I går kveld begynte det å gå litt mer opp for meg at jeg faktisk er forlovet, og at jeg nå har den fulle muligheten til å begynne så smått med å planlegge bryllupet vårt!

Jo, jeg har jo diskutert ting med min kjære innimellom, for jeg vil jo ha hans synspunkter på ting og tang som jeg har lurt på og drømt om, det er jo ikke kun jeg som skal gifte meg med meg selv her.. Og så langt er vi ganske enige om det lille vi har diskutert.

Flere har spurt om vi har satt en dato, men de som kjenner oss vet at vi er litt treige fra naturens side, og at vi synes vi har god tid. Vi er ikke den typen som sender ut innbydelse sammen med nyheten om forlovelsen, rett og slett. Men samtidig så har jeg ikke lyst til å vente i 5 år før den store dagen kommer. Så vi kan vel kanskje si at mest sannsynlig så kommer dagen en gang mellom i dag og om 5 år?? Eller..? Hehe!

Tumblr_leoswnpgsb1qa0kvto1_500_large


Mange ting må tenkes på, flere ting må undersøkes, så etter langt om lenge må ting bestemmes, og penger styrer også veien mot den store dagen. I dag fikk jeg svar på mailer jeg sendte rundt til mulige bryllupslokaler i hjemområdet, og selv om prisene ikke varierte med så mange tusenlapper, så var det tydelig hvem som var best på service, inntrykk og helhet i seg selv. Problemet kom da vi rakte sammen en midlertidig gjesteliste av de nærmeste, og regnet ut den omtrentlige sluttsumen for å få mat i alle og enhver. Summen var i nok i overkant av sparekontoen min ja. Og så kommer kjole og dress, pynt og fotograf, og alt mulig annet stæsj i tillegg!

Jeg vil ha et ordentlig bryllup, nettopp fordi jeg planlegger å bare gjøre det en gang i løpet av mitt liv. Og da vil jeg ha det etter mine og våre ønsker. Jeg vil at dagen skal handle om oss to, ikke om andres inntrykk av oss. Jeg vil at det skal handle om kjærlighet, ikke bare gaver og penger. Men det er litt vanskelig å komme unna det faktum at et bryllup lett blir mange mange tusener dyrt. Og for et lite fattig par som oss, er det ikke sikkert at vi kan få det til.

Nå i kveld har jeg gått gjennom flere nettsider med brudekjoler, og jeg har kanskje en viss peiling på hva jeg kunne ha tenkt meg, og hva jeg kan passe, men de er fortsatt bare flytende ideer og drømmer. Ringte forresten søsteren min på snart 17 og lurte på om hun ville ta en tur hitover ei helg og være med meg og prøve brudekjoler, rett og slett hjelpe meg å finne en stil som passer meg. Så når jeg vet det, kan jeg lettere lete på nettet etter en som er billigere og/eller brukt og få sydd den litt om etter mine ønsker.

 

Men nå har jeg styrt så pass lenge med disse bryllupstankene at min kjære har sovnet ordentlig godt på sofaen her. Så nå er det tid for litt pause i de høytsvevende drømmene.

Og ja, bryllupet er som sagt enda kun på et flytende stadie :)

 

 

Q: HAR DU NOEN GODE RÅD OM HVA SOM HELST INNENFOR TEMAET BRYLLUP?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
hoyesensmakeupandbeauty   Postet: 10.01.2011  kl:22:50
Aw, det må være så utrolig koselig å planlegge bryllup:D
kristinesside   Postet: 11.01.2011  kl:14:00
hoyesensmakeupandbeauty: Ja det er det! Men likevel litt vemodig, alt jeg har lyst på, og så lite penger! Hehe! Men det skal gå på et vis :)
Bona Fide Invitasjoner   Postet: 11.01.2011  kl:15:47
Hei!

Titt gjerne innom siden vår for rimelige og stilfulle bryllupsinvitasjoner på http://bonafideinvitasjoner.blogg.no/ og http://www.facebook.com/pages/Bona-Fide-Invitasjoner/178643475502367.

Lykke til med planleggingsprosessen og bryllup!

Med vennlig hilsen

Bona Fide Invitasjoner
Mormor   Postet: 11.01.2011  kl:21:49
Har du sett på fotballfrue.no ? Hun har evig mange linker og tips om bryllup! http://fotballfrue.no/?page_id=861

Lykke til =D
kristinesside   Postet: 11.01.2011  kl:23:05
Mormor: Tusen takk!!


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits