Kommentarer: 3    Postet: 20.12.2010   Klokken: 16:29   Kategori: Jul

Har du funnet det rette antrekket?

Mnja.. Usikker??

Jeg har 2, eller 3 "kjoler" å velge mellom. Alle er svarte (typisk meg..mange "den lille sorte"), og jeg kaller de "kjoler" for jeg synes et par av de er ganske korte, så korte at jeg kanskje helst ville brukt de til en tights? Men med litt mørke strømpebukser kan det kanskje gå bra likevel? Hehe! *øve på å sitte pent*

Tok meg 10 min akkurat nå og prøvde alle kjolene, og fant fort ut at jeg må spørre Morten når han kommer hjem fra jobb i kveld om hvilken han synes passer best.

Forresten, nå har jeg laget enda en porsjon med brune pinner, de andre forsvant ganske kjapt! Og havreflarn lagde jeg for et par dager siden. Mmmh! Godt! Så nå har nesten alle kakeboksene litt innhold igjen.
Oppskrifter finner du HER!

Og i kveld skal vi sette opp og pynte juletreet! Gleder meg! Glitter, lys og masse fint!! :D:D I morgen er den store gjøre-alt-ferdig-dagen, der vi må få tak i de siste julegavene, mat til resten av uka, og til romjula, pakke inn gavene, rydde og vaske litt her hjemme. Onsdag kveld og hele torsdagen går med til jobb, og så kjører vi hjemover på torsdag rett etter jobb. Så jeg begynner likegodt med å pakke inn noen julegaver nå jeg, så det ikke blir så voldsomt stress på tampen..!

 

 

Q: HAR DU MYE IGJEN Å ORDNE FØR JUL?

Q: HAR DU FUNNET JULEANTREKKET DITT?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 3    Postet: 20.12.2010   Klokken: 16:29   Kategori: Jul
Tvilling mammsen <3   Postet: 20.12.2010  kl:19:43
Har skrivd ned de ingrediensene du bruker til julebakstene dine nå, så skal jeg handle og bake i morgen :)Hehe.. Får satse på at jeg får det til like bra som deg :)

Har for det meste sorte kjoler jeg også.. Blir liksom alltid til at det er det jeg kjøper :) Hehe.. Lettest å finne smykker og tilbehør til sort :)
kristinesside   Postet: 20.12.2010  kl:19:50
Tvilling mammsen: Åååhh!! Så kooselig da!

Gleder meg til å høre om hvordan det gikk, jeg er ikke særlig flink jeg heller, jeg har ikke lagd alt dette før i år ;) Men det er så gøy synes jeg! :D

Ja, svarte kjoler er alltid en slager! Slankende, enkelt, og elegant, og passer alltid til alt! :) Hehe :):)
Elisabeth Marielle   Postet: 20.12.2010  kl:23:52
sv: heheh :)

Ja, det uutrolig vanskelig å kjøpe til gutter. Værtfall når jeg spør hva han ønsker seg, så får jeg et "neei, jeg veit ikke" svar tilbake.

Har funnet juleantrekket mitt ja, men har ikke pynta til jul enda :o


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits