Kommentarer: 0    Postet: 31.12.2010   Klokken: 14:15   Kategori: Jul


Nyttårsforsetter må være realistiske, ellers kan man kanskje klare å holde dem i noen dager, eller uker, men så går det ikke lenger.. Derfor har jeg få nyttårsforsetter i år, og i år er de mer konkrete enn de har vært tidligere.

Det største forsetttet mitt er at jeg skal spare. Men for at det skal bli noe sparing uten at jeg bruker opp all lønna likevel, skal jeg sette meg et konkret beløp jeg skal sette inn på bsu, og et på en sparekonto hver måned. Disse beløpene skal være godt overkommelige de første månedene så jeg fint kan klare det, så kan jeg heller øke beløpet etterhvert om det går med økonomien. Og faste månedlige trekk er geniale! Du slipper å tenke på det, og du slipper å "glemme" overføringen..

Når man har klare mål er det lettere å nå dem! Har man et forsett om å trene mer, ja så hvorfor ikke si at man skal begynne å trene fast en gang i uka, og senere øke det til to eller tre ganger. Det er lettere å øke og nå mål man har satt seg når man har begynt i det små.Mine nyttårsforsett for 2011:


  • SPARE
  • Ta ut linsene hver kveld
  • Mer kvalitetstid med de jeg er glad i

 Tumblr_l8fua64qsg1qazvyjo1_400_large//weheartit//
Q: HVA ER DINE NYTTÅRSFORSETT?
Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 0    Postet: 31.12.2010   Klokken: 14:15   Kategori: Jul


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits