Kommentarer: 2    Postet: 14.12.2010   Klokken: 14:09   Kategori: Jul


Vær kreativ!

I går kveld/i natt lagde vi pepperkaker av halve giga deigen i kjøleskapet, og planen er å lage resten i kveld, og pynte dem med nonstot, smarties og melisglasur. Gleder meg!

I forrige uke ble jeg ferdig med alle julekortene også, og jeg lover deg, ALT glitret i hele leiligheten! På gulvet, i klærne, håret, maten, badet, vaskene, og på ryggen min da jeg skulle legge meg.. Men koselig det var det jo :)
Så nå i dag skal jeg endelig få postet julekortene, så går innom postkontoret rett før jobb så er de også i boks.

Og siden dagens kalendergjøremål var å være kreativ, så viser jeg noen bilder av julekortene og pepperkakene, så langt. Så kommer det flere finere bilder av de ferdige pepperkakene i morgen tipper jeg :)
 

 

Q: HVA SYNES DU?

 


 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 2    Postet: 14.12.2010   Klokken: 14:09   Kategori: Jul
hoyesensmakeupandbeauty   Postet: 16.12.2010  kl:11:45
Så flink du er:D
kristinesside   Postet: 16.12.2010  kl:12:55
hoyesensmakeupandbeauty: Åh, tusen takk :) Jeg synes det er så koselig med juleting! Blir helt oppslukt i alt annet enn eksamen merker jeg :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits