Kommentarer: 2    Postet: 23.12.2010   Klokken: 17:09   Kategori: Jul


Ta bilde av nypyntet juletre!

Treet ble pyntet i går kveld, ellers hadde vi ikke fått gjort det før julaften.

I morgen rett etter jobb drar vi hjemover til familie og venner! Det jeg styrer mest med nå er hvordan i all verden vi skal få plass til alle gavene vi skal gi bort i den lille bilen vår. For de fleste av tingene og eskene har litt størrelse. Tipper jeg må sitte trykket inn i frontruta, litt bøyd, setet helt fram og rett i ryggen. Da må vi kjøre forsiktig, og trafikken kommer sikket til å være tett mot sørlandet, så åhåi, kanskje vi må bruke mer tid enn planlagt?? Håper ikke det!

I år brukte jeg noe av juletrepynten Morten har hatt ei stund, noe vi kjøpte i fjor til julepyntingen, og litt vi har fått tak i i år. Og hjelpemeg, jeg har ikke brukt halvparten, men treet er fullt og det ser nesten litt overpyntet ut ;) Men det er jo koselig også! Ikke sant?Hjertet er fra Mamma Maggie (nåtidens Mor Theresa) og Stephen´s Children fra Egypt. Hun jobber med barn som bokstavelig talt bor på den gigantiske søppelfyllingen i Kairo. Har møtt henne faktisk, og fikk dette hjertet i posten i fjor i adventstider. Det skal definitivt opp på treeet!Fant disse "metallhjertene" på Kremmerhuset for noen uker siden, og ble helt forelsket. Selv om Morten sa at han enkelt kunne ha lagd slike til meg i den tidligere jobben sin som blikkenslager, så ville jeg ha dem akkurat der og da! Opp på treet søte små!Ellers på treet er det mange kuler i sølvnyanser, med eller uten glitter, skinnende blanke, noen matte, svarte med glitter, og røde, gullfargede, blå og grønne blankskinnende kuler. Det er også noen hvite med fint svart mønsker på som jeg fikk av Morten i går, og ikke minst er det masse glitter og julelys!


 

Q: HAR DU PYNTET JULETREET I ÅR?

Q: HAR DU EN GJENNOMFØRT STIL PÅ PYNTEN?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 2    Postet: 23.12.2010   Klokken: 17:09   Kategori: Jul
Martha   Postet: 23.12.2010  kl:19:29
Det var et veldig fint juletre! Og kjempefint hjerte fra Egypt:) Har ikke pynta enda, men blir gjort i løpet av kvelden. Har ikke så gjennomført stil, det som fins henges på treet. Men er vel en slags stil det også, hehe:P
kristinesside   Postet: 25.12.2010  kl:14:22
Martha: Sånn har vi det også! Ble til og med ikke plass til alt.. men en, koselig e det uansett :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits