Kommentarer: 4    Postet: 18.12.2010   Klokken: 20:19   Kategori: Jul


I går kveld hadde jeg endelig en frikveld uten å måtte tenke på eksamen, så da fikk jeg satt meg ned og lagd litt mer julepynt mens Morten var på jobb. I fjor fikk jeg flere kreative kit med juleting av Morten i julekalenderen, og denne pakken med Puffy Santas var en av de jeg ikke rakk å lage i fjor, så nå satte jeg i gang! Så gøy det var!


5 år ja.. Trodde kanskje det var 12 eller noe, jeg fikk det iallefall greit til, men jukset et par steder med superlim så det tørket raskere, og ble mindre søl ;)Først malte jeg kremmerhusene røde med vannbasert hobbymaling.Så fikk de tørke litt.Så klippet jeg opp strømper i 6 like lange lengder, vrengte dem og knyttet sammen den ene enden, vrengte de tilbake, og vips så hadde jeg laget fine luer.


Når kremmerhusene hadde tørket, lagde jeg hvite prikker på dem med den andre enden av malerkosten.Luene fikk en hvit dott og måtte tørke litt før jeg gjorde noe mer.Så limte jeg luene på kremmerhusene, stappet inn litt bomull til skjegg under luekanten, og limte en treperle jeg tidligere hadde malt rød. Limte perlen på skjegget med superlim så den festet seg raskt ;)


Se så søte nisser da! *superfornøyd* Hehe! 

Q: HAR DU LAGET NOE JULEPYNT I ÅR?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 4    Postet: 18.12.2010   Klokken: 20:19   Kategori: Jul
Martha   Postet: 18.12.2010  kl:21:24
Så flink du er! Har gjort veldig lite julete i år... Men så er jeg heller ikke så kreativ i den retningen:)
kristinesside   Postet: 18.12.2010  kl:21:48
Martha: Åh, jul er det koseligste som finnes på hjemmebane! Fra jeg flyttet ut har jeg ikke gjort sørlig mye, men nå i år har jeg virkelig fått julestemning! Jeg startet tidlig med å få tid til små juleting helt fra begynnelsen av desember, og det hjelper sånn på julestemningen! Eskene fra panduro er veldig greie å ha, følger bruksanvisning med som er ment på små barn, da gå r det egentlig veldig greit ;)
Martha   Postet: 18.12.2010  kl:21:57
Det er lurt da! Får skrive meg det bak øret til neste år;) Men i morgen blir det sannsynligvis pepperkakebakst, så da blir det skikkelig koselig stemning!
kristinesside   Postet: 18.12.2010  kl:22:02
Martha: Så koselig da! husk nonstop og melisglasur til pynt! Da smeker de så myye bedre :):)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits