Nå som jeg har fått den ideen at jeg vil ha et bryllup som er litt Vintageinspirert, fikk jeg et par videre hint fra weddinggenius som sier at skal man ha et vintagebryllup, så må man finne ut hvilken vintagestil man ønsker å ha, for det er visst flere enn bare èn!

 

VICTORIAN VINTAGE WEDDING:


"A Victorian wedding is about class and grace, and calls for romantic gestures of a dainty nature - fine floral china, lots of lace, and sweet-smelling rosebuds. But it's the Victorian-style events that are a little more refined, as all modern wedding things are essentially Victorian in nature. After all, it was Queen Victoria who set the trends for white wedding gowns and white floral arrangements. But most importantly, there are few (if any) historical periods that are more romantic. So to plan your affair, you'll need to start considering things like lace hankies, corsets and petticoats, and cupid cake toppers."

 

victorian vintage wedding ideas

previews closer detail of the Victorian Wedding scrapbooking albumHOLLYWOOD GLAM VINTAGE WEDDING:


"Brides wishing to take a cue from an elegant time can turn their attention to the romance of the 1940s and 1950s, when celebrity was very different than it is today. If you always dreamed of being a starlet on your special day, consider an Old Hollywood glamour wedding reception. This is one theme well worth your consideration."

 

And the winner is...

 


THE SWING ERA VINTAGE WEDDING:


 

"A 1940s era wedding. This time period was marked by war, meaning young couples often married in a hurry and as cheaply as possible. Out of this need, house weddings became the rage as did Big Band receptions. When considering a highly authentic 1940s wedding, the style and decorations should revolve around a single word: simplicity. Colors should be simple with lots of white and a single accent color. Black is usually a winner in this case. But remember, it is your wedding so make the theme work for you."

 

 

http://stsimonselopements.files.wordpress.com/2010/02/vintage-style-wedding-dress.jpg

 

http://stsimonselopements.files.wordpress.com/2010/02/40s-wedding-cake_jpg.jpg

 

 

Jeg kommer ikke til å gå for en helt totalt gjennomført stil, i og med at jeg vil ha det enkelt i tillegg, men hint fra en type stil som går gjennom bryllupet vil jeg gjerne ha! Og akkurat nå stemmer jeg aller mest for Victorian Vintage Wedding. Mykt, enkelt og romantisk!

 

Q: HVILKEN VILLE DU HA HATT?


 

Signatur
Si din mening!
Christine - 20 år og gift med verdens beste prins!   Postet: 10.02.2011  kl:15:03
Sv: Takk takk :) Jeg skal kikke litt etter tips idag. Finner jeg noen gode ideer skal jeg selvsagt dele de med deg, hehe :) Håper virkelig jeg finner noe kjempe fint som jeg kan lage selv! Da hadde jeg blitt skikkelig fornøyd, og jeg kunne brukt mer penger på noe annet :)
charlotte vel:P   Postet: 10.02.2011  kl:15:06
utrolig stili med et annet bryllup noe man kan se tilbake til og tenke godt om og ha noe som ingen andre har ikke sånn typisk bryllup jeg syns du skal gjøre akkuratt som du har lyst til:)
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 10.02.2011  kl:21:30
viktoriansk for alle penga for min del :P
Litt av brylluppet mitt er inspirert av den viktorianske eraen allerede med en litt gotisk vri (antrekkene spesielt)
kristinesside   Postet: 10.02.2011  kl:23:11
Christine: Ja, det er nettopp det! Jeg har heldigvis litt mer tid på meg enn deg, så jeg skal gjøre alt jeg kan for å få til å lage fine invitasjoner selv for å spare litt penger. Da har jeg kanskje råd til å kjøpe drømmekjolen min! :D Det beste når du lager noe selv, er at du mest sannsynlig liker det kjempegodt, nettopp fordi du har laget din egen stil, som passer perfekt til bryllupet (hvis du bruker bittelitt tid på å tenke og prøve først når du har tingene foran deg) :)
kristinesside   Postet: 10.02.2011  kl:23:16
charlotte vel:P: Jeg er så enig med deg, det er akkurat hva jeg har lyst tilo! Ha et bryllup bittelitt annerledes enn det som er vanlig blandt de jeg kjenner, og pytt sann om stilen og smaken min forandrer seg senere, er ikke alle kjolene fra 80tallet grusomme i dag? Mens de som er på bildene fra 80 tallet vil tenke noe helt annet om dem, så det er det jeg skal gå for. Noe personlig, annerledes og romantisk! Vintage ^^,
kristinesside   Postet: 10.02.2011  kl:23:17
Anita: Ååh, du gjør meg så spent!! Gleder meg til desember jeg også! Herlig!! Om du skulle føle for det må du gjerne legge ut bilder av detaljer og sånt før den store dagen ;)
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 10.02.2011  kl:23:55
Svar: hehe ja den øverste var den jkeg likte best også :P
kommer nok til å legge ut bilder mens forberedelsene foregår så folk får med seg hvordan ting foregår. Jeg skal lage mine egne invitasjoner også som du har tenkt, så skal jeg bake små wedding favors som alle i brylluppet skal få og sånne ting så det blir vel nok å skrive om ^^
kristinesside   Postet: 11.02.2011  kl:00:10
Anita: Å så koselig!! :) Jeg gleder meg masse!!
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 11.02.2011  kl:00:30
svar: Gleder meg masse til å se hvordan ting utvikler seg i planleggingen din også.
Skjønte aldri helt hvorfor bryllup kunne være så spennende å snakke om, men det var før man ble forlovet og skulle planlegge et selv hehe :p :p
kristinesside   Postet: 11.02.2011  kl:00:36
Anita: Det er så sant! Jeg har heller aldri helt skjønt hva som er så gøy og spennende, før nå!! Hjelpemeg, dette kunne lett ha blitt en heltidsjobb for meg hadde jeg hatt penger nok til å kjøpe det jeg ville! ;)
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 11.02.2011  kl:00:45
Svar:Heh ja det er nesten som å ha en fulltidsjobb, man må jo jobbe med det i et halvt år eller mer bestille saker, papirarbeid, og "ansette" forlovere og toastmastere og ja jeg vet ikke hva.
Skulle gjerne vært rik jeg, for det er vanskelig å jobbe med et såpass lite budsjett som jeg har :p
kristinesside   Postet: 11.02.2011  kl:00:53
Anita: Ja! Jeg har begynt å spille litt lotto jeg faktisk, selv om det mest sannsynlig ikke blir den store gevinsten.. Men jeg må bare prøve. Jeg er fulltidsstudent med en liten jobb, og forloveden min har ikke svære inntenkten han heller, så her går alle de små sparepengene til kjole og annet billig stæsj. Jeg er så glad at jeg har god tid på meg, for jeg skal sjekke masse rundt etter å finne billige løsninger på det meste :) Og jeg må kanskje få ansatt en forlover og andre snart som kan begynne så smått å hjelpe meg. Jeg har litt vanskelig for å delegere ut oppg kjenner jeg, vil helst gjøre alt selv så det blir som jeg vil ha det, men sånn fungerer det ikke. Ikke med min stramme tidsplan iallefall :)
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 11.02.2011  kl:01:04
Huff vi er bra like egentlig. Jeg er også fulltidsstudent, og forloveden er sykemeldt og mottar bare stønad. Jeg er jo i England i tillegg også så det gjør det jo ekstra vanskelig :p
Jeg liker heller ikke å delegere, jeg vil aller helst gjøre alt selv. Jeg stoler ikke på at andre får til det jeg vil at de skal, men man kan ikke være overalt hele tiden så man er tvunget til det : s Jeg har vurdert Lottoen selv ogsp, flere gange, men aldri kommet så langt.
kristinesside   Postet: 11.02.2011  kl:01:09
Anita: Det er greit det finnes noen som tenker og som har det i litt samme baner som meg. Jeg er vant til at alle rundt meg får hele bryllupet og alt de trenger av rike foreldre, men vi må klare oss selv, og det er ikke bare lett. Men vi skal nok begge to få til et bra og fint personlig bryllup for det om!
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 11.02.2011  kl:01:15
Svar: Ja det er litt godt å vite egentlig. Familien min har alltid hatt lite penger så jeg er vant til å leve på budsjett, og har alltid gått ut fra at jeg må betale for alt selv. Synes egentlig det er mer karakterbyggende i lengden, men av og til skulle man gjerne kunne betale for slike ting uten å måtte spare i ett år først :p
Som du sier så blir det bra bryllup uansett for det er ikke hvor mye penger man bruker som teller, men hvor mye hjerte man legger i det :)
kristinesside   Postet: 11.02.2011  kl:01:26
Anita: Jeg merker iallefall at jeg har tjent veldig på å være vokst opp med å måtte spare og ikke kunne få alt i hendene, men som du sier, hadde vært deilig å fått f.eks et bryllup også :) Men vi skal klare det fint! Jo mindre stæsj og penger, jo mer personlig, koselig og ekte kan det bli mener nå jeg :) Er jo bare familie og venner, ikke kongen man skal pynte seg for, samtidig som man vil ha det så fint som mulig på den aller største dagen :)
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 11.02.2011  kl:01:33
Svar: Ja, man tjener på det i lengden, det er mange som går ned for telling så snart de møter en utfordring i livet som pappa ikke kan fikse :p Litt slemt å si kanskje men det er litt sannhet i det.
Det handler vel om å finne en balansegang og finne ut hva som er aller viktigst for deg når det kommer til bryllupet og bruke mest tid og penger på det, og heller spare på ting som ikke er så viktige :)
Christine - 20 år og gift med verdens beste prins!   Postet: 11.02.2011  kl:12:04
Sv: Fikk mange ideer, men vet ikke helt om noe av det passet mitt bryllup. Har egentlig litt delte meninger om boka :P Men fikk inspirasjon til måter å lage kort på da :)
kristinesside   Postet: 11.02.2011  kl:23:21
Anita: Jeg er helt enig! Har har kjole og fotograf høyt oppe på listen, helst fotograf, for bilder er veldig viktig for meg. Så kjole, så mat, og resten får for min del gå på ret resterende vi har å rutte med :)
kristinesside   Postet: 11.02.2011  kl:23:22
Christine: Ja, det var derfor ejg falt for boka, når jeg bladde gjennom så jeg at det var brette mønster og sånt :)
ces   Postet: 18.02.2011  kl:20:58
Vintage er så vakkert :) <3
kristinesside   Postet: 19.02.2011  kl:00:01
ces: Ja, det er kjempenydelig :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits