I dag har jeg vært litt rundt i Stavanger og kikket etter brudekjole, og jeg var så heldig at både søsteren min og ei venninne ble med for å gi gode råd! Jeg prøvde iallefall noen, men drømmekjolen fant jeg ikke i dag. Jeg er kresen, og jeg vet sånn ca hva jeg vil ha, så da er det ikke bare bare å finne den rette med en gang. Prisen har også mye å si, så for min del kunne jeg godt tenkt meg at den var pent brukt.

Jeg fant rimelig raskt ut at jeg ikke fant drømmekjolen blant de kjolene de hadde på Agape. Synes egentlig at de hadde veldig få inne, og den jeg synes var aller finest kunne jeg ikke få prøvd for de hadde den bare i en ministørrelse. Så der gav jeg opp etter en snau time med titting og prøving. Brudesalongen som var mye mindre og hadde færre kjoler, hadde mye mer utvalg i forskjellige stiler, og her fant jeg en fin fin kjole som nå er på en 2. eller 3. plass, så nå mangler jeg bare litt mer prøving for å finne den som er på den ultimate 1. plassen!

Ved å bruke et fint bånd på kjolen, ble den med en gang litt mer min stil, og det er absolutt et tips jeg skal ta med meg videre i kjoleprøvingen, uansett om det blir denne kjolen eller en annen kjole til slutt. Vi tok litt bilder av denne kjolen, men det blir nok ingen sneak peak ennå.

Love and Other Drugs

I kveld var jeg på kino med søsteren min, og vi lo og grein oss gjennom "Love and other drugs". Fantastisk film!! Løves it! Nå er det deilig sløving foran pcen med litt "Say Yes to The Dress", og så er det snart natta. Jeg er iallefall klar for en god skjønnhetssøvn!

 

Say Yes To The Dress

 

Q: HVIS DU HAR FUNNET DRØMMEKJOLEN,
VISSTE DU MED EN GANG AT DET VAR DEN RETTE?

Q: HAR DU PRØVD MANGE FORSKJELLIGE KJOLER?

 

 

Signatur
Si din mening!
Christine - 20 år og gift med verdens beste prins!   Postet: 23.01.2011  kl:00:24
Fant ingen jeg likte jeg heller da jeg var å prøvde kjoler.. Prøvde ikke fler enn 3 da, men de hadde ikke noen fine. Jeg hadde problemet med at jeg ikke fikk se ordentlig hvordan de satt, siden 2 av de var for store. Veldig kjedelig at du ikke fikk prøvd noen av kjolene fordi de var for små da :/
kristinesside   Postet: 23.01.2011  kl:00:35
Christine: Ja, det var skikkelig surt. Trodde ikke det skulle være så vanskelig! De hadde flere av kjolene kun i str 30 og 32, og det er litt for lite.. Jeg prøvde bare 3 stk på Agape, og kanskje 3 på Brudesalongen, der hadde de andre merker som Lilly og Romantica, men jeg må nok fortsette å lete ja. Det er en butikk til her i Stavanger jeg kan se i, men ellers må jeg reise til en annen by, eller satse alt på nettet.. Heldigvis har jeg litt god tid på å finne en kjole :)
Mitt liv i Roma   Postet: 23.01.2011  kl:11:15
Send et smil, så får du et tilbake:)

Egenreklame eller stygge kommentarer blir slettet.

Det var dumt :(

Jeg prøvde maaange kjoler på Kristins brudesalong i Oslo, selv om noen av de var for store eller små, var de flinke til å forklare meg hvordan den kom til å sitte i riktig str og dermed kunne jeg forestille meg litt hvordan den skulle bli på.

Jeg fikk prøve kjoler som jeg synes var fine, men som jeg siden så at ikke satt så bra som de salongen fikk meg til å prøve, som de synes ville passe til min kropp.

Jeg så forskjellen veldig og det var til stor hjelp :)

Nå ligger kanskje Oslo litt langt unna deg, men håper du finner en salong som er flinke til å hjelpe meg. Jeg var siden i en annen butikk som ikke var så flinke og det er virkelig avgjørende !!

Har dere satt datoen ??

Får man se " say yes to the dress" på internett ??
kristinesside   Postet: 23.01.2011  kl:13:02
Mitt liv i Roma: Ja, det var kjempedumt, så jeg må nok i flere butikker før jeg finner den rette. Trodde og håpte de skulle være mer behjelpelige, men men.. Hvis jeg ikke finner noen jeg kan ha her, da må jeg bare ta en togtur til Oslo, rett og slett. Jeg vil ikke gå i en kjole som er helt grei, jeg vil ha den rette som passer meg perfekt! De i brudesalongen i Stavanger var iallefall flinkere, selv om jeg ikke hadde bestilt time der, så har litt lyst til å ta enda en tur innom med time og prøve flere forksjellige modeller. Der kunne de iallefall hjelpe meg mer :)

Skal prøve den siste salongen her i morgen hvis de har tid, så får vi se om jeg må ta en togtur eller ikke :)
Alice i eventyrland   Postet: 24.01.2011  kl:14:05
Så spennende!! Var også på Agape i Stavanger, mini størrelser delux ja hehe.. å syns ikke service heller var noe å skrøyde av.. som om de ville ha meg vekk fortast mulig.. :S heiv på meg kjoler som jeg ikke likte i det heletatt.. De forsto ikke det jeg prøvde å si jeg letet etter.. Så kjøpe ikke min kjole på Agape.
kristinesside   Postet: 24.01.2011  kl:16:56
Alice i eventyrland: Nettopp! Det er godt det ikke bare er meg som syntes det! Tenker at siden jeg har så god tid sså går jeg sikkert tilbake for å prøve flere når de får inn nye kjoler, men tviler på at jeg kommer til å kjøpe en der.. Hvis jeg ikke finner drømmekjolen sånn plutselig. Prøvde å si at jeg ikke var så gira på den modellen, men det var ikke noen andre fine, og de hjelp meg heller ikke med å finne noen andre modeller, jeg valset bare rundt der på egenhånd. så jeg gikk ganske fort igjen. Hun som skulle hjelpe meg snakket i tlf og forsvant hele tida.. Men men. Jeg får bare fortsette å lete.


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits