Kommentarer: 0    Postet: 13.12.2010   Klokken: 01:10   Kategori: Jul


Ta julevasken - vis før/etter..

Tja.. Julevask i dag? På en søndag? Når jeg har vært halve dagen på jobb, brukt litt dyrebar tid på eksamenslesing og hatt kvalitetstid med venner på kvelden? Njeeei, tro´kke det nei!

Vi har ikke kommet i gang med den store julevasken ennå, og jeg tipper det ikke blir norn ordentlig stor julevask heller. Da tenker jeg at man vasker vegger, nedi gjemte fuger og støvsuger gardinene (som vi ikke har..) og sånn..

Vi vasker regelmessig, og skal nok ta en sjau før vi reiser litt vekk hjemover i jula, men sånn skikkelig skuring blir det nok ikke. Vi skal ikke ha de største juleselskapene her i den lille leiligheten, så hva er vitsen når det ikke er så gruelig skittent at en vanlig vask holder langt på vei?

Så siden jeg verken har ryddet eller vasket noenting i dag, så blir det heller ingen bilder. Hvem har egentlig interesse av å se mitt rot?? Ikke så grusomt spennende egentlig, hehe! Klær, krus, glass og papir fra julekalendersjokoladene mine..

Tumblr_ldca87sgdf1qcrss4o1_500_large

En liten ting til slutt. Fredag kveld/natt til lørdag lagde jeg en giga pepperkakedeig, (som det kommer bilde av når vi endelig får laget dem!) og på lørdag kveld når vi skulle lage pepperkakene, så brukte vi en god del tid på å leite etter pepperkakeformene, men til ingen nytte. Det ble ikke noen pepperkaker på lørdag eller i dag, men nå har vi kjøpt inn nye pepperkakeformer, og er klar til å lage igjen en dag i neste uke innimellom eksamenspuggingen :)

 

Q: HAR DU HATT EN STOR JULEVASK I ÅR?

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 0    Postet: 13.12.2010   Klokken: 01:10   Kategori: Jul


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits