Har du drømt om å bli kastet ris på som nygift, men har funnet ut at det kan skade alle de små søte fuglene som vil teste ut hvordan ris smaker? Jeg hadde forlengst lagt fra meg tanken om å ris i bryllupet mitt, for det er også lenge siden jeg har sett bilder av brudepar som bli overøst med ris. Jeg trodde det var noe som nesten ikke var lovlig lenger eller som de færreste gjorde, helt til jeg fant en nettside med dette her:

 

Fuglesikker bryllupsris!

Hjerteformede riskorn som er ferdig svellet
slik at småfuglene kan spise det uten å bli skadet!

 

Bryllupsris

 

Cellofanpose med ris og satinbånd

 

Perfekt til vår perfekte dag!

 

www.brylupsbutikken.no

 

 

Q: HVA SYNES DU OM RISKASTING PÅ NYGIFTE?

Q: SYNES DU DISSE HER VAR EN GOD IDÈ?

 

 

Signatur
Si din mening!
Bodil   Postet: 21.01.2011  kl:18:35
En veldig god ide til de som vil ha ris kasta på seg. Det er ikke et behov jeg har. Tror jeg hadd kommet til å plukke ris fra håret resten av dagen. Kjedelig hvis det skal ødelegge frisyren:p
kristinesside   Postet: 21.01.2011  kl:19:37
Bodil: Det er så sant! Det er ennå mange måneder til vi gifter oss, så jeg kommer til å vurdere alt opp og ned mange ganger, men nå har jeg iallfall funnet et bra alternativ, så får vi se om vi bruker det :)
line   Postet: 22.01.2011  kl:17:22
sv; vi har fått prisen ned i 400 per pers. det er visst ikke så ille. men man må jo regne med at dette blir den største utgiftsposten.

min kjole kjøpte jeg i strømstad. husker ikke hva butikken het, men jeg tror ikke det er flere enn én der, så den er nok ikke så vanskelig å finne. den er ikke så veldig stor, men hun hadde mange kjoler der allikevel. jeg tror jeg prøvde 15 stykker, som alle passet, så hvis du er ganske gjennomsnittlig i størrelsen, noe det ser ut som du er, bør du ikke ha noe problemer med det. :)

vi skal ha såpebobler utenfor kirken. jeg synes det er så fint! :)
kristinesside   Postet: 22.01.2011  kl:22:35
line: Åh, så genialt! Prøvde du å prute med noen, eller var det en standardpris dere fikk? Der vi vil ha festen er det 600 p.p for mat, og drikke i tillegg, mest sannsynlig 400 p.p. Sykt dyrt, så det har vi ikke råd til..
kristinesside   Postet: 22.01.2011  kl:23:57
line: Og såpebobler ja! Herlig!! :D Det skal vi også ha :) Har lyst til å ha både ris og såpebobler, men vet ikke om det blir litt for mye ;)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits