Kommentarer: 1    Postet: 16.12.2010   Klokken: 22:42   Kategori: Jul


Vis hele dagen gjennom bilder?

Gi meg en hvilken som helst annen dag enn i dag da vel! Siste innspurten til aller siste eksamen før juleferie (iallefall fra studier om ikke fra jobben), og jeg er ikke annet enn bittelitt stressa.

Stod opp litt seinere enn planlagt, orket bare ikke tanken på videre lesing, men måtte jo opp før eller siden. Leste en god stund, kikket gjennom alle notatsidene mine, og ryddet litt i leiligheten innimellom. Det er som om hodet mitt er helt fullt, det er ikke plass til særlig mye mer, og det er enda en del ting jeg prøver å skvise inn før jeg legger meg etter en lang kveld på jobb. Håper bare jeg klarer å skjønne hva oppgavene går ut på, og at jeg får innhentet nok energi til å klare å svare bra nok. Så kan jeg heller sitte og daffe og halvsove hos frisøren etterpå. Det gjør ingenting.

GLEDER meg til jeg ikke trenger å tenke på eksamensstress på noen få måneder. GLEDER meg til juleferie, ikke minst! GLEDER meg til innpakning av julegaver og litt mer kakebaking og juleshopping i siste liten. Og GLEDER meg til noen fridager med familie og venner!

 

Tumblr_ldjgnac7i81qedgz1o1_500_large

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 1    Postet: 16.12.2010   Klokken: 22:42   Kategori: Jul
hoyesensmakeupandbeauty   Postet: 17.12.2010  kl:12:07
naw, så søt tegning:D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits