Kommentarer: 2    Postet: 22.12.2010   Klokken: 18:41   Kategori: Jul


Hva skal du spise på julaften?

Hjemme hos mine foreldre pleier det som regel å være pinnekjøtt, men noen ganger også ribbe, og jeg tror faktisk vi har hatt kalkun også innimellom.

Men i år skal vi spise julemiddagen hos min tante og onkel og deres 2 søte små, og hun er knallflink til å lage mat, så jeg tipper det blir litt av hvert av all slags julemat, og kanskje noe asiatisk? ;) Gleder meg uansett, det blir helt sikkert en skikkelig koselig julefeiring!

 

Tumblr_ldmq4qjkm41qd3vjto1_500_large
/weheartit//

 

 

Q: HVA SKAL DU SPISE?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 2    Postet: 22.12.2010   Klokken: 18:41   Kategori: Jul
Martha   Postet: 22.12.2010  kl:19:51
Ribbe... Er ikke så glad i det og skulle ønsket det ble pinnekjøtt, men det spiser vi heldigvis på nyttårsaften :)
kristinesside   Postet: 23.12.2010  kl:00:05
Martha: Jeg synes pinnekjøtt er aller aller best. Men ribbe er greit det også, da er det så veldig mye godt tilbehør jeg spiser meg mett på istedet ;)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits