I kveld har jeg begynt for alvor å vurdere om det kan lønne seg å bestille en brudekjole på nettet, ferdig sydd etter mine mål. Jeg har fått et par tips tidligere om dette, men de nettsidene det var snakk om hadde ikke en modell som lignet nok på den type kjole jeg vil ha.

Jeg har nå funnet 3 andre sider jeg har sendt mail til om de kan lage en kjole til meg ut fra bilder jeg har og beskrivelser jeg kommer med, så nå venter jeg bare på svar. Disse tre nettsidene fant jeg på diskusjonssider, og det virket som om de fleste hadde både positive og negative opplevelser ved det å skulle bestille brudekjolen på nettet. Og det kan jeg jo skjønne.

09WD0039

Eks. bilde fra Jateck

For det første så må nettstedet være seriøst, ha erfaring, kunnskap og de må være villig til å samarbeide. Så må du kunne klare å få tatt riktige mål av deg selv så syerskene kan lage en kjole som forhåpentligvis vil sitte som støpt på deg når du mottar den. Og så er det dette med betaling da. De fleste sidene vil ha betaling før de lager kjolen, men er det noen garanti for at du får igjen pengene om du ikke får kjolen? Og hva hvis kjolen absolutt ikke er slik du kunne tenke deg?

Jeg har nå sendt mail til Jateck Wedding Fashion, Jorma Bridal og Little Coral.

Forhåpentligvis kan et av disse nettstedene sy en kjole dersom jeg sender bilder og beskrivelser, og det til en mye lavere pris enn om jeg skulle kjøpt den i en brudesalong. Men det hele er litt skummelt. Jeg vurderer å bestille en selskapskjole (som er enda billigere enn en brudekjole) for å "teste ut" de som står bak nettstedet. Kanskje jeg da får en peiling på om jeg tør ta sjangsen å bestille brudekjole derfra? Men likevel, så er en brudekjole noe ganske annet enn en vanlig selskapskjole. Jeg kan jo ende opp med å få en brudekjole som ser ut som en selskapskjole!

 

 

Q: HAR DU NOEN ERFARINGER MED Å BESTILLE BRUDEKJOLE FRA NETTET?

Q: HAR DU ERFARINGER FRA DISSE SIDENE?

Q: EVENTUELT ANDRE NETTSIDER Å ANBEFALE?

 

 

Signatur
Si din mening!
Ingeborg Gulla   Postet: 31.01.2011  kl:11:23
fint :D
Christine Mysens søte liv   Postet: 31.01.2011  kl:14:06
Jeg vurderer også å bestille brudekjolen min på nettet. :) Lurer på å bestille fra tilbryllupet.no, for jeg har enda ikke funnet noe negativ om dem. De har rimelige priser, kjolene blir skreddersydd og du får med gratis kjolepose og fri frakt. :) Mener å huske at du kan sende bilde til dem, så syr de kjolen du ønsker.

Men nå er det nesten to år til jeg skal bestille kjole, da, så jeg har god tid til å gjøre research. ;)
kristinesside   Postet: 31.01.2011  kl:18:06
Christine Mysens søte liv: Takk for tips, kanskje jeg også skal undersøke der ja :) Det er halvannet år til vi girter oss, så jeg har også god tid til research, heldigvis :)
Kathrine, stolt mamma og vordende brud :)   Postet: 31.01.2011  kl:20:14
Jeg skal gifte meg 25 juni, og jeg skal bestille min kjole av min svigerinne som driver everafter.no Det er flott kvalitet på kjolene, og de kan sys etter dine mål :)
kristinesside   Postet: 31.01.2011  kl:20:25
Kathrine, stolt mamma og vorde: Takk for tips!! Vet du om de kan sy en kjole etter bilder, eller har de kun egne modeller som de lager?
Kathrine, stolt mamma og vordende brud :)   Postet: 31.01.2011  kl:20:33
sv: nei, det er jeg ikke sikker på. MEN jeg tror de kun syr etter de modellene som er der :) Til gjengjeld så er de jo rimelige, så du kan jo evetuelt forandre den hos en skredder..? Selvfølgelig hvis det ikke er veldige store forandringer da ;) Men send en mail til Kristin(eieren), for jeg er ikke sikker
kristinesside   Postet: 31.01.2011  kl:20:53
Kathrine, stolt mamma og vorde: Takk takk :) Har sett litt der nå, men kjolen jeg vil ha er nok litt for mye annerledes til at de fine kjolene der kan begynne å fikses på, rett og slett. Jeg får heller lete litt videre, men tusen takk :)
Stine   Postet: 03.02.2011  kl:11:22
Så lenge nettbutikkene bruker PayPal eller noe sånn, så er det ganske trygt. Da må e ha fått godkjent driften sin, og det vil også finnes måter å få kontakt med dem om det skulle bli noe kluss..
kristinesside   Postet: 03.02.2011  kl:12:53
Stine: Det er så sant! Og så får jeg igjen pengene av PayPal om jeg ikke skulle få kjolen. Det jeg bekymrer meg litt for er kvaliteten.. Men jeg får bare tråle diskusjonssider og se hva andre har erfart!


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits