Frisyren på bruden har mye å si
. Det er noe av det som preger utseende og bildene mest (utenom kjolen), og så er det så uendelig mange stiler å veldge mellom! Man må passe på at frisyren passer til ansiktsformen du har, hals, nakke og skuldre, og ikke minst bør den svare litt til hvordan du pleier å ha håret.

Jeg har alltid håret rett ned, en sjelden gang opp i hestehale, så for min del burde jeg ha en del hår løst ned. Jeg ønsker meg en frisyre som gjør at jeg blir en penere versjon av meg. Som med kjolen så med frisyren. De som ser meg på bryllupsdagen skal se den vanlige meg i både kjolen og frisyren jeg har. Jeg vil være pen, men jeg vil ikke ha så mye glitter og blonder og krøller at folk nesten ikke kjenner igjen den vanlige Kristine.

Jeg vil at alle detaljene i bryllupet mitt gjenspeiler meg og kjæresten min, at de kan se at det er vår kjærlighet til hverandre som skal feires. Glitter og stas kan det godt være, bare det ikke tar over hele styringen.

Disse bildene nedenfor er noen få eksempler som jeg fant etter et søk på //google.com//. Jeg kunne godt tenke meg å ha håret ned bak, men dratt bort fra ansiktet så jeg ikke får mange rare hår-i-ansiktet-bilder. Pluss at det ser penere ut. Om jeg skal ha krøller blir det bare litt fall i lengdene, og kanskje en blomst på den ene siden som matcher brudebuketten min?

Lett er det iallefall ikke..

 


bridal hair down styles pictures

 

http://girls-fashions.com/wp-content/uploads/2010/04/Bridal-Hairstyles.jpg

 

Signatur
Si din mening!
€ Benita - Beero   Postet: 16.01.2011  kl:23:13
likte best den første :-)
Margarita   Postet: 16.01.2011  kl:23:24
mange fine frisyrer. Jeg er enig. Blir elegant pynt i håret, men slør, perle og tiara blir litt for mye av det gode mener jeg. Svarte på spørsmålet på bloggen min:)
teresealbertsen   Postet: 16.01.2011  kl:23:26
Frisyren har mye å si! alle disse bildene var døds fine frisyrer! :)
kristinesside   Postet: 16.01.2011  kl:23:50
Margarita: Takk for svar! Liker veldig godt stilen din :) Det er veldig lett at det blir for mye pynt ja. Har litt lyst til å ha et lite sjal som jeg kun bruker i kirken, et som du kun ser bakfra og som ikke er så stivt at det rammer inn hele meg. Men jeg får se. Tiara blir det iallefall ikke. Ikke smykke heller. Men er par små øredobber hadde kanskje gjort seg :)
Arne   Postet: 17.01.2011  kl:08:17
Hatt! Så slipper man å tenke mer over det problemet :p
kristinesside   Postet: 17.01.2011  kl:18:15
Arne: Hadde det bare vært så enkelt ;) Tror det blir en enkel knute i nakken med noen løse hårtufser rundt forbi, og en blomst :)
Veronika <3   Postet: 17.01.2011  kl:19:02
Jeg tror du kommer til å bli strålende! :-D personelig synes jeg 1,5 eller 6 var finest. og har du en slik frisyre trenger du ingenting mer pynt :-D
kristinesside   Postet: 17.01.2011  kl:23:27
Veronika: Ja, jeg håper at jeg kan gjøre noe fint men enkelt, og bare ha øredobber, eller et tiny lite smykke, og en lite diskret slør, men ikke noe tiara iallefal , ikke helt min stil det ;)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 26, Farsund
    Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits