I dag har jeg vært effektiv gitt!

I går kveld snublet jeg over en annonse på finn.no hvor jeg så akkurat den brudekjolen jeg har lett etter og siklet over på nettsider i over en måned! Jeg har ikke sett NOEN som har kunnet måle seg med denne! Et par fra samme merke kunne ligne, men enten var slepet for langt, eller så hadde de feil fasong til min figur. Men denne kjolen har jeg holdt en stor knapp på, den er akkurat perfekt! Jeg har funnet den i bryllupsmagasiner og har ikke kunnet få den ut av tankene.
Og så lå den på finn! Min størrelse, min høyde, grei pris, og ikke minst; 10 min kjøretid fra oss!
Jeg ringte, jeg sov og drømte om kjolen, og i dag morges fikk jeg prøve den på!

Jeg var solgt, og det ble kjolen også! Den var som lagd til meg, perfekt i lengde, overdel, og jeg må ærlig og få lov til å skryte litt og si at jeg fikk en fantastisk fin figur i kjolen! Den var til og med finere på meg enn jeg hadde trodd! Det er kanskje et par små detaljer som må fikses på, men det har jeg god tid til å få til. Jeg fikk med et nydelig slør i tillegg, og nå mangler jeg bare et enkelt underskjørt.

Hun som jeg kjøpte kjolen av var skikkelig koselig, og fortalte at hun følte seg fantastisk på bryllupsdagen hennes, mye takket den nydelige kjolen! Hun trengte ikke være redd for at den skulle skli ned, for den satt så godt på, den var ikke veldig tung, og hun sa også at kjolen ble veldig fin på bilder! Å som jeg gleder meg til å bruke den!!

Det har ikke gått helt opp for meg ennå, men jeg har kjøpt brudekjolen min!!!! Den ligger foreløpig i senga på gjesterommet vårt, og jeg har vært og kikket på den flere ganger i dag! NYDELIG!!


Kjolen er fra merket Blue by Enzoani, fra 2010 kolleksjonen.
Flere av dem likner også på kjoler fra Pronovias.
Mer enn det får dere ikke vite ;)
Jeg har så innmari lyst til å legge ut et bilde av kjolen, men det får nok vente, jeg må klare å holde meg! Jeg vil at det skal være en overraskelse til bryllupet for de fleste som skal komme. Og dessuten får min kjære ikke lov til å se meg i kjolen heller før den store dagen. Å som jeg gleder meg! Nå som jeg har fått kjolen i hus blir alt plutselig så mye mer virkelig. Jeg skal gifte meg!


Men ikke nok med det. Når jeg hadde kommet meg hjem og fått lagt fra meg kjolen, kom jeg på at jeg hadde tenkt å ringe kirken for å høre om ledige lørdager neste sommer. Det som overrasket meg var at det var så fullt! Den datoen vi hadde tenkt litt på hadde kun ledig sent på ettermiddagen! Ikke aktuelt for vår del. Så de hadde en annen dato med ledig tid til en akseptabel tid, så da måtte jeg bare slå til. Jeg ringte til lokalet vi har tenkt på, hørte om de hadde ledig samme dag, booket der, ringte kirken igjen, og fikk booket dagen der også.

Putselig skjønte jeg at vi bare måtte bestemme oss for å kunne ha bryllupet omtrent når vi ville, så da var plutselig datoen satt! Både kirke, lokale og kjole, på én dag! Faktisk på under 2 timer!

 

 

Q: HAR DU HATT EN EFFEKTIV DAG?

Q: HVA SYNES DU OM KJOLENE FRA ENZOANI?

 

 

Signatur
Si din mening!
Cecilie Marie   Postet: 18.02.2011  kl:00:48
Å så morsomt, gratulerer da :)
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 18.02.2011  kl:01:21
Ikke verst, også bare på to timer. Gleder meg masse til å se kjolen din altså. Det blir spennende ^^
svar: Er ikke no stress en invitasjon er ikke så forferdelig vankselig, ihverfall ikke en klassisk en. Er det en pastell lilla du ønsker deg eller en litt sterkere lilla? og er det stående eller liggende format du liker best?
Marie Garbrielsen Jørstad   Postet: 18.02.2011  kl:06:34
God du er :) Så effektiv var ikkje eg når eg sko gifte meg! Hehehe...
Tvilling mammsen <3   Postet: 18.02.2011  kl:08:40
Å så GØY!!! Skjønner at alt plutselig blir mer virkelig når man får kjolen i hus :)!
Style by Hanna Elisabeth-   Postet: 18.02.2011  kl:11:13
Så gøy! Kjolen min er fra samme designer! Kanskje vi har samme!!

Den er standard i min paint, men jeg har ganske ny pc med alle ne nyeste utgavene av programmer Har windows 7. Har ikke kjøpt noen ekstra pakker. Vet ikke om man kan kjøpe en ny versjon av paint, men kanskje laste ned på nettet??

Forresten søkte nett på google fant denne:

http://www.limetorrents.com/search/all/windows-7-ultimate-paint-version-6-1-7600/

;)
Lene    Postet: 18.02.2011  kl:12:06
Det er en god følelse når kjolen er på plass.. Jeg prøvde mange mange og begynte å miste motet og troen på deb perfekte kjolen.. Men så dukket den opp, siste butikken jeg var på og siste kjolen jeg prøvde:-)

Du har vært veldig effektiv:)
Adelina Michelle   Postet: 18.02.2011  kl:12:37
såååå deiliiiig :D ble kjempe glad på dine vegne! det er jo de 3 viktigste gjøremåla, så det er fantastisk å ha disse ferdig :DD
kristinesside   Postet: 18.02.2011  kl:12:50
Anita: Er ganske så fornøyd med meg selv, hehe! Håper alt annet også kan gå like kjapt og smertefritt fram til bryllupet ;)

Så snill du er da :) Jeg tror jeg kunne tenke meg en litt sterkere lillafarge, men som er duset ut litt. Altså ikke slik at den roper pastell, men at den fremdeles er litt "svak" om du klarer å skjønne. Jeg tror skoene mine kommer til å være i en sterk lillafarge, men jeg tror det hadde vært fint om den ikke kom like klart skrikende fra på invitasjonene. Og jeg kunne godt tenke meg å ha stående format framfor liggende :) Eller helt kvadratisk :)
kristinesside   Postet: 18.02.2011  kl:12:50
Marie Garbrielsen Jørstad: Haha! Det var helt tilfeldig! :)
kristinesside   Postet: 18.02.2011  kl:12:51
Tvilling mammsen: Ja! Jeg klarer ikke la være å ta og se på den! Hjelpemeg, dette er gøy :)
kristinesside   Postet: 18.02.2011  kl:12:56
Lene: Ja, det er deilig! Jeg var i alle brudesalonger i området hvor jeg bor, og fant ikke en eneste som kunne ligne på det jeg hadde lyst på. Jeg fant den på nettet da, den jeg håpte kunne passe, og plutselig, når den dukket opp på finn, kunne jeg ikke vente lenger, da måtte jeg prøve den! Det er ikke bare bare å finne The Dress altså! Du var også heldig da, siste butikken! Nå kan vi bare glede oss videre :)
kristinesside   Postet: 18.02.2011  kl:13:00
Adelina Michelle: Ja, dette var skikkelig deilig! Nå må jeg bare klare å få kloa i en bra fotograf, så kan jeg slappe litt mer av! :)
kristinesside   Postet: 18.02.2011  kl:13:03
Style by Hanna Elisabeth: Hmm, spennende!! Har du lagt ut noen sneek peek av kjolen din forresten? Ble så spent nå!!

Så rart, jeg finner den ikke på min paint, men pcen min er bare et halvt år gammel.. :/ Hmm.. Skal prøve den linken du gav meg og se om det skjer noe spennende da ;) Man kan laste ned/kjøpe forskjellige fine fonter på nettet, men jeg ville helst slippe det, i og med at vi skal ha et budsjettbryllup, men et skikkelig fint et samtidig ;) Ble skikkelig inspirert av dine invitasjoner, så tusen takk! Jeg skjønte at vil jeg, så kan jeg få til å lage dem fine helt selv ;)
Mita   Postet: 18.02.2011  kl:13:46
Skal si du har vært effektiv! Gratulerer med drømmekjolen, lokale og kirke i boks! :) Kjenner jeg blir litt misunnelig, selv om vi alt har hatt drømmebryllupet. ;)
kristinesside   Postet: 18.02.2011  kl:13:49
Mita: Tusen takk :) Jeg er glad jeg har så god tid på meg så bryllupet ikke bare raser av sted, men at jeg kan kjenne litt på det hver dag fram til den store dagen, for den dagen går nok ganske så kjapt unna!
Marie Gabrielsen Jørstad   Postet: 18.02.2011  kl:16:04
Sv: Ja, det er vell det :) hehe... Greit å bli ferdig med det og.. Bare pass på at du ikkje forandrer på vekta nå :) Hehehe..
kristinesside   Postet: 18.02.2011  kl:16:17
Marie: Veldig greit, så slipper jeg den utgiften sammen med alt det andre.. Vekta blir ingen problem. Har veid det samme i mange år. Blir det mye stress går det nok heller andre veien, og da er det bare å sy den inn. 0 problem! :D
Victoria   Postet: 19.02.2011  kl:16:43
Ser du heller ikke har lagt ut bilde av kjolen din ;) Hehe det er så synd at ingen skal se oss før den store dagen. Jeg har rett og slett lyst til å flytte inn i kjolen min! Elsker den :) Tipper din er rålekker!! Lykke til med den store dagen, veldig spennende!! Og som du sier, må bare støvsuge vekk alle hybelkaninene før vi danser rundt i kjolene våres! Hehe..
kristinesside   Postet: 19.02.2011  kl:21:45
Victoria: Jeg må nok snart legge ut et sneek peek, er helt forelsket! Og ja, jeg synes min er rålekker, men det er nok din også ;) Skulle vært lov å gå med den hver lørdag fram til bryllupet!
Janne-Kristin   Postet: 20.02.2011  kl:01:13
Å, så fantastisk!! Så kjekt!!! Du har jo virkelig fått alle de store tingene i boks da :D Når er den store datoen? :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits