hos Bladkongen.no fordi jeg ikke fant det i noen butikker (sikkert utsolgt for lenge siden), og jeg har ikke angret et sekund på at jeg kjøpte det!

Her er det mange bilder og artikler om alt fra brudekjoler og dresser, til sminke, tilbehør, festen, ringer, mat, gaver, blomster, hår, pynting, reiser, og alt annet som må til for å få et bryllup perfekt! Som en bonus følger det med en komplett bryllupsplanlegger for det fylket du er bosatt i, med tips til forskjellige firmaer, lokaler og diverse der du bor!

Jeg gleder meg vilt til årets utgave kommer i butikkene. Da er jeg ganske raskt å finne på Narvesen!
Dette er definitivt vinnerbladet så langt, selv om jeg bare har lest gjennom disse to grundig. Men de fleste andre jeg har sett i går i samme stilen som det første bladet. Mens "Ditt Bryllup" har med absolutt alt, fra begynnelse til slutt. Det kunne ikke vært mindre sider heller! Anbefales!!

 

 

Q: HAR DU LEST I BRYLLUPSMAGASINER?

Q: VIL DU KJØPE 2011 UTGAVEN AV DITT BRYLLUP ETTER Å HA LEST DETTE?

 

 

Signatur
Si din mening!
Merete   Postet: 18.02.2011  kl:18:58
Jeg har et par bryllupsmagasiner, Ditt bryllup og et annet norskt blad jeg tilfeldigvis fant i kiosken der jeg bor :) Gleder meg til neste utgave avDB, men syntes de kunne hatt litt flere utgaver i året... enten hvert kvartal eller halvår..
kristinesside   Postet: 18.02.2011  kl:19:41
Merete: Jeg er helt enig, kunne godt ha tenkt meg flere utgaver jeg også, men bladet er jo bra fordi om:) Vet du hva det andre bladet du fant heter?
Marie Gabrielsen Jørstad   Postet: 19.02.2011  kl:14:31
Sv: Så greit da :) Da slipper du å tenkte på det iallefall :) Heheh..
kristinesside   Postet: 19.02.2011  kl:21:43
Marie: Hadde du noen problemer med det eller?
Victoria   Postet: 19.02.2011  kl:22:15
Sånn tilbake til kjoletråden :

Kanskje vi skulle innført: bruk brudekjolen din igjen treff!! Eller: forbered deg for den store dagen treff.. hvor egentlig en stor gjeng med gifteklare damer møtes for å vise frem kjolene sine! ;) Hvilken modell har du valgt? Jeg kan jo google ;)
kristinesside   Postet: 20.02.2011  kl:00:14
Victoria: Åh, ja!! Jeg er så enig!! Hadde vært fantastisk!

Jeg sender deg en link til en side med flere gode bilder av den i innboksen jeg, så ikke noen nysgjerrige lesere titter innom og ser ;) (jeg skriver svarene mine på bloggen min ser du). :)
Janne-Kristin   Postet: 20.02.2011  kl:01:11
Jeg skulle også hatt slike blader! Er jo som du sier mye enklere å bla enn å lete fram linker som du glemte å lagre :P Jeg har heldigvis en bryllupsbok som kan hjelpe meg litt på vei, men litt inspirasjon har en bare godt av :)
Marie Gabrielsen Jørstad   Postet: 20.02.2011  kl:13:09
SV: Nei, heldigvis ikkje. Men var veldig bevisst over vekta mi etter siste prøving.
kristinesside   Postet: 20.02.2011  kl:14:22
Janne: Det er så sant! Jeg vurderer sterkt å kjøpe inn en bryllupsbok jeg kan notere i og slikt, men aller helst vil jeg få ideer fra en slik, og lage min egen perm med utskrifter og bilder og slikt. Får se hva jeg får til med tiden :) Hadde vært gøy å hatt noe "fast" jeg kunne se på i ettertid og bla i, mimre rett og slett! :)
kristinesside   Postet: 20.02.2011  kl:14:27
Marie: Hvis jeg skal gjøre noe med den, som jeg håper at jeg ikke trenger, så må jeg gå til en skredder eller sydame på eget initiativ. Siden jeg allerede har den hjemme hos meg. Siden den passet perfekt er jeg glad for at jeg har den her hjemme, for da kan jeg prøve den når jeg vil om jeg skulle begynne å bli bekymret for at den ikke skulle passe. For det kan bli dyrt om jeg må sy mye på den. Litt deilig å kunne se på den og prøve den på når jeg vil, istedet for at de må ha den på salongen helt til den store dagen nesten. ^^,
Marie Gabrielsen Jørstad   Postet: 20.02.2011  kl:14:30
Ja, helt sant det :)
Ida   Postet: 21.02.2011  kl:20:11
Var på Narvesen i dag, og da var det kommet nytt nr av Ditt Bryllup.

Bare et lite tips ;)
kristinesside   Postet: 22.02.2011  kl:12:09
Ida: Jepp! Var ute en tur i går kveld når jeg enda var syk (som jeg ifølge kroppen min aldri skulle gjort) og da fikk jeg nemlig røsket med meg en utgave jeg også :) Leste det i senga i går, koste meg :) Takketakk :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits