På dagsturen vår hjem i går, søndag, hadde vi avtalt å se på et mulig bryllupslokale i det området vi har planer om å gifte oss i. Dato og kirke er ikke bestemt, for vi ville ta hensyn til om det lokalet vi helst ville ha, faktisk hadde ledig samtidig med kirken. Når vi har bestemt oss for et lokale. kan vi lettere samkjøre dette med kirken, og trenger ikke å bytte rundt på datoer i ettertid..

Farsund Resort er det aller første lokalet vi har sett på. Vi sendte mail til flere lokaler og hotell i området, men det var kun herfra vi fikk god og veiledende tilbakemelding! Og vi ble absolutt ikke noe mer skuffet i går.

Jeg ble iallefall veldig positivt overrasket over mange ting, både store og små, så foreløpig ligger nok dette lokalet på topp!? Det aktuelle lokalet er "Løa", et toetasjers bygg med festsal oppe og koselig peisestue nede. Nydelig! Når vi kom inn slo det meg aller først at stilen de har der fint glir inn i stilen jeg har sett for meg i bryllupet, per dags dato iallefall :)

 Utsiktsbilde fra fjorden utenfor, med restauranten og hotellhyttene. Løa ligger i området bak og synes ikke på bildet.
.
Men nydelig er det, ikke sant?

 

 

Q: HVA SYNES DU?

Q: HVA SLAGS BRYLLUPSLOKALE SKAL DU HA / VIL DU HA / HAR DU HATT?

 

 

Signatur
Si din mening!
Christine - 20 år og gift med verdens beste prins!   Postet: 14.02.2011  kl:15:14
Hvor mye kostet dette? :)
Cecilia   Postet: 14.02.2011  kl:15:15
Nydelig, sørlandet er best asså. Vi har vår "fest" på hotell, men var å kikket på losby gods. Det var nydelig det også :-) Men endte opp med et lokal som vi kunne være litt ute hvis det er vær for det siden det er sommer bryllup :-) Lykke til med planleggingen :-)
kristinesside   Postet: 14.02.2011  kl:15:20
Christine: Selve lokalet koster ingenting. De har et matkart på ca 600 kr per person, og et vinkart på ca 300 kr per person. Og da er alt inkludert. Vasking, pynting, servitører, barpersonell, overnatting for brudeparet, og ryddeing dagen derpå. Vi får et helt bygg for oss selv til langt utpå natten. Så det er igrunnen antall gjester til middagen som bestemmer prisen :) Og skulle vi hatt et lokale og bestilt mat og srvitører og rydde og vaskehjelp utenom, tipper jeg det lett kunne blitt like dyrt eller dyrere! Så ejg har lyst til å gå for denne løsningen. Kjedelig å tilbringe første dagen som gift med å rydde før lokalet skal bli brukt om igjen..

Hva synes du om dette? Hva slags lokale har dere, og hvor mye er det for mat og slikt der?
kristinesside   Postet: 14.02.2011  kl:15:22
Cecilia: Deilig med utearealer! Med dette lokalet så er det en uteplass som vi har helt for oss selv, ellers så er det store områder og bryggekanter hvor folk kan mingle hvis de vil under fotograferingen f.eks. Kjempefint og gå rundt og bare se og sappe av i sola :) Blir bra dette her! Tusen takk, og i like måte!!
Christine - 20 år og gift med verdens beste prins!   Postet: 14.02.2011  kl:15:37
Sv: Jeg syns det igrunn er smart! Vi har valgt andre veien. Vi leier et lokale til 4000, ikke så fancy som deres sikkert. Men da har vi det fra fredag til søndag. For at vi skal klare utgiftene regnet vi med at vi måtte leie et lokale hvor vi kan ha med drikke og mat selv. Hvor vi da kan handle inn drikkevarer fra f.eks sverige og kan ha en god men billig treretters middag :)
kristinesside   Postet: 14.02.2011  kl:15:41
Christine: Det er også veldig lurt ja! Vet dere hvor mye det totalt kommer på med antall gjester og mat og drikke? Det lokalet vi har sett på til nå er ikke veldig fancy, men mer hjemmekoselig, litt vintage bondestil, pluss nyoppusset! Hehe. Jeg likte det veldig godt, iallefall peisestuedelen! Vi kunne ha leid et lokale som de fleste har festen i hjemme, men det blir for stivpyntet for min del. Mange ballsaler og dekorering og malerier. Liker ikke..
Christine - 20 år og gift med verdens beste prins!   Postet: 14.02.2011  kl:15:44
Sv: Nei har ikke regnet over dette enda, men tror det snart er på tide, sånn at det ikke blir en sjokkregning! Jeg elsker den stilen! Våres lokale er fullt ut furu, vegger og tak. Trist.. Men alt er opptatt omtrent nå :/ Vi får bare pynte så godt vi kan, hehe :)
kristinesside   Postet: 14.02.2011  kl:15:47
Christine: Det skal nok gå bra det også! Tenk på det slik at de fleste bildene ikke får den bakgrunnen :) Om dere vil ta en del bilder inne, heng opp et laken eller dra ned et hvitt lerret og stå foran det :) Det har faktisk jeg tenkt litt på. Og så kan du, hvis det er bjelker i taket, henge stoffer, eller snorer med pynt langs veggene, tape opp bannere, bilder, eller, om du gidder, dekke alle veggene med laken eller stoffer! Det har jeg sett bilde av et sted, og det ble ganske stilig, men litt av en jobb da :) Dere får det nok til!! Stemningen teller mer enn veggene og gulvet :)
Cecilia   Postet: 14.02.2011  kl:15:57
Fikk du e posten fra meg? :-)
kristinesside   Postet: 14.02.2011  kl:16:03
Cecilia: Jepp, men jeg har allerede blitt vervet der :)
silje predosin   Postet: 14.02.2011  kl:23:51
Det så kjempe idyllisk ut.. Vi skal også ha med utsikt ut mot havet, men ikke like idyllisk akkurat =) Skal se på lokalene vi allerede har booka, på torsdag. Håper vi liker det, hvis ikke må vi avbesille det .. & det er noe jeg hater å gjøre :p
kristinesside   Postet: 15.02.2011  kl:01:30
silje predosin: Det er ikke særlig mange lokaler i hjemområdet vårt, og uten å ha vært i alle nå, har jeg nok vært innom alle i løpet av barndommen min. Og jeg tror dette er det lokalet som er størtst, og det eneste der alt er inkludert. Og det mest idylliske. Selve festlokalet ligger ikke helt nede ved kaien, omtrent 100 meter oppe, men det gjør jo ikke noe :) Er fint der uansett! Skjønner at det er vanskelig å avbestille.. Tror ikke det blir noe problem for oss heldigvis, vi kommer nok ikke til å stå mellom flere lokaler på en gang. Selv om det hadde vært greit med noen alternativer da..
Nabo-Hanne   Postet: 21.02.2011  kl:12:16
Er kjempe fint på Løa, var selv med å serverte der i et bryllup og det var bare fantastisk (: Ønsker deg lykke til videre med planleggingen :D
kristinesside   Postet: 21.02.2011  kl:12:57
Nabo-Hanne: Så bra da! Likte spesielt godt peisestua ;) Tusen takk, dette er gøy! :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits