Jeg sitter og funderer på hva slags musikk vi skal ha når jeg går ned midtgangen i den fineste kjole og får blikkontakt med min kommende mann! Det valget er ganske viktig synes jeg.

For det første så synes jeg kanskje det er litt kjedelig å bruke den samme brudemarsjen som alltid blir brukt, og jeg synes ofte at den er litt voldsom, litt for mye trykk rett og slett. Jeg vil ha en melodi som roer oss litt ned og får oss til å senke skuldrene når vi ser den andre, og som ikke setter nervene i høygir. Jeg vil ikke at Morten skal bli enda mer nervøs der han står når musikken kommer, men at musikken kan gi et rolig og romantisk preg over det hele.

Jeg vil at musikken som blir spilt skal understreke det vi har sammen, slikt at idét jeg kommer inn mot ham, så kjenner vi begge at dette kun gjelder oss, og vår kjærlighet. Jeg vil ikke ha det voldsomme uttrykket med orgel for alle pengene, da er jeg redd at det fort kan bli skummelt.

I dag har jeg lett på youtube etter sanger som vi har felles, men i pianoversjoner for å se om noe slikt kunne brukes. Noen kunne ikke brukes, det ble helt feil stemning, og andre er tvilsomme. Så dette her må jeg nok fundere litt mer på. Jeg kunne godt ha tenkt meg å hat orgelmusikk på vei ut igjen av kirken, og da gjerne også en tradisjonell brudemarsj, men ikke noe tramping på orgelet iallefall. Da vil jeg ha fine myke toner takk!

 

100904-143804-00147_large

 

 

Q: HAR DU NOEN GODE FORSLAG TIL BRUDEMARSJ PIANOSTYLE?

 

 

Signatur
Si din mening!
Mitt liv i Roma   Postet: 21.01.2011  kl:16:51
Send et smil, så får du et tilbake:)

Egenreklame eller stygge kommentarer blir slettet.

Man kan lett kjenne alvoret komme :)

Jeg synes man idag kan gjøre som man vil og det kan heller være fint å ha en sang som du sier kan roe dere ned og det kan jo også være en sang som har en betyding for dere :)

Jeg vet mange bruker " A River Flows In You"

http://www.youtube.com/watch?v=F-4wUfZD6oc&feature=fvst

Om man liker den klassiske, kan man ha den når dere går ut :)
kristinesside   Postet: 21.01.2011  kl:17:28
Mitt liv i Roma: Ja, den har jeg hørt, og jeg vurderer den om jeg ikke har kommet noe lenger når det er et par mnd igjen til bryllupet. Den er fin og rolig, akkurat i den stilen jeg leter etter, men siden det er så mange som har den, så har jeg lyst til å lete litt videre :)

Jeg synes uansett det er viktig at man ikke skal bli overnervøs og føle at det er uvirkelig og fjernt. Jeg vil få stemningen ned på jorda så det blir en fin og naturlig seremoni :)
Elisabeth A.R.B.   Postet: 22.01.2011  kl:01:47
Parchabels canon in D med strykera e helt ufattelig fantastisk fin!!:D
kristinesside   Postet: 22.01.2011  kl:09:36
ElisabethAnneRobertsBjørndalen: Tuusen takk for tips!
line   Postet: 22.01.2011  kl:17:24
skjønner akkurat hva du mener. vi skal ha fiolin når vi går inn, vi. canon in d. også skal vi ha en litt mer rocka versjon av samme sangen når vi går ut igjen. tror det blir bra. og en skikkelig overraskelse for gjestene. hehe.
Bona Fide Invitasjoner   Postet: 22.01.2011  kl:20:32
Liker veldig godt Bruremarsj av Førde, Purpose av Nordraak, Trumpet tune av Purcell.

Gode lytteeksempler her; http://www.rmf-musikk.no/eksempler.html
kristinesside   Postet: 22.01.2011  kl:22:30
Bona Fide Invitasjoner: Tusen takk for tips! Setter veldig pris på det :) Ha en fin helg! :)
kristinesside   Postet: 22.01.2011  kl:22:31
line: Åh, det høres gøy ut! Det blir nok kjempegøy og bra :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits