Jeg har så vidt begynt å tenke på at vi må bestille gifteringer en gang om noen måneder til, og aller først tenkte jeg at det ikke var noe særlig å tenke over, enten gult eller hvitt gull, men der tok jeg feil! Der er så uendelig mange varianter og flere farger å velge mellom, det finnes mange ferdig designet, eller man kan designe dem selv! De er jo veldig viktige, de symboliserer et samliv og kjærligheten to personer føler og har til hverandre, og man skal tross alt ha dem på seg hele livet om man er så heldig at man får det. Iallefall en god stund for de aller fleste!

Igjen så jeg litt på nettet for å få litt ideer, ikke fra nettsider for gifteringer, men en blogg som heter thebridescafe. Her har jeg funnet enormt med inspirasjon!

På flere av bildene er det ikke 2 ringer, men 3. Den ene er frierringen eller forlovelsesringen til bruden. Tenk, en slik har jeg også, som er bare min, dermed får vi også 3 ringer tilsammen når vi blir gift. Det slo meg etter å ha sett disse bildene at vi ikke trenger å helt like ringer, de trenger egentlig ikke å matche en gang! (Selv om jeg helst vil at man kan se at de hører sammen..) Det går fint an å velge ulik farge, og gjøre ringene mer feminine eller maskuline med små detaljer!

Bare se her:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Q: HVA SYNES DU? FANT DU NOEN DU LIKTE?

 

Q: HVILKEN TYPE RINGER HAR DU, ELLER KAN DU TENKE DEG?

 

 

 
Signatur
Si din mening!
tvitvi   Postet: 30.01.2011  kl:23:37
Jeg synes det er finest når ringene har noen likhetstrekk men likevel skiller seg fra hverandre :)
kristinesside   Postet: 30.01.2011  kl:23:38
tvitvi: Ja, de hører sammen, men er likevel to forskjellige personer. Herlig! Det er det jeg ønsker meg!!
silje predosin   Postet: 31.01.2011  kl:14:45
Er veldig enig med tvitvi : ) Desverre er ikke forloveden min like enig ..
kristinesside   Postet: 31.01.2011  kl:18:08
silje predosin: Det kan jo være dere plutselig kommer over noen som likner men har litt forskjeller! Bruk god tid på å se rundt, det skal vi gjøre iallefall :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits