Disse bordkortholderne hadde jeg forelsket meg heelt totalt i! Fant de på Selskapsshop.no, men der koster de 29,- stk! Og til ca 50 gjester blir det 1500,-, kun i bordkortholdere!! Steike. Så jeg prøvde å finne tilsvarende på andre nettsider og på ebay. Men overalt ligger de til over tusenlappen, og det har vi bare rett og slett ikke råd til.Så nå leter jeg etter andre løsninger..

 

 

 

 

Q: HAR DU NOEN TIPS ELLER IDEER I FORHOLD TIL BORDKORTHOLDERE?

 

 

Signatur
Si din mening!
Arne   Postet: 17.01.2011  kl:08:14
Viss bordkortet i seg selv bare er en lapp (antar at det er noe spesielt med lappen, siden du er kreativ), kan den festes på glasset med en liten klesklype :) (Jeg regner med at dere skal ha glass på bordet). Tror man kan kjøpe en billig pose med små dekorative klesklyper på blomsterforetninger/hobbybutikker... Evt kan man drite i å ha bordkort også, eller bare ha plassering på bordet omkring brudeparet, og la de andre gjestene ordne seg selv (det er ikke så mange som liker å "blandes". Men dere bestemmer selv så klart. Litt stas at du detaljplanlegger, for det meste av dette har jeg ikke tenkt på!

Klem
Anki :)   Postet: 17.01.2011  kl:09:19
De var kjempefine! :)

Ser at du er sosionom student? Hvordan liker du det, og hvordan er det å gå det? :)

Har tenkt meg til å søke på det til høsten :)
Elisabeth Vik   Postet: 17.01.2011  kl:11:22
I tanta og onkelen min sitt bryllup ages ago hadde de skrevet navnet til hver gjest på en stein som de hadde plukka og pynta den med ei sløyfe og to "ringer"... Det ellers så kan du jo kombinere serviettring/holder og navnelapp ;) Selv om jeg er enig, de der var rålekre!!! :D
kristinesside   Postet: 17.01.2011  kl:18:10
Elisabeth Vik: Ja, det hadde jo vært en idé det også da :) Men nå tror jeg at jeg har funnet litt mer ut av det, prøver å få en liten rød tråd gjennom alt, men det er så vanskelig! Skulle jeg hatt steiner f.eks, så ville jeg hatt det meste grått, som lys og servietter og sånn, så det passet sammen, men så har jeg en liten lilladilla.. hehe! Jeg fant noen heelt enkle kortholdere som kostet 6 kr stk, så tror jeg går for dem, for de navnelappene kan bli ganske så stilige, så da må jeg ha noe å sette dem i :)
kristinesside   Postet: 17.01.2011  kl:18:17
Anki: Jeg liker det igrunnen godt, alt jeg lærer har med mennesklig samvær å gjøre, og nå har jeg begynt med litt jus, som ikke er så vanskelig som man skal ha det til. Alt er interessant, og går inn på psykologi, rettigheter og kommunikasjon, så langt iallefall. Denne utdanningen kan brukes til alt mulig, og jeg tror jeg har valgt det rette, for det er så mange jobbmuligheter! Kan anbefales hvis du liker o\mennesker og ikke aner hva du vil jobbe med, som meg ;)
kristinesside   Postet: 17.01.2011  kl:18:23
Arne: Det kommer nok til å bli noe litt kreativt med bordkortet ja, vil bare ikke røpe det helt ennå, men det kommer kanskje etterhvert ;) Har faktisk tenkt på dette med en tiny klesklype, bare at da er det ikke like greit å ta "lappen" med seg hjem.. Greiere å ha stående framme hvis det er en slags holder til hvis det er noen som vil "spare" på dem. Men det er absolutt en grei løsning! Finner jeg ikke fine bordkortholdere til en litt rimelig penge, blir det nok dette som blir løsningen skal du se! :D

Men jeg har lyst til å ha bordkort for å kunne mikse og blande folkene så alle får en plass ved siden av noen de trives med. Er så kjedelig å sitte helt på enden alene ved siden av en gammel onkel fordi du ikke er i nærmeste familie. Så plasseringen kommer jeg til å bruke litt tid på. (håper på runde bord! Hysj ;)) Jeg elsker detaljer! :D Dato og sted er ennå ikke satt, vi er begge litt vimsete der, men flere av detaljene er allerede i boks ;) Det er det som er gøy :)
Christine - 20 år og gift med verdens beste prins!   Postet: 19.01.2011  kl:00:59
Sv: Hvordan kaketopper :P ? Tenker du på de boblene jeg skal ha, eller sånn på toppen av bryllupskake? :)
kristinesside   Postet: 19.01.2011  kl:08:55
Christine: Toppen av bryllupskaka :) Det står til og med et lite bilde av det opi hjørnet på hjemmesiden, men jeg finner det ikke :S
silje predosin   Postet: 21.01.2011  kl:02:41
Har ingen tips desverre. Sitter med akkurat samme dilemma selv. Hva har dere kommet frem til med invitasjonene? Har dere noen fancye eller noe enkle?

Hadde satt kjempestor pris på om du kunne lagt ut bilder av de (kan jo godt hende du har det lengre ned, at jeg bare ikke har funnet det) og bilder hvis du finner på noe lurt med bordkortholderne :))
kristinesside   Postet: 21.01.2011  kl:14:19
silje predosin: Jeg har ikke lagd noen ting ennå jeg, datoen er heller ikke satt, derfor har jeg ingen hast. Men det blir nok neste sommer :) Men bilde kommer når jeg har laget de:) Jeg har lyst på noen enkle invitasjoner, og kirkeprogram, takkekort og meny i samme stil, men samtidig vil jeg ha et romantisk preg over dem. Jeg er ikke særlig romantisk av meg, men akkurat nå når jeg drømmer om hvilken stil jeg vil ha i bryllupet, så vil jeg gjerne kombinere både enkelt, og romantisk, med en dæsj personlig preg :)

Jeg skal gå mer inn i tenkeboksen og poste hvis jeg får noen ideer, det er alltid gøy med tilbakemeldinger! :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits