Etter veldig mange søk på nettet på norske og utenlandske nettsider har jeg sett gjennom mange hundre brudekjoler, opptil flere ganger! Men for noen dager siden kom jeg over en som har omtrent alle kriteriene jeg ser etter i en brudekjole! Men, som sagt, det er kun en drømmekjole.

Jeg har så veldig lyst til å vise et bilde av den, siden det aller mest sannsynligvis ikke kommer til å bli akkurat denne kjolen jeg ender opp med (den er altfor dyr...), men likevel må jeg klare å holde meg litt til. Sånn i tilfelle jeg finner en som likner veldig.. Men merket er Pronovias, og den er fra 2011 kolleksjonen. Mer sier jeg ikke foreløpig. Men NYDELIG er den! Akkurat fin og romantisk i overdelen, og skjørtet er verken rett ned eller skikkelig ballgown, toppen og skjørtet henger fint sammen, den framhever fine former, og har fine detaljer!

*forelsket*


Dere kan heller få se noen andre brudekjoler fra samme merket Pronovias jeg også synes er fine:

 

Pronovias Wedding Dresses - Style Adam

  

pronovias MACAO 2010 Pronovias Collection


pronovias ALOE 2011 Dreams Collection

 

pronovias MACARENA 2010 Pronovias Collection

 

 

pronovias MALAGA 2010 Pronovias Collection

pronovias MOSAICO 2010 Pronovias Collection

pronovias MANSION 2010 Pronovias Collection

 

 

Q: HVA SYNES DU?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
MARIE KRISTINE STANDEREN   Postet: 18.01.2011  kl:00:06
kjempe fine!:D
kristinesside   Postet: 18.01.2011  kl:00:18
MARIE KRISTINE STANDEREN: Ja, ikke sant! *elsk*
Marie Garbrielsen Jørstad   Postet: 18.01.2011  kl:07:55
Nydelige kjoler, gleder meg til å se hva du bestemmer deg for :)
Grete   Postet: 18.01.2011  kl:07:57
Jeg synes at jeg burde få se drømmekjolen din ;-)
kristinesside   Postet: 18.01.2011  kl:09:04
Marie Garbrielsen Jørstad: Det blir spennende, nå gjenstår det bare å finne kjolen til en grei penge ;)
kristinesside   Postet: 18.01.2011  kl:09:05
Grete: Jeg skal legge ut et sneak peak når jeg har fått hendene i den ;)
Mittbrylup2012   Postet: 18.01.2011  kl:11:56
Takk for hyggelig svar...

Godt poeng egentlig - vet han elsker meg for akkurat den jeg er akkurat som jeg er... =)

Men er vel noe med oss... vi får se!:) Er som du sier absolutt ikke det viktigste - men som en bonus hvis jeg skulle klare det!:)

Har ikke tenkt å gjøre noen særlige drastiske endringer i mitt aktivitetsnivå utenom å trene styrke som jeg pleier og ta to av turene til hunden vår som joggetur i stede for å se på at hun løper fritt.... =)

DEt var forresten veldig fine kjoler du hadde funnet.. <3

er jo til å bli hypnotisert av alt det fine man kan få bli den gode eier og prinsesse av!<3
kristinesside   Postet: 18.01.2011  kl:13:00
Mittbrylup2012: Jeg burde nok bli flinkere til å drive med litt trening og aktiviteter selv, det hadde jo vært greit å få bort litt av det overflødige til en slik dag, da føler man seg gjerne mye bedre som du sier. Men for min del blir det vel bare med tanken ofte.

Og ja, jeg blir helt shoppegal av alt det fine som er å få tak i! Heldigvis har jeg et stramt budsjett å forholde meg til, så det blir ikke mange impulskjøp, men heller mye drømming ;)
line   Postet: 18.01.2011  kl:13:50
mange fine kjoler. men jeg tror at når du har funnet Kjolen, er det ingen andre som slår den. jeg fant kjolen min fort, og nå er det ingen andre som kan måle seg med den. (heldigvis) lykke til videre med planlegginga. kos deg masse! :)
Anki :)   Postet: 18.01.2011  kl:20:00
sv: Tusen takk for svaret :) Det hørtes kjempe spennende ut, og jeg merker at jeg ble enda mer sikker på at jeg kommer til å søke på det til høsten :)

Hvordan jobber dere i fagene? Er det mye gruppearbeid og sånn? :)
kristinesside   Postet: 18.01.2011  kl:23:30
line: Ja, det håper jeg! Problemet er bare å finne den, for jeg akkurat hva som passer til min figur, og ca hva jeg vil ha. Og jeg har ikke råd til å gi så mye for den, derfor håper jeg på å fine en som likner på finn eller noe. Tusen takk, jeg koser meg allerede, og i like måte! ;)
kristinesside   Postet: 18.01.2011  kl:23:33
Anki: Så bra da!

Det er frivillige forelesninger, men ejg pleier å gå på de for det er veldig mye lettere å lære seg noe når man først har fått det forklart fra andre :) I første halvåret med faget "sosialt arbeid" hadde vi 3 obligatoriske timer hver uke med litt større gruppearbeid og rollespill og diskusjon, og 3 ganger skulle vi jobbe 4-5 stk med små oppg som vi framførte i denne gruppa. I psykologi hadde vi også 3 oppg vi skulle løse i grupper, og fremføre foran en 20 stk på en kreativ måte. Dette tror jeg var litt bestemt akkurat av de lærerne vi hadde, men det var veldig greit å få en del gruppearbeid! Lærte så utrolig mye mer :)
Christine - 20 år og gift med verdens beste prins!   Postet: 19.01.2011  kl:00:52
Så søtt :) Ikke helt min stil, men alle er ikke like heldigvis :D Da hadde bryllup vært kjedelige :P
kristinesside   Postet: 19.01.2011  kl:08:57
Christine: Nei, heldigvis er ikke alle like! Men egentli er ikke søtt og romantisk min stil heller! Jeg er litt mer enkel og stilig til vanlig, men når jeg skulle se etter eksempler på kjoler var det slike her som jeg likte best! Rart! Lurer på om jeg kommer til å like den samme stilen på meg selv.
Anki :)   Postet: 19.01.2011  kl:09:25
sv: tusen takk for svaret :)

Kommer nok også til å være på de fleste av forelesningene! Det er noe av det jeg gleder meg mest til faktisk :P Sitte å lære og notere :)

Sant som du sier at man lærer mye av gruppearbeid..

Men- jeg kjenner jeg får en liten klump i halsen når jeg leser det. Jeg er så sjenert av meg, og er redd for at jeg ikke skal klare å være en del av gruppen, om skjønner.. Jeg er redd for å ikke klare å få meg venner, og kunne føle meg trygg. Redd for at jeg ikke skal være så "klok" som de andre, slik at jeg ikke har noe å tilby i gruppen.. :/

Noen ganger tenker jeg sånn at jeg skal klare dette uansett! Og jeg tenker mye mindre på dette nå, enn jeg gjorde for noen uker siden.. :) Men jeg kjenner at det tynger litt, akkurat det der..
Mitt liv i Roma   Postet: 19.01.2011  kl:10:11
Send et smil, så får du et tilbake:)

Egenreklame eller stygge kommentarer blir slettet.

Jeg elsker kjolene fra Pronovias, jeg har selv falt for en :)
kristinesside   Postet: 19.01.2011  kl:15:05
Anki: Min første skoledag var langtifra gøy. Kjente ingen, er også litt sjenert av meg til tider, men så startet vi de obligatoriske sosialt arbeid gruppene dagen etter. Og da fikk jeg tid til å bli litt mer kjent med 10-15 stk av alle studentene, litt sånn for seg selv. Jeg er ikke førsteårsstudent, og lever meg ikke like mye inn i studentlivet som de fleste andre, er ikke veldig sosial ute på byen og sånn på hver tilstelning, men gjennom den gruppen og den andre gruppen vi fikk tildelt har jeg blitt kjent med et knippe folk som jeg trives godt med. Nå i januar har vi byttet grupper, jeg blir kjent med nye folk, og det er sjeldent jeg ikke ser noen av de jeg har snakket med litt fra før når jeg kommer inn på forelesninger, det er gjennom gruppearbeidet jeg har blitt kjent med folk som jeg kan sitte ved siden av :)

Det hjelper veldig om du kommer på en gruppe med greie folk, og du finner ganske lett noen som du kunne tenke deg å være mer sammen med :) Jeg tvang meg selv til å være litt mer utadvent og gå bort til folk jeg hadde sett litt før istedet for å stå alene, og det har hjulpet. Gruppearbeid er alfa og omega når det gjelder studier, det har jeg skjønt for min del iallefall :)

Jeg tror det kommer til å gå greit med deg jeg, det er lett å delta når man først har blitt kjent med gruppen, og trives du ikke, nei, da kan du spørre om å få komme inn i en annen gruppe. Men, de fleste sosionomer må ha litt sosiale antenner og må lære seg å ta hensyn og være gode mot hverandre og respektere hverandre, så det tror jeg ikke blir noe problem ;)

Om et år til skriver du til meg at du har fått nye bestevenner i studiegruppen din ;)
kristinesside   Postet: 19.01.2011  kl:15:07
Mitt liv i Roma: Åh, de er så nydelige! Har du fått tak i kjole, skal du ha den pronoviaskjolen du har sett?
Anki :)   Postet: 19.01.2011  kl:18:56
sv: Det høres jo absolutt ikke så farlig ut som jeg hadde trodd.. Det høres egentlig kjempebra ut :) Kjenner at jeg ble litt lettere nå egentlig.. Og veldig spent! :) Må nok tvinge meg selv til å være mer utadvent jeg også, kanskje det blir lettere for meg da :)

Har også skjønt at gruppearbeid er veldig viktig, så det går nok ikke an å lure seg unna noe der nei ;) Da får jeg heller ta meg selv i nakken, og bestemme meg for at dette skal jeg klare!

Hihi, jeg håper at jeg gjør det ja :) Vi får vente å se ;)

Tusen takk for at du tok deg tid til å svare meg :)
kristinesside   Postet: 19.01.2011  kl:21:27
Anki: Det er kjempebra, en genial måte å sosialisere folk på :) Det var godt jeg kunne ta vekk den ekle følelsen jeg satte i stand for deg ;)

Det er veldig spennende fag, og de fleste som studerer vil jo virkelig lære noe, og da går alt så mye lettere. Jeg kjenner det er hardt noen ganger å komme meg opp og til skolen, men når jeg kommer dit og lærer så mye nyttig og spennende i forelesningene, og ser igjen kjente ansikt, da blir dagen reddet for min del.

Og ja, det er viktig å sette seg mål, da er alt mye lettere :)

Jo, værsågod! Det gjorde meg ingenting å svare. Jeg kjente meg veldig igjen i det du sa, så da måtte jeg bare :) Alltid koselig med kommentarer, iallefall når det er noe som er så viktig som dette :)

Ps: Det er bare å spørre mer hvis det er noe du kommer på at du lurer på :) :)
Margarita   Postet: 20.01.2011  kl:11:59
Ja jeg vet. Forelsket meg også helt i dette merket, men pisen var for drøy til vårt budsjett. Skjekk ut Romantica og Ellis, mye fint der også til rimelige priser;)
kristinesside   Postet: 20.01.2011  kl:14:41
Margarita: Ja, takk, det skal jeg gjøre! Det er nok for syrt for meg også, jeg er en liten fattig student ennå, så blir nok ikke en slik kjole. Men det er lov å drømme heldigvis ;)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits