Kommentarer: 2    Postet: 18.12.2010   Klokken: 13:25   Kategori: Jul


Er du ferdig med alle julegavene?

 

4157977309_f8e14d65fe_z_large

//weheartit//

 

Hæ? Hva sa du sa du?

Akkurat nå sitter jeg og pønsker ut hva ejg skal kjøpe til de resterende julegavefolkene i år. På en lørdag i Stavanger er det ikke mulig å gå og handle når det er under ei uke før jul, uten å være målbevisst og gå raskt inn og ut, ellers blir man skvist! Vanlige fredager og lørdager er det veldig vanskelig å finne parkeringsplass, så jeg lurer veldig på om jeg får sjangs til å parkere i det hele tatt i dag... Derfor drøyer jeg det litt, kanskje jeg tar litt i ettermiddag og resten i morgen.

Så, NEI! Jeg er ikke ferdig med julegavene! Laangt derifra ;) Men i går hadde jeg min aller siste eksamen før jul, så nå har jeg da endelig tid til å handle julegaver og ikke minst pakke dem inn. Det er så koselig!

Så i kveld når Morten er på jobb igjen, da har jeg endelig litt fri, og da blir det mer kakebaking, lys, julemusikk og gaveinnpakning! Gleder meg! Men først må jeg pønske ut ferdig, og gå og handle litt :)

Og jeg lover meg selv, til neste år skal jeg være tidligere ute med å handle julegavene!

 

 

Q: HVA SKAL DU I DAG?

Q: ER DU FERDIG MED ALLE JULEGAVENE I ÅR?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 2    Postet: 18.12.2010   Klokken: 13:25   Kategori: Jul
IRIS TAKLO - GLADMOR   Postet: 18.12.2010  kl:17:24
Gooood, me 2 :-D
kristinesside   Postet: 18.12.2010  kl:19:52
IRIS TAKLO: Flott!!! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits