Kommentarer: 0    Postet: 15.12.2010   Klokken: 22:42   Kategori: Jul


Fjorårets julegaver. Fortell!

Av min kjære fikk jeg linse til kameraet mitt, hadde 18-55 mm på den andre, og fikk 70 til 300mm. Storfornøyd! Skikkelig overraskelse! Fulgte med en solskjerm og kameraveske til alt sammen.

 

 

Sigma 70-300mm macro lens


Av mine foreldre fikk jeg et stort speil til å ha på veggen, ca 1,5x0,8m kanskje? Med en tykk ramme i antikkhvit med mye fint mønster på! Var helt nydelig! Desverre får vi ikke henge opp noen ting på veggene her i leiligheten vi bor i nå, så det står lagret hjemme et sted til vi får vårt eget hus. Gleder meg til å henge det opp igjen!

Litt liknende dette nedenfor, bare finere! Og bredere! :D


Ellers fikk jeg kakeformer, Ghost Whisperer sesonger, ei bok jeg lenge hadde lett etter, diverse pynt til leiligheten, et speil til, litt mindre og i brunt, knallfint det også! Parfyme, flere bøker tror jeg, og et par filmer kanskje? Sikkert noe annet også, men akkurat nå kommer jeg ikke på mer. Ble iallefall veldig glad for alt, og tipper jeg blir det i år også :)
Q: HVA FIKK DU TIL JUL I FJOR?
Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 0    Postet: 15.12.2010   Klokken: 22:42   Kategori: Jul


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits