I dag tok jeg og kusinen min en spontantur til en brudesalong på Bryne!

Den aller første kjolen jeg fant og prøvde er nå min nye favoritt! Jeg fant en skjult skatt der, rett og slett. Den hadde alt jeg ville ha pluss litt ekstra... Blonder på toppen, og som gradvis forsvant nedover, MEN inn i et berg av tyll, og med en markert midje. Tyllen var i det meste laget, det veier ingenting så kjolen var lett å ha på seg, men det er så mye som er i veien, så om jeg skal ha denne kolen må det fjernes så mye tyll som mulig.

Prisen var litt stiv, så siden det ikke er få måneder igjen til bryllupet har jeg tid til å kikke litt mer rundt før jeg bestemmer meg. Jeg vil aller helst gå litt ned i pris og fremdeles kunne få kjolen jeg vil ha, for så stort budsjett har vi faktisk ikke..

Men den er på toppen av listen min slik den ser ut nå!

 

Et lite sneak peak ser dere her:


Dårlig bilde, ja, men det er litt meningen. Veldig sannsynlig blir det denne eller en som ligner veldig, så da vil jeg ikke avsløre for mye! Selv om jeg har enormt lyst til å vise bilde av hele kjolen!!


Men derfor kan jeg vise dere den kjolen som var favoritten min helt til i dag! Jeg har nå innsett at den kommer det ikke til å bli. Den er veldig fin, men den var ikke helt meg likevel. Passformen var fin, og overdelen var flott, men det ble litt for mye blonder, mye mer enn det ser ut som på bildet, og etter å ha prøvd denne andre kjolen, slår jeg meg ikke til ro før jeg har fått meg denne andre kjolen eller en som likner. Nå minner den meg om en fin kjole med et gardin utenpå, hehe!

  

Q: HVA SYNES DU OM KJOLENE?

 

 

Signatur
Si din mening!
Marie Gabrielsen Jørstad   Postet: 26.01.2011  kl:22:12
Det var utrolig gøy å være med deg idag. Åja, eg e enige med deg i at den kjolen var fantastisk vakker på deg! Du kledde den inn og ut! Hehe..
kristinesside   Postet: 26.01.2011  kl:22:47
Marie: Ja, var gøy! Den stilen jeg vil ha, endelig! Men litt mye tyll ;)
silje predosin   Postet: 27.01.2011  kl:00:48
den nederste der var kjempefin !! Den andre ser man jo desverre ikke så mye av :/
Marie Gabrielsen Jørstad   Postet: 27.01.2011  kl:07:08
Sv: Ja, det var litt mye tyll, men som hun sa, hun kan jo fjerne masse av det! Hehe...
kristinesside   Postet: 27.01.2011  kl:08:26
silje predosin: Nei, åh, jeg har så lyst til å vise, men forloveden min har en tendens til å gå innom her titt og ofte, så da kan jeg desverre ikke legge ut noe annet bilde ennå. Når kjolen er kjøpt og kommet hjem til meg, da kan jeg legge ut litt bedre bilder uten å avsløre den ;)
Stine   Postet: 27.01.2011  kl:20:15
ÅÅÅ, så gøy med du sikkert har det nå!! (men det e veldig gøy etter bryllupet åg, heldigvis..;)

Men gratulerer så veldig veldig masse.. Du komme te å bli en nydelig brud.. (ja, eg vett at alle seie det te alle, men du e jo så nydelig te hverdags, at du må jo bare bli breath-taking som brud!)

Tenkte bare å tipsa deg om www.lilywedding.com

Der kjøpte eg min kjole, te den nette sum av 2000kr (med frakt!)

Eg hadde det akkurat som deg, fant kjoler som va fine, men veldig dyre.

Så prøvde eg meg litt fram, og hos lilywedding fant eg akkurat den kjolen eg hadde sett for meg i hodet.. Eg sendte inn mine mål, ba de laga slepet litt kortere og fjerna litt broderi, så kom den i posten 4 uker seinare.. :) Veldig mye fint der, og veldig greie priser...

Åsså hjelpe det jo alltid når noen har gode erfaringer med netthandel, for det kan jo vær litt skummelt..

Eg tok ihvertfall sjangsen, og det lønna seg..

Einaste ekstra utgifter va damping te 500kr på et renseri i Kr.sand.. (for kjolen kom vakumpakka i en bitteliten pakke.. hehe..

PS! du får forresten med gratis underskjørt og slør viss du vil. (underskjørtet va greit nok, for det ser ingen uansett.. men sløret droppa eg...)
kristinesside   Postet: 27.01.2011  kl:23:36
Stine: Tusen tusen takk Stine!! Der skal jeg virkelig innom og se!! Har tenkt på det å sy en kjole, men så er jeg lit skeptisk samtidig, så er bra at du har noe å anbefale!

Jeg har kjolen i hodet, jeg vet hva jeg vil ha, men finner den ingen sted til et beløp som finnes i min pengebok! :)

Jeg tror jeg har sett på bildene du har på facebook mangekjempemange ganger! Dere var så nydelige, og alt var så stilig, og dere! Du gir meg litt inspirasjon innimellom ja ;)

Jeg hr det iallefall kjmepegøy nå, og tipper at det blir minst like bra etterpå! ;) Gleder meg vilt!!
Stine   Postet: 28.01.2011  kl:20:04
Så gøy!!! Kom forresten også på en annen side. www.therosedress.com Der kjøpte jeg klær til brudepiken og brudesvennen. Kvaliteten var bra, utvalget mye bedre enn I Norge, pluss at prisen var noe helt annet enn her. Kjolen til brudepika var nesten lik min tilogmed!!! Trot jeg betalte 1200 for dress til gutten og kjole, bolero, underskjørt og tiara til jenta.. ;) Vi fikk noen venner I USA til å ta det med til Norge, så vi slapp porto, men tror ikke det var så ille pris det heller..
kristinesside   Postet: 28.01.2011  kl:23:03
Stine: Takketakk!! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits